Şimdi Ara

Grand Theft Auto V (2015) [PC ANA KONU] (2704. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.205
Cevap
252
Favori
1.561.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27022703270427052706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Epic den aldığım GTA V dün 1-2 saat oynamak için açayım dedim fakat intro ekranın başında olan ses devamında gidiyor ve oyuna başlayınca da ses yoktu. D:\Program Files\Epic Games\GTAV\Redistributables\DirectX içinden DXSETUP.exe bulup tekrar kur durum ardından Epic'den de dosya doğrulaması yaptım ve ses sorunu düzeldi. Fakat yaz aylarında olduğumuz için ben oyuncu dizüstü bilgisayarımı evin içinde klima olan tek yer salon olduğundan oraya götürüp orada kullanıyorum. Salonda da ailecek olduğumuzdan oyun oynarken ortamdaki diğer insanlar rahatsız olmasın diye bir de TV açıkken PC'nin sesi duyulmadığından kablosuz kulaklık kullanıyorum. Fakat ne yaparsam yapayım GTA V de kablosuz kulaklığımdan ses alamadım. Nette söylenenleri yaptım ama olmadı.


    Kulaklıkta sorun yok çünkü aynı kulaklıkla başka oyunları en baş da da aynı yapımcının yine epic den alınma olan oyunu RDR2 de sorunsuz kullandım. GTA V içinden ses ayarlarından kulaklık yazan ayarı bile seçtim olmadı.


    Kablosuz kulaklıkla çalışmama sorununu nasıl çözebilirim. Aksi durumda GTA V oynamak için yaz aylarının bitmesini beklemem gerekecek.





  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    windows 10 uygulama izinlerinden gta 5'in mikrofon iznini kapat

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

    windows 10 uygulama izinlerinden gta 5'in mikrofon iznini kapat

    This Kanalyoutube
    Herkese merhaba ben Enes Balay kanalımda bilgisayar telefon tablet vb. konularda videolar paylaşıyorum ve paylaşmayada devam edeceğim eğer sizinde bir sorununuz varsa yoruma bırakmayı videomu beğenip kanalıma abone olmayı unutmayın.
    https://www.youtube.com/watch?v=yWf1ong5NpQ

    Bu videoda olan olayı yapınca kulaklık dan da ses duyulur oldu ama dediğinizi de aklımda bulunudracağım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

    windows 10 uygulama izinlerinden gta 5'in mikrofon iznini kapat

    Dediğinizi de yapayım dedim ama GTA 5 yanında mikrofon iznini kapat diye bir seçenek çıkmadı. Üzerine tıklayınca da bir şey çıkmıyor. Başka yöntemle çözdüm ama mikrona gerek olduğu zamanlar o ayarları tekrar açmam gerekecek. Sadece GTA 5 için ayar çekilemiyor benim pc de nedense.

  • Epic dağıttığından beri online oynuyorum kesin kanaatim bu oyun modsuz oynanmıyor. Online kısmında mutlaka mod ile para akışı sağlamak lazım diğer türlü işkenceden farkı yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

    Epic dağıttığından beri online oynuyorum kesin kanaatim bu oyun modsuz oynanmıyor. Online kısmında mutlaka mod ile para akışı sağlamak lazım diğer türlü işkenceden farkı yok.

    girip bikaç saat takılıym dıyosanız oyle seyler sart zaten,uğraşmak gerekıyor para ıcın,
    mod falan kullanmayanlarda parayı basıp shark card alıyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yıllar sonra direksiyon modu yükledim, ulan dedim keşke daha önce yükleseymişim.


    Xbox'ta ilk haliyle oynamıştım, sonra PC'de FPS modu ile başlayayım dedim, direksiyon ile coştu.


    Asıl coşma ise "kafa takip" sistemi ile oldu.


    ViewTracker, FacetracknoIR gibi programlarla kafa takip olayını "mouse movement" diye seçerseniz ve hassasiyeti düşürürseniz, araç içinde sağa sola dönme, yola bakma falan da efsaneleşiyor.


    Bazen her şeyi bırakıp oyun içinde arabayla dolaştığım oluyor. Ya da göreve böyle ışıklarda durarak falan gidiyorum yavaş yavaş, etrafa falan bakarak...

  • Beyler dün gta 5 aldım ve indirdim. Şuan installing yazıyor ve biteceğe de benzemiyor. 10 dakika geçti yüzde 4 anca doldu. Nedir bu sorun?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta birkaç ücretsiz araç var. Warstock kısmında ise "Marshall" ve "Duke O'Death" araçları kalıcı olarak ücretsiz olmuş sanırım. "Sale" yazmıyor onlarda.


    Bu ücretsizler arasından önerebileceğim araçlar "LCC SANCTUS" ile "DUKE O'DEATH".









  • TK REBIRTHyoutube
    THE BATMAN (2022) | Robert Pattinson ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ❤Join channel membership: https://www.youtube.com/channel/UC9TnCYUEl76qwLqLS4mX-VA/join ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ✔GTA V Mods: https://www.patreon.com/JulioNIB/posts ✔Peds Model: https://www.gta5-mods.com/player/the-batman-2022-set-addon-peds-w-cloth-batmobile-and-bike ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ✔ Feel free to join my discord : https://discord.gg/x3eHPUMHGa ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ✔ Instagram: https://www.instagram.com/tk_rebirth/?hl=en ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- PC SPEC: i9 11900K 5.30 GHz Zotac RTX 3090 Windows 10 Prox64 Corsair 1000w ACER VG240YPbmiipx 144Hz #GTAV#GTA5 #GTA5mod
    https://www.youtube.com/watch?v=-ZUxw_zGQLc
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    kaç haftadır boyle rockstar herkesı returning player yapmış, 0 gozukuyo ondan hep.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haritada görev you %30 civarındayım oyunda kaldım öyle bir kere daha oldu bir görevmi atladım dedim yeni baştan başladım oyuna ama yine aynı yerlerde yine haritada görev yok gateway görevi içinde dört kapılı araba ile micheli arıyorum olmuyor defalarca denedim yok aynı görev yok

  • eldorado45 kullanıcısına yanıt

    4 kapılı aracı aldığınızda sol üstte bildirim gelecek. Bu aracı park edecek uygun bir yer bul tarzı bir bildirim olacak. Aracı etrafı kapalı bir yere park ettikten sonra da sol üstte "burası uygun" tarzı bir bildirim gelecek. oraya bırak ve sonra ara.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 11 Kasım 2021; 19:18:4 >
  • defalarca denedim oyuna tekrar başladım bir çok dört kapılı araca denedim iki ayrı karakterde denedim ama olmadı sol üstte bildirim gelmedi hiç bir zaman bende artık oynamıyorum ne yapayım haritada hiç bir görev yok yan görevleri bile yaptım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eldorado45 -- 13 Kasım 2021; 16:45:45 >
  • eldorado45 kullanıcısına yanıt

    Getaway Vehicle diye arattığınızda detaylı açıklamayı bulabilirsiniz. Şu videodaki gibi yaptınız mı?


    Slick Pointsyoutube
    Getaway Vehicle (Blitz Play Mission Preparation Protagonist: Michael, Franklin or Trevor Mission for: Steve Haines / Heist Mission Objectives: Get a vehicle and park it somewhere safe then phone Michael to mark the location. Mission 100% - Gold Medal Requirements and Tips: ● None. https://twitter.com/motaleb11 Reward: None. #Getaway #vehicle #Getaway vehicle # Where To Put The Getaway vehicle #gta v #gta 5
    https://www.youtube.com/watch?v=YXqj6CDG3_o
  • sol üstteki gateway yazısı bende çıkmıyor o yüzden olmuyor

  • Arkadaşlar merhaba zamanında epic gamesten fazla hesap alıp vermek isteyen var mı? bir bakayım dedim de oyuna

  • Arkadaşlar online modda oyunu oynayabileceğim, ekibinde veya arkadaşlarında eksiklik olan kimse var mı ? Story mod çoktan bitti ama adam gibi ekipli görevleri, soygun vs. yapabileceğim biri denk gelmedi.

  • arkadaşlar online modda para nasıl kazanabilirim ? warehouse-office ve clubum var ama iş yapamıyorum

  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Hocam hortlatmak gibi olmasın ama her bu konuyu açtığımda bu mesaj geliyor karşıma. Gerçekten hepsini teker teker yaptınız mı?

  • 
Sayfa: önceki 27022703270427052706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.