Şimdi Ara

Google Playstore Provizyon/Kart Tanımlama Ücreti !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce kadar online bir oyun üzerinden bir şey satın aldım ancak ilk kez playstore üzerinden alışveriş yaptım kartım paybyme kart, sonradan paybyme nin sitesine girdiğimde 3,50 TL kadarlık bir tutar ek olarak çekilmiş hesabımdan alımı yaptığım aynı anda bunu siteyi araştırdığımda şöyle bir yazı yazıyor;



    Kartımı bazı sitelerde kullandığımda karşılığını almadığım 1 US’lık çekimler oluyor? Nedeni nedir ve geri alabilir miyim bu 1 USD’ı?

    XBOX, PSN, I-Tunes, Google Playstore, Amazon, Steam, Humble Bundle gibi işyerlerinde kartı siteye tanımlama için bir kerelik ücret yada her işlemde ön provizyon ücreti alınabilmektedir. Tutar çoğunlukla 1 USD’dır. Bu ücretler kesinlikle adı sayılmış ve benzeri işyerlerinin kendisi tarafından alınmakta olup, firmamızın konuyla ilgili hiçbir insiyatifi veya bilgisi bulunmamaktadır.
    Bu durumlarda lütfen ilgili siteye yazarak 1 USD’lık provizyon/kart tanıtma ücretinin iadesini isteyiniz. İstemeniz durumunda ilgili işyerinin kendi işleyişine göre belli bir süre sonra ücret kartınıza geri gönderilecektir. İşyeri iadeyi yaptıktan sonra –teyit alınmalı– tutar hala kartınıza yansmadıysa Çağrı Merkezimiz yada sitemizdeki Bize Ulaşın linkinden mutlaka firmamızla iletişime geçiniz.

    (https://card.payby.me/faq)




    bu yazı ile karşılaştım ama google playstore da gezmeme rağmen nereden nasıl mail atacağımı bilmiyorum bir yardımcı olursanız ücret iadesi isteyeceğim...



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.