Şimdi Ara

GTA Vice City Multiplayer Efsanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GTA Vice City severler için müjde... GTA Vice City'nin pek bilinmeyen ama destansı bir modu var, VCMP! VCMP açılımı Vice City Multiplayer olan GTA:VC için arkadaşlarınızla birlikte Vice şehrinde eğlenmenizi sağlayan gelmiş geçmiş en sağlam modlardan biri. VCMP SAMP'a çok benziyor. Sunucu listesi ve istediğiniz sunucuya girip eğlenmeye başlıyorsunuz. VCMP'nin en güzel özelliği de yamalar eklenebilmesi. Örneğin bir Türk sunucusu var ve full GTA5 araçları, GTA4 karakterleri yamasıyla dolu. Buna rağmen 2 GB RAM'li bir PC'de bile en ufak kasma yok. Yani her bilgisayar bu oyunu sorunsuz açıyor GTA Vice City Multiplayer Efsanesi 

    Nasıl kuruyoruz nasıl oynuyoruz gibi soruları alabilirim. Hatta Discord'u olanlar için beni eklemelerini öneririm(Discord: Yabgu#4519). Oyunu kurduktan sonra VCMP modunu internetten kuruyorsunuz.

    VCMP Mod linki:

    Eğer oyunu edinmekte, modu kurmakta zorluk çekerseniz bana sorabilirsiniz. Elimde orijinal GTA Vice City'li hesaplar var isteyenlere verebilirim. Oyunu istediğiniz yerden edinebilirsiniz Steam olması şart değil VCMP tüm GTA Vice City versiyonları ile sorunsuz çalışıyor. Yine de teknik sıkıntı yaşarsanız sorun.


    Merak edenler için VCMP tam olarak şöyle birşey:

    GTA Vice City Multiplayer Efsanesi
    GTA Vice City Multiplayer Efsanesi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.