Şimdi Ara

Grundig Marka Buzdolabı ve Çamaşır Makinesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bir kaç kişiden grundig markasının arçeliğin üst klasman markası olduğunu duydum. Altus, arçelik, grundig diye gidiyormuş kalite sırası.
    Ayrıca servis ağının genişliği nedeniyle tercih sebebi olması gerektiğini de söyleyen insanlar az değil.
    Fakat hiç biri sizin kadar bu konuları araştıran yada bilgi sahibi insanlar da değil.
    Forumda yaklaşık 10 sayfa kadar gittim hiç bir grundig başlığı göremedim.

    Buzdolabı olarak önerilen: GKND5300Ihttp://www.grundig.com.tr/buzdolabi/gknd-5300-i-buzdolabi.html
    Çamaşır makinesi önerilen: GWM9901Shttp://www.grundig.com.tr/camasir-makinesi/gwm-9901-s-camasir-makinesi.html

    Buradaki fiyatlar kampanyasız fiyatları 2999 buzdolabı + 1899 çamaşır makinesi toplam 4898 tl yapıyor. Fakat sık sık kampaya oluyor GG de ve 4000 civarına alınabili durumda oluyor.

    Şimdi benim sizden istediğim yardım şudur: Toplamı 4000-5000 lira ve civarı olacak şekilde F/P kriterlerine uyan çamaşır ve bulaşık makines önerileriniz nelerdir?

    Nisan ayında evleniyorum bu nedenle acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkürler.







  • Grundig Almanya vs. yerlerde isminden kaynaklı üst segment ürün olarak satılıyor. Ancak ülkemizde böyle değil. Daha doğrusu Almanya'daki Grundig'ler çoğunlukla Arçelik tasarımında. Dolayısıyla kıyaslama yaparken marka değil, model bazlı bakmak lazım. Zira denk olan serilerde Arçelik-Altus veya Grundig arasında fark yoktur.

    Baktığınız buzdolabı tercih edilebilir bir üründür. Yalnızca Arçelik'in adetinden kaynaklı brüt hacmi çok abartı, normalde ürünün hacmi 342+98 olmak üzere 440 litredir. Dolabın Arçelik'teki muadili 2597CNIY, Beko'daki muadili B9597NEX'dir. Fiyat kıyaslamasını bu modellere bakarak yapabilirsiniz. Bundan 3-4 sene önce Grundig emsali Arçelik-Beko'ya göre neredeyse yarı yarıya daha ucuza satılırdı. Ancak şimdi fiyat politikası biraz değişti, artık yakın fiyata satılıyorlar.

    Buzdolabını çift soğutma sistemi sayesinde soğutucu bölmede ideal nem oranını koruduğundan öneririm. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

    Ancak çamaşır Arçelik grubunu beğenmiyor ve tavsiye etmiyorum. Sebebi de performanslarının zayıf ve kalitelerinin düşük olması. Benzer fiyatlara çok daha iyi alternatifler bulabilirsiniz. Bu modelin Beko'daki muadili BK9101EYS'dir, kalite olarak bir farkı yoktur.




  • arçelik esasen, grundiğin isim hakkını alıp satıyorlar arçelikleri kampanyadan bulursanız alın arçelik eşittir grundigtir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.