Şimdi Ara

Gotham Knights | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
9
Favori
14.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gotham Knights | PS5 ANA KONU


    Gotham Knights | PS5 |  ANA KONU



    Batman öldü. Giderek genişleyen yeni yer altı suç dünyası, Gotham City'nin sokaklarını kasıp kavuruyor. Artık Gotham'ı korumak, bu şehrin yurttaşlarına umut aşılamak, polislerini disiplin altına almak ve suçlulara korku salmak Batman Ailesi'ne, yani Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin'e düşüyor.
    Şehrin tarihindeki en karanlık bölümleri birbirine bağlayan gizemleri çözmekten destansı karşılaşmalarda birbirinden kötü adamları yenmeye kadar çeşitli görevleri var.

    Gotham Knights, şu ana kadarki en dinamik ve etkileşimli Gotham City'de geçen açık dünyalı bir aksiyon RPG oyunudur. Tek kişilik veya eşli oyunda Gotham'ın beş eşsiz ilçesinde devriye atın ve nerede suç eylemi bulursanız hemen müdahale edin.

    Hikâyeniz şimdi başlıyor. Şövalyeliğe adım atın.

    Oyunun tamamı tek oyunculu veya iki kişilik online co-op olarak oynanabilecek.


    Geliştirici : Warner Bros. Games Montréal, QLOC

    Yayıncı : Warner Bros. Games

    Çıkış Tarihi : 21 Ekim 2022

    Resmi Site :https://www.gothamknightsgame.com/en-us


    Duyuru fragmanı:





    Oynanış videosu:






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 1 Aralık 2023; 14:32:37 >







  • Kim ne dere desin bu serinin zirvesi önce City sonra Asylumdur. Origins anca onlaradn sonra gelebilir. Knightdan iyi bir oyundu bence Origins ama onun dışında karakter tasarımları bölüm tasarımları vb bir çok şey önce ki iki rocksteady oyunundan zayıftı. Can sungur denilen adamda fallout 4 witcher 3 den iyi diyen fallout 76 güzel oyun diyip öven birisi. Yani ciddiye alacağım en son kişi zira serinin en iyi oyunu Arkham knight diyordu bu kişi aynı zamanda böyle birini nasıl ciddiye alalım oyun görüşün de. Serinin en kötü oyununa en iyisi diyor sırf kıytırık çizgi roman göndermeleri daha fazla diye.

    Ne bekliyordunuz ki? Uzun süredir oyun oynayan insan belirli bir noktadan sonra bir oyunun ilk gösterildiği anda neye benzeyeceğini bilir. Bunun leş mi leş bir şey olduğu o kadar barizdi ki. Kalitesizlik paçalardan akıyor. Şu oyuna 9 puan falan veren siteleri aklıma kazıyayım da ileride ciddiye almayayım kazara falan.

    Hocam bana genelleme yaptınız diyorsunuz siz genelleme yapıyorsunuz. ‘’Bence” kelimesi çok önemli değil, sağlıklı bir birey bunun şahsi fikir olduğunu anlayabilir zaten.

    Ben 50 TL eder dediğim için takılmanıza gerek yok, siz 900 TL vermişsiniz beğenmişsiniz, olay bitti keyfinize bakın. Para verenlere kimse bir şey diyemez zaten.

    Ben nerede korsan oynamaya alıstım, bu oyun dısında korsan oynadığımı belirttiğim bir mesajımı tespit ettiniz mi ? Dc evreni hatrına deneyimlemek açısından torrent indirdim. Kasıtlı falan yaptığım yok, ayrıca yapsam bile sizi niye rahatsız ediyor, oyun firması sahibimi misiniz hocam ?

    Size dikkat çekmiş sanırım, ben sizin dışınızda sitem edeni görmedim.

    Yukarıda da mesaj da isim vermeden laf sokmaya çalışıyorsunuz, oyunları 50 TL ye bekliyorlar vs diye. çoğu yorumunuzu beğenirdim ben. Hayal kırıklığı yaşadım, hoş değil.

    Ve son kez söylüyorum, 50-100 TL olmalı demiyorum. Bu oyunun ederi bu diyorum, hala anlamamakta ısrarcısınız. Kola örneği ne alaka. Size bol şans dilerim.

    Hocam oyun bana göre 50 lira eder, bunu söylemek ne zamanlar beri saygısızlık oldu. Kullanıcı isterse 10.000 TL verir kimse kimin ne para verdiğini sorgulayamaz. Ben bir süredir bana bazı oyunlara pahalı dediğimde bana karşı agresifleştiğinizi gözlemliyorum,

    Sizin düşünceleriniz ve benimki farklı olabilir ama ben herkese saygı duyarım, lütfen siz de saygı duyarsanız çok sevinirim.

    Ayrıca oyunu 6-7 saat pcde oynadım yukarılarda yazmıştım, torrentten indirdim oyunu. Oynamadığım kanısına nereden vardınız öğrenebilir miyim?

    Ve rica ediyorum bir daha bir oyuna ederinden pahalı dediğim zaman da bana da ‘’ her oyuna pahalı diyorsunuz’’ cevabı vermeyin lütfen. Bu 3-4 üncü oldu lakin. Ben bazı oyunlar 70-80 dolar etmez diyorum siz hala bana her oyuna pahalı diyorsunuz hocam.

  • Court of Owls müthiş bir hikaye. En sevdiğim New 52 Batman hikayesi. Bu haber umarım doğrudur. League of Assassins'in de olacağı söyleniyor. Damian Wayne'i ilk kez bu oyunda görebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 24 Eylül 2019; 13:57:38 >
  • sonunda.geç bile kalındı.her yıl E3 de yoklar diye çok eleştirildiler.
    sony bir oyunu bu kadar ertelese şirketin bir değeri kalmazdı
    uzun süredir çalıştıkları biliniyor çıkış tarihi yakın olmalı.
    çıkardıkları oyunlar iyi oluyor zaten.bundan 1 yıl sonrada Rocksteady yeni oyununu çıkarabilir
    Superman veya Justice League olması bekleniyor bu oyununda
  • Arkham Origins i çok ağır eleştirenler vardı, rocksteady nin serisi kadar iyi olmasa da alta kalır bir yanı yoktu. Bu oyunu da merakla bekliyorum, Last of us part 2 yi beklerken batmani de state of play de görmek çok güzel olur.
  • Bu oyuna dair yıllardır imalar yapıp duruyor. Yok partilerde Court of Owls maskeleri, yok sırt kısmında baykuş olan tişörtler giymeler vs vs. Bu gece duyurulacak bence de, çünkü WB Game Montreal yöneticilerinden biri eylül başında attığı bir tweet ile ne üzerinde çalıştıklarını 2-3 hafta içinde öğreneceğimizi söylemişti.

    2 şey diyeceğim sadece:

    -Capture the Knight oyunun ismi olmayacak bence, oyunun ana hikayesine ipucu veren bir slogan sadece.
    -Tweette ki logo League of Assassins'in logosu, şeytan kafası.

    Muhtemelen oyunda Order of St. Dumas, League of Assassins ve Court of Owls'un Gotham'ın hakimiyetini elde etmek için aralarında mücadele edişlerini ve bu mücadelenin Gotham halkına zarar vermesini engellemek için hepsine bir son vermeye çalışan Batman'i göreceğiz.

    Heyecanla bekliyorum, inşallah Arkham Origins zamanında olduğu gibi harika bir CGI trailer ile duyururlar şöyle 4-5 dakika süren.




  • Capture the Knight tabiki de oyunun ismi olmayacak geçici olarak öyle yazdım. :)

    Artık yeni Duyurusu ile İsmide belli olur yakın zamanda. :)
  • Direkt '':'' kullanıp da yazınca, öyle yorumladığını düşündüm. Tamamdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ornitorenk_Perry

    Direkt '':'' kullanıp da yazınca, öyle yorumladığını düşündüm. Tamamdır.
    Tahmin var mı peki ne olabilir ? :)
  • Geçtiğimiz yıllarda ''Arkham Insurgency'' söylentisi vardı, başrolde de Damian Wayne olacağı yazılıyordu ve ama o olmayacak muhtemelen. Aşırı klişe ama ''Arkham Legacy'' olabilir belki. :DDD
  • Ornitorenk_Perry kullanıcısına yanıt
    O söylentiler aslında doğruymuş ama o oyun iptal edildi hatta konsept tasarımları sızdırılmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük bir heyecanla duyurusunu beklemekteyim. Arkham Origins serideki en sevdiğim oyundu ; Rocksteady'nin zaten iyi yaptığı şeyleri daha da güzel bir hale getirmişti WB montreal.
    Umarım A.knight da berbat hale getirilen predator sistemini yeni oyuna da taşımazlar.
    Şu video da "originsi rocksteady yapmadı yhaa serideki en kötüsü yhaa" diyenlere gelsin ;




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 24 Eylül 2019; 18:33:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Funder kullanıcısına yanıt
    Kim ne dere desin bu serinin zirvesi önce City sonra Asylumdur. Origins anca onlaradn sonra gelebilir. Knightdan iyi bir oyundu bence Origins ama onun dışında karakter tasarımları bölüm tasarımları vb bir çok şey önce ki iki rocksteady oyunundan zayıftı. Can sungur denilen adamda fallout 4 witcher 3 den iyi diyen fallout 76 güzel oyun diyip öven birisi. Yani ciddiye alacağım en son kişi zira serinin en iyi oyunu Arkham knight diyordu bu kişi aynı zamanda böyle birini nasıl ciddiye alalım oyun görüşün de. Serinin en kötü oyununa en iyisi diyor sırf kıytırık çizgi roman göndermeleri daha fazla diye.
  • Yerimizi alalım

  • Arkham serisi efsanedir.Rocksteady tüm dünyaya süper kahraman oyunu nasıl yapılır göstermiştir.Örnek olarak spiderman arkham serisinden esinlenmiştir dövüş mekaniklerini kastediyorum oynanıştaki bazı noktaları kastediyorum.Gelelim origins'e iyi bir oyundu ama bu serideki en zayıf oyun olduğu gerçeğini değiştirmiyor kötü demiyorum seri o kadar sağlam'ki origins bu oyunların yanında zayıftı arkham city'deki o tat o gotik hava origins de yoktu işte bu Rocksteady farkı.
  • Süper kahraman oyunu ve hatta filmide denince Batman ve diğerleridir benim için. Heyecanla bekliyorum yayın saatini, Arkham City tadında olsun yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KishouArima kullanıcısına yanıt
    Kendisini takip etmem bu videoyu yeni gördüm. A.knight konusunda feci yanılmış ama origins hakkındaki düşünceleri doğru bana göre. Asylum super kahraman oyunu nasıl olur bize gösterdi elbette ama City ve Origins'de bunu nerdeyse kusursuz hale getirdikleri için Asylum'un oynanışı bir çok yönden eksik gelmeye başlıyor. Sonuç olarak oynanış daha ön planda benim için, asylum yeni bir devri başlatmış da olsa benim için 3. sırada, ondan sonra da serideki en kötü olan Knight geliyor. Çünkü ilk 3 oyundaki müthiş predator sistemi bu oyunda mahvedilmiş.

    Senaryoyu katmıyorum bile. Çizgi romanlarda robin'in barbara ile sevgili olduğunu bilen ama robinleri karıştırıp Tim'le Barbara'yı evlendiren salak senaristlerin yazdığı bir hikaye zaten. (iddia değil bu arada, gerçek. Eski Rocksteady çalışanıyla yapılan bir söyleşide öğrenmiş bunu Knightwing01 adlı youtuber) Hatalarının farkına vardıklarında herşey için çok geçmiş. A matter of family dlcsine bu hatadan dolayı istemeye istemeye Tim'i koymuşlar çünkü Barbara'nın sevgilisi rolünde bir robin olması gerekiyordu. Paul dini'nin yokluğu nasıl da belli oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunu WB Montreal'in yapıyor olması beni sevindirdi. En sevdiğim Batman oyunuydu Arkham Origins. Arkham Knight faciasını unutturur umarım. Arkham Knight benim için 4 Arkham oyununun en kötüsüydü.
    Jason'ın Arkham Knight olduğunun ilk dialogda anlaşılması(ki defalarca Jason değil dediler), üstte de denilmiş Tim ile Dick'in karıştırılması, Joker her oyunda olsun diye saçma sapan zorlama bir ''Joker hastalığı'', Joker olarak oynanan sekanslar...
    Hikayesi vasattı üstüne gameplay de sıkıcıydı. Batmobile geldi hoş oldu da her görev arası tank savaşı koymak nedir? Kimse dememiş mi ne yapıyoruz biz diye? 10 kişiye oynatsalar 9'u kaldırın bu ne gereksiz bir şey derdi. Çok ilginç gerçekten. Combat sistemi güzeldi ilk Arkham oyununda da devrim oldu herkes onlardan kopyaladı ama Spider-Man oynadıktan sonra dövüşmek de zevk vermedi. Son oyunda Rocksteady'in hatalardından ders alıp combat sistemini yenileseler de bu nesile Batman ile veda etsek güzel olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 24 Eylül 2019; 20:39:14 >




  • Funder kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma piyasa da maalesef tonla yayıncı ne diyorsa doğrudurcu bir kitle olduğundan artık insan görünce böyle hemen of gene mi diyorum. Birde bu adamın ac oddysey gow ve rdr 2 den iyi falan demesini gördükçe artık nasıl tilit oluyorsam hemen patlıyorum. Origins konusuna gelirsek gene dediğim gibi benim için geri planda olma sebebi tasarım yani karakter seslendirmeli ve tipleri değişmiştir ve pek de iyi değildi benim için en azından. Bunun sebebi telif falan mı orası bilemiyorum rocksteady ile aynı aktörleri tasarımları kullanma hakları yoktur belki ama bana müzikler olsun karakter tasarımları olsun seslendirmeler olsun bölüm tasrımları olsun arkham city gerisinde gelmişti. Yani nasıl desem yenilik çok azdı arkham city üzerine çok az bir şey eklenmiş gibiydi Rocksteady misal her oyununda büyük yenilikler yapıyor evet Knight da yaptığı yenilikler tutmadı ama denediler en azından. Origins ise büyük yenilik olmayan tek oyundu seri de ki. Arkham city açık dünya Arkham knight araba mekanaği gibi çöp olsa bile.

    Bu yeni batman oyununa gelirsek bence artık gündüz görevleri olması ve siviller olması şart açık dünya da. Yani spiderman da Peter görevleri olduğu gibi bu oyunda da bruce olarak şirkette bulunmalıyız. Ki baykuşlar divanı olacaksa konu zaten bu yüksek ihtimal olacaktır. Sivil konusu ise önce ki oyunlarda olmamasının en büyük sebebi teknik yetersizlik ve her oyunda şehrin senaryo gereği ele geçirilmeseydi. Tabi ki bu bahaneydi senaryo da hep şehrin tamamen ele geçirilmesinin sebebi zaten sivilleri koymamak içindi resmen. Açık dünya küçük olduğundan maalesef kısıtlıydı yapabileceklerimiz Arkham knigt oyununda ki açık dünya bile yetersizdi bence büyüklük olarak. Bu sefer ki batman oyunu sivilleri ve gündüz gece döngüsünü kapsayacak kadar büyük olur umarım. Yani 2021 de çıkacak bir Batman oyunun da sivil veya gündüz döngüsü göremezsek bütün hevesim kaçacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KishouArima -- 24 Eylül 2019; 20:50:28 >




  • KishouArima kullanıcısına yanıt
    Gündüz olsa bile en fazla şirket içinde 2 dakika dolaşılır sonra cutscene girer büyük ihtimalle. Sokakları falan göstermezler. Zaten Batman akşam 8 değil gece 2-3'te çıkıyor ortaya. Ortalıkta insan olmaması normal bence. Gotham şehrinde geçecek oyun sonuçta night clublarıyla meşhur bir yer değil.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Bruce wayne haliyle bile dövüşüyor normal de bizim herif bence gayet de gündüz olabilir pahalı arabamız ile gezeriz piyasa da gündüz :D Güzel olur bence böyle kuytu köşe de milleti döveriz gene. Peter parker ile oynadık spider manda ve Peter öyle pekte ahım şahım hayatı olan biri değil. Ama Bruce çok daha dop doplu geçiriyor sivil halini Spider man işte anca mj ile takılır gazatecide çalışır deneyler yapar vb. Bruce zengin adam bayağı geniş oynaınış yelpazesi sunar sivil hali. Yani misal bir görev olsun gündüz harekete geçsin baş düşmanlar bizim şirkete dalsın misal baykuşlar divanı bizde mecbur gündüz sivil gidip dövmek zorunda kalalım bunları ve sivil olduğumuzdan armor gücümüz falan az olacak böyle ekipmanlarımız olmayacak çok daha zor olacak kapışması bu tarz şeyler bence eğlenceli olur




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.