Şimdi Ara

GP500-F1 2000 ve Winzip.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,
    bende Gp500 isimli bir oyun var. oyunu kurmak istediğimde zip'li dosyalar olduğunu görüp winzip'i çalıştırdım ama oyunun lisansı olmadığı gibi bir mesaj çıktı.
    Benzer bir olayda F12000'i kurunca oldu.bilgisayarı formatlamadan önce kurup çalıştırdığım oyun şimdi çalışmıyor.Crack dosyası açılmıyor.Direcx dosyası zipli, winzip bunuda açmıyor.Bu dosyayı görmeye yetkiniz yok şeklinde bir mesaj çıkıyor.Winzip'in en son sürümünü kullanıyorum.Acaba zipli dosyaları açan başka bir programmı kullansam?öyle ise hangi programı kullanayım?
    Bu iki oyunu nasıl açarım.cevaplarınız için teşekkürler.



  • bir yanlışlık var. sen bu cd'leri nerden aldın, kültür bakanlığı bandrollü oyunlarda böyle sorunlar yok. cd sürücüne takınca otomatik kurulum başlar. sana tavsiyem custom'ı seçip tüm herşeyi kurman böylece cd'ye ihtiyaç duymayacaksın. daha sonra cd'de varsa crack dosyasını prg files\ea sports\f12000 dizini içine kopyala. ilk çalıştırdığında karşına 3d setup ekranı çıkacak. burda makinenin classına bak.

    eğer class 5 ise sorun yok, mükemmel oynayabailirsin, tüm ayarları kökleyerek

    eğer class 4 ise sakın 1024*768 kullanma, ayarları maximum sakın yapma (high kullan)

    eğer class 3 ise 800*600'de tüm ayarları mediuma getirerek ve bilenear filter'ı kapatarak oynamanda fayda var.

    Astek
  • Arkadaşlar baksanıza yaa benim F1 2000 cdsinin içinde install dosyası falan yok. Nasıl kuracağım ben bu oyunu?

    &*-%
  • F12000'i hallettimde,Gp 500'de crack dosyası yok ama cd'den kurduktan sonra yine hata verip (aplicasyon)yazıyor ama crack dosysı olmadığı için kopyalamada yapamıyorum.Bu oyunu çalıştırabilen varmı?
  • www.astalavista.box.sk adresinden oyunu arat. Yeni bir cracki kesin bulursun

    Lord^Of^Nights
    ejder@zxmail.com
  • aynı (GP500) sorun bendede olmuştu hatta biliyonmu ben oyunu Gp500'ü 3değişik yerden aldım ve hepsi senin sorunu verdi o sorun krekden dolayı ama bir gün k.çekmecede bulunan planet internethouse'den gp500 aldım ve çalıştı hemde içinde crack dosyasıda var.
    ama oyunu açma (bence)eğer iyi bir motor secersen motor çok hızlı gidiyo ve kuma cıkıyon ve düsüyon.NOT!!! eğe istanbulda yakınlarda oturuyorsan sana başka bir oyunla değişmelik Gp500 verebilirim.Deneyebilirsin çalışıyo istersen zaten oynamıyom....
    hee birde ilk mesajda winzip'i kullandığını yazmışşın neden winrarı kullansana hem daha fazla şıkıştırıyo hemde çok format destekliyo

    >---------------------<
    >--deadman@yohaa.com--<
    >---------------------<
  • RAISTLIN'E CEVAP:

    Cd'yi sürücüye taktığında otomatik çalışması lazım, değilse cd'nin içinde SETUP dizini içinde mutlaka install dosyası vardır. Eğer yoksa yanlış kopyalanmış bir F1-2000 cd'si almışsındır demektir. Ama ben zaten sana F1-2000'i değil, F1 Championship Season 2000'i öneririm. Birde oyunları sokak satıcılarından değil, bildiğiniz satıcılardan alın. Kültür bakanlığı bandrolü olmasına dikkat edin.

    Astek
  • Arkadaşlar,
    F1 2000'i hallettim. ama GP 500'den ümit yok.İstanbula yakın olsam Dead man, değiştirirdik ama uzağım.Teşekkürler.
  • bak bu kötü oldu ama napalım eğer bir gün gelirsen bakarız icabına nerede oturuyorsun belki ben oraya seyahat amacıyla gelirsem ölede olur hadi byy(kartal)

    Unutmayın!!
    Gelecekte bir gün gelecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.