Şimdi Ara

>>Lenovo K5 Note Gold 3GB Ram 16GB 5.5' Garantili<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Fotoğraflar ürüne aittir, 2 aylık kusursuz kutu ve aparatları eksiksiz yurtiçi faturalı garantili. 16 GB Dahili hafıza 3 GB Ram 5.5' ekran Çift Sim destekli.
    Denizli içi elden teslim olabilir diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş yapılabilir. Kargo ücretsiz 850 TL


    LENOVO K5 NOTE A7020a40



    Lenovo K5 Note mobil sinematik deneyim sunar. Hafif metal kasalı bu akıllı telefonda titreşimli 5,5" FHD ekran, geliştirilmiş Dolby Atmos® ses ve gelişmiş dijital ses teknolojisi bulunur. Geniş belleği ve 16 GB depolama alanının yanında, Lenovo K5 Note'ta işlemleriniz için size zaman kazandıran sekiz çekirdekli işlemci ve uzun ömürlü büyük bir pil bulunur.


    5,5" Full HD Ekran
    Film, oyun ve içeriklerinizi Full HD ekranda 403 PPI ile sunan Lenovo K5 Note akıllı telefon gözlerinize hitap edecek. Ayrıca 178° geniş açılı izleme özelliği de bulunan şaşırtıcı 5,5" ekran arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmak için idealdir.



    Kesintisiz Performans
    Sekiz çekirdekli bir işlemci ve maks. 3 GB RAM ile Lenovo K5 Note, uygulamalar arasında akıcı geçiş sağlar. Kusursuz çoklu çalışma, kesintisiz multimedya ve hızlı yanıt veren oyun özellikleriyle son derece mükemmel çalışır.
    Geliştirilmiş Görüntü ve Ses Kaydı
    Dolby Atmos® ile çevrenizi saran güçlü ve kristal ses deneyimi yaşayın. Lenovo K5 Note, 2 mikrofon sistemiyle ve en yeni Wolfson® ses teknolojisiyle donatılmıştır. Bu yüzden video sohbetlerinden ses kayıtlarına kadar her şey net ve keskindir.



    Ön ve Arka Kameralar
    LED flaşlı 13 MP otomatik odaklamalı arka kamera, harika fotoğraf ve video çekmenizi sağlarken öndeki 5 MP kamera, kaliteli görüntülerle selfie’ler çekmenize yardımcı olur.



    Genişletilebilir Depolama
    16 GB dahili hafızanız müzik ve dijital dosyalarınız için yetmezse, microSD kart ile 128 GB daha depolama alanınızı genişletebilirsiniz.

    Stil Sahibi Tasarım
    Şık tasarıma sahip gümüş veya şampanya rengi metal kasası ile Lenovo K5 Note her ortamda gözlerin üzerinizde olmasını sağlar.

    4.5G Uyumlu ve Çift SIM
    Yüksek hızlı LTE (4G) veri ağlarını destekleyen, Lenovo K5 Note'un bağlanılabilirlik özellikleri Bluetooth®, WiFi, ve GPS'yi de içerir. Artı, çift nano SIM kart ile bir akıllı telefonda iki numaranın rahatlığını yaşayabilirsiniz, deniz aşırı seyahatlerde bu idealdir.



    Android™ 6.0 Marshmallow
    Bu Android™ özelliğiyle kolaylıkla başkaları ile etkileşimde kalacak ve bunların yanı sıra pil gücünü kolaylıkla yönetebileceksiniz. Lenovo K5 Note ile hayatı çok daha kolay ve eğlenceli kılan yeni Android özelliklerinin tadını çıkarabilirsiniz.



    Büyük Pil
    3500 mAh yüksek kapasiteli, uzun ömürlü pili ile K5 Note size tek bir şarjla bir veya iki filmi izletir.





    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaxs -- 17 Kasım 2016; 13:8:10 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.