Şimdi Ara

Grafik kartımı öldürdüm mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhaba, bir başım belada. hayatımda ilk kez grafik kartımı overclock etmeyi denemeye karar verdim. hızlı bir okılavuz okudum ve msi afterburner'ı karıştırdım. sonunda voltajı ve saat hızını artworkırdım (yaklaşıok 100 mhz kadar). başka helloçbir şeye dokunmadı. heaven benchmarkını çalıştırdım. yaklaşıokay bir gün boyunca bazı oyunlar oynadım ve iyiydi, sonra aniden eserler almaya ve çökmeye başladım. artwork yakıcıda varsayılan ayarlara sıfırladım ancak sorun hala devam ediyor. yaklaşık 30 saniye sonra bir oyuna başladığımda, ekranın her yerinde eserler görüyorum ve tüm sistem çöküyor ve yeniden başlatmam gerekiyor. routerlogin


    ddu kullanarak grafik kartı sürücülerini kaldırmayı ve yeniden yüklemeyi denedim, yine de hiçbir etkisi olmadı. gpu-z kullanarak hızları kontrol ettim ve stok gibi görünüyor. şimdi grafik kartımı yapıp yapmadığımı merak ederek biraz stresliyim. yapabileceğim başka bir şey var mı? bazı nedenlerden dolayı, orijinal ayarlarda bile bir oyunu yükler yüklemem çöküyor.


    internette okuduğumdan kulağa aptalca gelse de, msi gibi programlard 192.168.0.1 aki varsayılan parametrelerin kartınıza zarar vermenize izin vermeyeceği görülüyordu. şimdi pahalı bir ders almış olabileceğimden korkuyorum.


    kart bir gtx 1080ti'dir ve herhangi bir backyardım için teşekkür ederiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmeyWhatson -- 7 Nisan 2021; 12:29:28 >







  • ram ve gpu mhzlerini -100 olacak şekilde ayarlayın aynı hata devam ediyorsa ramler uçmuş demektir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.