Şimdi Ara

Google uygulamaları ve google play hizmetlerini silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Android telefonlardan sizi takip eden , mikrofon takibi , konum takibi ,arama kayıtlarının takibi , her aktivideniz google play hizmetleri sislinemeyen sistem uygulamaları üzerinden takip ediliyor. Bu uygulama sizin rızanız olmadan telefona yüklü halde geliyor ve silemiyorsunuz. Ayrıca bütün izinler siz istemeden kendisi aktifleştiriyor.

    Cihazınızda gizliliğe önem veriyorsanız , ilk önce google uygulamaları google play store ve google play hizmetlerini tamamen silmeniz gerekmektedir.



    Bunun için size link bırakıyorum buradaki gibi yaparsanız bütün android silinemeyen uygulamaları silebilirsiniz. Telefonunuz hızlanır ve gizlilik odaklı olur. Ayrıca hafızada yer açılır.


    https://www.edevre.net/yazilim/rootsuz-uygulama-kaldirma-android//


    Bunun için adb-setup-1.4.2.exe programına ihtiyacınız var.

    Ayrıca Link2Sd telefonunuza kurarak hangi uygulamanın hangi adreste olduğunu görebilirsiniz




    Kod

    Yığını:
    Örnek olarak: com.android.vending com.google.android.ext.services com.google.android.googlequicksearchbox com.google.android.apps.googleassistant com.google.android.onetimeinitializerpackage:com.google.android.ext.shared com.google.android.configupdater com.google.android.gm com.google.android.setupwizard com.google.android.apps.docs com.google.android.apps.maps com.google.android.webview com.google.android.syncadapters.contacts com.google.android.packageinstaller com.google.android.gms com.google.android.gsf com.google.android.tts com.google.android.partnersetup com.google.android.videos com.google.chromeremotedesktop com.google.android.feedback com.google.android.printservice.recommendation com.google.android.apps.photos com.google.android.syncadapters.calendar com.google.android.apps.translate com.google.android.backuptransport com.google.android.apps.books com.google.android.talk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 10 Ocak 2021; 13:8:8 >







  • Bazı uygulamalar play hizmetleri hatası verebilir. Bunu engellemek için huewai mağazasından play hizmetleri ile bağımlı çalışmayan uygumala sürümlelerini kullanabilirsiniz.

    Mesela sahibinden apk yükleyince google play hizmeti yok deyip uygulamadan atabilir. Ama huweai mağazasından sahibinden uygulaması indirirseniz bağımsız şekilde uygulama çalışır.

  • .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.