Şimdi Ara

GTX 1650 raflardaki yerini almaya başladı: RX 570’e devam mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forvet09

    rx570 itx candır.

    790 tl ye vatandan almıştım.

    Alıntıları Göster
    750 tlye aldım bende şubat ayında adını unuttuğum bir e ticaret sitesinden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart beni hayal kırıklığına uğrattı, bu kadar fiyat biçtiklerine göre performanslı olur diye düşündüm fakat yanılmışım, ölü doğan bir kart bence, ben beğenmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NebiKaan -- 24 Nisan 2019; 11:36:47 >
  • nvidia yine bildigimiz gibi tamam guzel kartlar yapıyor ama fiyatları deve yukuyle.
  • RX 570 e devam yani kısacası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Portraitclub

    Rx470 4gb kullanıyorum hala memnunum. Ekran kartlarını fazla abartmaya başladı insanlar çok kısa sürede değiştiriyorlar gereksiz masraf parayı daha güzel şeylere harcamak varken bir iki oyun için 2, 3 bin tl vermek çok saçma
    Ben halen daha R9 270 kullanıyorum ve 1050 Ti performansı aldığım kartımdan oldukça memnunum, Battlefield 1 oynuyorum Full HD yüksek ayarlarda rahatça, ilk çıktığında 750 Ti performansındaydı, kart gün geçtikçe güçleniyor :D Beceriksiz AMD ilk başta yazılımı oturtturamıyor ama bunun uzun vadede faydasını görüyoruz, yazılım oturdukça kart daha da iyi hale geliyor
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Söz ettiğim kart dolar para birimi üzerinden satışa sunuluyor. Dolayısıyla daha isabetli olduğunu düşünüyorum para birimini dolar olarak alıp da kartları kıyaslamayı. Ülkemizdeki fiyatlandırma da zaten benzer oranda seyredecektir. Uç modeller hariç rx 570'in GTX 1650'den yüksek fiyata satılacak hali yok ya.

    Haberin yazıldığı saatte sürücüler dahi yeni yayınlanmıştı. Henüz herhangi bir inceleme yoktu. Bu nedenle inceleme verisi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • northwood kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkür ederim cevabınız için, fakat yine de para birimi olarak TL kullanmak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum, diğer ülkelerdeki inceleme siteleri hep kendi ülkesinin para birimlerini kullanıyor, bu konuda daha hassas davranılmasını rica ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • northwood kullanıcısına yanıt
    Şuan yurt dışı fiyatlarında vega 56/64 bulamıyorsun TR'de
  • Zaten küçük olan gpuyu kırpınca iyice tırt bir kart çıkmış ortaya. Ama yine çok satacak.
  • mamad kullanıcısına yanıt
    1199 liradan mi cok satacak, 1099 liradan mi yoksa 999 liradan satarsa mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlandırma rezil fazla laf beyhude. Bu saatten sonra da hazır psulu sistem alan da bir zahmet almayıversin, hem daha pahalı oluyor hem verimsiz. Adam koymuş bilinmeyen bir markanın 400w ını millet de alıyor. Gidip adamakıllı 500w bir psu alsa zaten bir çok karta yetecek.

  • Suppordle kullanıcısına yanıt
    Adm almış önceden sistemi misal 350,400 watt psu var. Geçen hazır sistem gördüm minnacık kasa 2 fanlı gpu sığmıyor 300 waat psu koymuşlar Titanium 80+ psu koymuş adamlar, benim gtx 1060 alıcaktı adam sığmadı kasaya,low profile 1650 ti fln işini görür. Küp itx, akasanın konsol gib ince kasaları var. Bu tarz fantazi sistmeler kuranlar var. Yani kendine göre alıcısı olur. Gtx 1660 bile gtx 1060 göre 5 derece aşağıda çalışıyor. 1050 ti 60 dereceyi görmeyen bir karttı tek fanlı modellerde bile. 1650 dahada iyi durumdadır. rx 570, gtx 1660/ti,rtx 2060 almak mantıklı ülkemizde. Yurt dışında vega 56 çok cazip.
  • Eğer bir kartın önem arz etmiyor ise performansta çıkarma Nvidia, bekle bir sene daha arge yap. Zırt pırt kart çıkaracaksın diye bir şey yok. Kendine zarar, PR düşürüyorsun.

  • GTX970m bile hala Sekiroyu FULL HD full detay 60 FPS çalıştırabiliyor. Monitörlerimiz 1080P olduğu sürece ekran kartlarını upgrade etmemize gerek yok. Önemli olan soru şu ihtiyaç var mı? Ekran kartı yenilemek için oyun konsollarını takip etmek lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: classf2re

    GTX970m bile hala Sekiroyu FULL HD full detay 60 FPS çalıştırabiliyor. Monitörlerimiz 1080P olduğu sürece ekran kartlarını upgrade etmemize gerek yok. Önemli olan soru şu ihtiyaç var mı? Ekran kartı yenilemek için oyun konsollarını takip etmek lazım.
    konsoldan hiçbir zaman keyif amadım. pc nin verdiği grafik ayrı bir zevk..
  • Gtx 1650 beklediğimden çok güçsüz çıktı, ben en az rx 570 ayarında bi kart bekliyordum açıkçası.
  • Nvida bu kartı f/p için çıkarmadı mı? Eski sistemlere girebilmek mi? 15W fazla tüketimi kaldıramayacak olan bir sistemin güç kaynağı 300W falan mı? Bu sistemin diğer donanımları, söz konusu karta yetecek mi? Laptop olayı ayrı. Ama yine mantıklı değil söylediklerin. RTX2xxx mobil modelleri güç tüketimi konusunda nasıl bir araştır. RX570 ile bu kartın güç tüketimi arasındaki fark, birinin 14nm olması, diğerinin 12nm olmasından kaynaklanıyor. 1650ti 90W olsaydı RX570 i geçerdi?? Aynı NM de üretilen kartları kıyaslıyor olsan bir nebze kabul edilebilinir yaklaşımın. Üretim nanometresi farklı olan işlemci serileri, elbetteki farklı güç tüketimi ve çalışma sıcaklıklarına sahip olacaktır. RX570 14 değil de 12 nm yapıda olsaydı, aynı performansı 75W tüketim ile verebilirdi. 12nm olupta, daha düşük güç tüketimine sahip, performans farkı bundan demek, üstüne bir de bu kart 15W daha versen, RX570 tokatlar diye de eklemek Nvidia açıklama yapmış gibi....





  • Oha tam komedi ya kart,ya fiyatı çok pahalı yada çok kötü bir kart.




    Paranızı bu karta gömüp heba etmeyin gidin bunun fiyatına rx850 alın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.