Şimdi Ara

Gotham Knights Stüdyosu WB Games Montreal ikinci Bir Proje Üzerinde Çalışıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
48
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    WB Games Montreal kıdemli sanatçılarından birinin LinkedIn profilinde yazılana göre “Gotham Knights'ta ek olarak” duyurulmamış bir oyun üzerinde çalışılıyor. Sanatçı, bu yeni oyunun temel oynanışını birlikte tasarladıklarını ve projeyi Yaratıcı yönetmenle birlikte ilerlettiklerini belirtiyor.
     
    WB Games Montreal bugüne kadar sadece Batman projelerinde çalıştı. İlk oyunu 2013'te çıkış yapan Batman: Arkham Origins'di. Bunun yanı sıra Rocksteadys'in Arkham City yapımına katkıda bulundu ve Arkham Knight için dört DLC paketi oluşturdu. 
     
    Gotham Knights, Bruce Wayne'in ölümünün ardından oyuncuların dört süper kahramandan birini (Nightwing, Robin, Red Hood ve Batgirl) kontrol edeceği bir oyun olacak. Bunun yanı sıra oyun, oyuncuların Mr. Freeze gibi kötü adamlarla mücadele ettiği "dinamik ve etkileşimli" bir açık dünya olan Gotham City'de geçecek. Ek olarak oyuncular, düşmanlarını etkisiz hale getirmek için çeşitli yetenekler, silahlar ve benzersiz savaş hamleleri kullanacak.








  • Bence bu co-op oyundan başarısız olacaklarını tahmin ediyorlar, tek kişi odaklı bir oyun yapıyorlar. Avengers fiyaskosundan sonra başarısız olmaları olası çünkü. Belki başarılı da olabilir tabii bilemeyiz.

  • Arkham tarzı oyun yapsınlar. Umarım hem incelemelerde hem satışlarda patlar bu oyun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Funder

    Arkham tarzı oyun yapsınlar. Umarım hem incelemelerde hem satışlarda patlar bu oyun


    Oyun daha cikmadi iyi mi kotu mu bilmiyor adam yaptigi yoruma bak. arkham hikaye olarak finalize olmus bir seri illa mincirini cikarana kadar batman oyunu mu yapacak adamlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alsndnz

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Funder

    Arkham tarzı oyun yapsınlar. Umarım hem incelemelerde hem satışlarda patlar bu oyun</blockquote>

    Oyun daha cikmadi iyi mi kotu mu bilmiyor adam yaptigi yoruma bak. arkham hikaye olarak finalize olmus bir seri illa mincirini cikarana kadar batman oyunu mu yapacak adamlar.


    Arkham serisinin devamı dememiş Arkham tarzı demiş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Umarım bir Batman oyunudur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Gotham Knights, Avengers gibi bir oyun değil arkadaşlar. Adamlar özellikle oyunun tek kişi de oynanabildiğini ve Avengers gibi live service olmadığını söylediler. Ama özellikle co-op işi yine oyunun şüpheli kısımlarından. Umarım Arkham Origins hadi en kötü Arkham Knight gibi bir oyun oynayabiliriz yoksa level sistemi ve co-op özellikle pek iyi durmuyor.

  • Singleplayer olsun da ne olursa olsun, Batman dışında başka bir DC karakteri odaklı bir oyun da olabilir.
  • Hayır efendim online zırvalığından gına geldi adam akıllı hikayeye sahip nitelikli bir Batman oyunu istiyorum.Online demek niteliksiz içi boş Oyun demek benim için.Arkham Night güzelmi olur kötümü olur bilmiyorum ama Online istemiyorum servis istemiyorum loot odaklı Oyun hiç istemiyorum piyasa bunun gibi çöplerle doldu taştı artık en son aynı haltı Avangers yemeye çalıştı elinde patladı bununda patlar umarım patlamassa hep böyle oyunları dayarlar önümüze.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.