Şimdi Ara

GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
906
Cevap
58
Favori
96.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanyor

    Eğer düzeldiyse demekki donanımsal bir sorun değildi tahminimce firmware ile ilgili bir sorun oldu. sıkıntı çıkmaz artık içiniz rahat olsun. yazılım ve donanımla ilgilenen biri olarak yazılım elektroniği rezil de eder vezir de diyebilirim. mesela bende bu gps kısmını güvenilir birşekilde kullanamıyorum can sıkıcı bir durum ama yapacak birşey yok. donanım içinde ama yazılımsal sorunu olduğundan istenen sonucu vermiyor.

    Alıntıları Göster
    Hocam bide 4k videoyu hangi player ile oynatacağız, vlc var ama açmadı pcden kaynaklı mı yoksa oynatıcı mı bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastforyou

    Hocam bide 4k videoyu hangi player ile oynatacağız, vlc var ama açmadı pcden kaynaklı mı yoksa oynatıcı mı bilemedim.

    Alıntıları Göster
    tahminimce hevc(h265) dosya oynatmaya çalışıyosunuz. bildiğim kadarıyla minimum skylake cpu gerekiyor o iş için. bende de pc skylake olduğundan bir sorun yaşamadım ama yinede quick desktop programı uyarı veriyor oynatamazsın bu dosya tipini diye ama sorun olmadı.
  • Arkadaşlar merhaba. Elime sıfır hero 3+ silver geçti. Bunu kask kamerası olarak kullanacağım. Bana j hook, oval zemin ve 3m bandı, yarı kapalı housing yani şarj ve mic girişi açık birde arka kapağında açıklık olanlardan tavsiye edebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye etmem ben daha önce kullandım hiç memnun kalmadım yine senin tercihin ama
  • mrb arkadaşlar. 2 senedir hero5black kullanıcısıyım. ürün durduk yere gps çalışmamaya başladı. garantiside tam 1 ay öcne bitti. bu sorunla karşılaşan oldumu. çözüm ne acaba. yabancı siteleride ve yotube gezindim manuel güncelleme ve reset önermişler ama çözüm olmadı. yardımcı olabilecek varmdıır acaba. saygılar
  • urunun gps ikonu gri renkte hic beyaz olmuyor. arkadas yeni bi fusion aldi onda da ayni sorun var. acaba genel
    bi sorun mu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar, yurtdışına taşınacağımdan ötürü yazın aldığım Go Pro 7 Black + 2 Adet Yedek Batarya + Super Suit + Decathlon dan aldığım monopod u satmaktayım, düşünen var ise benimle iletişime geçebilir.
  • syphonfilter kullanıcısına yanıt
    Merhaba fiyat bilgisi var mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hero 8 black için keskinlik ayarı testi yapıp çektim uzun zamandır denemek istediğim birşeydi çok kısa isteyen göz atabilir amatör bir şekilde aşağı yukarı aynı yerleri 3 kere 3 farklı ayarda çektim köşede hangi ayarda çektiğimi belirttim.
  • Su altı için GoPro 3-Way sıkıntı yaratır mı ? Yoksa GoPro GO Handler başka çare yok mu ?
  • Merhaba arkadaşlar, Gopro Hero 6 Black kullanıyorum. Smart Remote firmware güncellemesini nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz ?
  • Merhaba arkadaşlar. Gopro hero8 satınaldım ama yurtdışından gelmiş ve türkçe menü yok içerisinde. Daha önce hero 7 kullanmıştım onun içinde vardı. Son sürüm yazılım güncellemeside yapıldı fakat durum aynı. Buna rom tarzı türkçe firmware tarzı yükleme yapılıyormu yada başka bir şekilde dil paketi yüklemek mümkünmü ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • by_optician B kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam 7 ile çok fark var mı genelde yurt dışı gezileriniz çekmek istiorum 2. el 7 alsam neredeyse full ekimpanlı fiyatı sadece 8 in fiyatına gelio kafam karışık
  • imkan olacak gopro kullanacaksın süper makina
  • 26_____ kullanıcısına yanıt
    Merhaba. 7 ile arasında çok fark yok karşılaştırma yapmadım ama sanki lens açısı biraz daha fazla birde titreşim giderme özelliği biraz daha gelişmiş bunların haricinde bir fark yok. Hero 7 de aynı özellik var zaten ama uzun süre kullanacaksanız tabi 8 almak daha iyi olur bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 26_____ kullanıcısına yanıt
    Görüntü kalitesi icin fazla fark yok stabilizasyon gelistirilmis ancak ses kalitesi baya farkediyor. Mikrofonlar one alinmis ve kalite odukca artmis. En buyuk fark bu diyebilirim. Birde 8e gelecek aksesuar destegi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba
    yaklaşık 3 ay önce gopro 8 black aldım ve snowboard videoları çekip youtube'a yüklüyorum, kendimce bu sporu yapanları heveslendirmek için bir kanal oluşturdum.
    yalnız elimdeki pc 4K videoları açmak ve düzenlemek için sanırım yetersiz. videoları kesinlikle açmıyor. bu nedenle 1080p ile çekim yapıyorum.
    sizden ricam bu tarz videolar çekip bir kaç videoyu birbirine nasıl bağladığınızı, nasıl düzenlemeler yaptığınızı basitçe anlatabilir misiniz? ya da hangi düzenleme programını kullanıyorsunuz? youtuber olmak gibi bir amacım yok fakat daha güzel videolar yükleyebilmek için ayrı yerlerde ve ayrı zamanlarda çekilmiş videoları birbirine eklemek güzel olacaktır.
    cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Bir youtube kanalı için top-down stili çekim yapacağım. Kamera masanın 55-75 cm üstünde aşağı bakar pozisyonda kayıt alacak.
    DSLR kamera ile yapmak çok zahmetli makinanın ağırlığından dolayı. Cep telefonu ile bir kaç çekim yaptım ancak eller hareket
    halinde olduğu için sürekli odaklanmaya çalışıyor ve netlik gidip geliyor. Sonuç hoşuma gitmedi. Ayarlardan focus metodunu
    değiştirip denemek de çözüm olmadı.

    Aklıma kaliteli video kaydı ve boyutları sebebi ile gopro hero 7 veya 8 almak geldi. Ancak aksiyon kamera olarak dizayn
    edildiğinden bu tür bir çekim için uygun mudur soru işaretlerim var. Çok aradım ama bu tür bir inceleme videosu da bulamadım.
    3000 TL'ye yakın para verip sonunda düşündüğüm iş için uygun olmama ihtimali de var. Bu cihazlarla bu tür bir çekim yapan var mı ?
    Tecrübe ve düşüncelerini paylaşırsa sevinirim. Ya da bu konuda küçük bir test çekimi yapıp dosyayı gönderebilecek varsa daha da
    çok sevinirim.

    Teşekkürler.
  • Gopro 3 var bende oda böyle çekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar, yurt dışı motosiklet gezilerinde kullanacağım ikinci el bir makina almak istiyorum.profesyonel olması gerekmez,kullanımı kolay bir alet ne alabilirim acaba.tavsiyelerinize göre bütçe esnektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.