Şimdi Ara

Grundig Arçelik Smart TV Platformları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    Arçelik Grundig tv lerde NT, NX, O2, YL, Smart İnteractive 4.0 gibi farklı platformlar var. Bilgisi olan var mı? Hangisi güncel ve yeni uygulamaları destekliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba hayırlı bayramlar. Grudig tv, Beko tv ve Arçelik tv lerde smart interactive 4.0 platformu ile çalimakta ve çogunun içinde aynı yazilim ve çip seti mevcut sadece kabukları grundig, arcelik veya beko yazısı ile tasarimlari farkilik gosteriyor. Gizli servis menusunden arcelik beko yada grundig olarak sistemi degistirip televizyonunuzu hangisini istiyorsaniz onunla kullanabilirsiniz fakat tavsiye etmiyorum herşeyin orjinali guzeldir.
    Şuan benim arçelik 4k smart televizyonunda. Netflix. Blutv. Trt. Tivibigo. Turksatwebtv. Digiturk. Oyunlar haberler cesitli uygulamalar mevcut. Hatta uugulamalar bolumunde ulke ayarlarinda buyun ulkeleri seçtinizde yabancı ulkeler icin uretilmiş programlarda mevcut. Ayriyete 1.5 yıl iptv uyeligimi ilk başta illegal yontemler ile ottplayer ile daha sonrasında da ssiptv uygulamasının gelmesi ile rahatça izledim. Saygılar hayırlı bayramlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.