Şimdi Ara

GTA San Andreas Multiplayer'da, Vice City haritasında geçen bir proje!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam,

    İçerisinde bulunduğumuz süreçte yoğun olarak web tabanlı çalışmalarımızı sürdürmekteyken, geriye kalan zaman diliminde ise oyun modunu ve haritayı geliştirmekteydik. Kısa bir süre içerisindeyse web tabanındaki temel işleri bitirip, oyun modu üzerine yoğunlaşmaya başladık. Henüz oyunmodu çaplı versiyon çalışmaları süren bir proje olarak bizlere gösterdiğiniz ilgiden mutluluk duyduğumuzu da eklemek isteriz.


    Bizden beklediklerinizi gerek sorulan sorular ile, gerek özel mesaj yolu ile ekibimize ilettikleriniz ile biliyoruz, beklentilerinizi karşılamak adına her geçen gün daha da ileriye gittiğimizi ve her geçen gün sona bir adım daha yaklaştığımızı bilmenizde fayda var.


    Neyi hedefliyoruz?

    Hedefimiz Türk SA:MP camiasında kalıcı bir sunucu olarak, camiada bir ilk konseptimizle Vice haritasında sizlere oynanış sağlayıp, geçmiş ve bilinen bir çok SA:MP tabanlı sunucunun aksine, SA:MP Türkiye camiasını sallayarak projemizi ve siz değerli oyuncularımızı hak ettiği yere, liderlik koltuğuna taşımaktır.

    Projemizin temeli tamamen özgün, Grand Theft Auto Vice City haritası ile oluşan ve San Andreas Multiplayer içerisinde eşsiz bir deneyimi sizlere sunacağız.


    Ekonomi durumu hakkında;

    Sunucumuzun ekonomisini hard ya da medium olarak nitelendirmiyoruz, sunucu ekonomisinde hedeflediğimiz; Oyuncularımızı ne zorlayacağız, ne de kolay para kazanma imkanı sunacağız. Realistik düzeni bozmayarak, sizleri zorlamadan, para kazanmanın zorluğunu ve kolaylığını eşit seviyede bir arada hissettireceğiz. Sizler para kasmak için zamanınızı harcayıp rollerinizden olmayacaksınız, bunun aksine hem rol yapıp hem de para kazanabileceğiniz çeşitliliği de sizlere sunmayı hedefliyoruz.


    https://discord.com/invite/d5B2X4uJxH


    Oyun: GTA - San Andreas Multiplayer

    Sunucu Sürümü: 0.3DL

    Sunucu Adresi: 80.93.220.71:7777

    Cache Dosyası: https://www.sunrise-rp.com/index.php?topic=538.0

    Web Sitesi: https://www.sunrise-rp.com/index.php

    GTA San Andreas Multiplayer'da, Vice City haritasında geçen bir proje!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunriserpg -- 30 Mart 2021; 18:42:54 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.