Şimdi Ara

Google Pixel 6 / 6 Pro / 6a [ANA KONU & Kullanıcı Klubü] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
7
Favori
12.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkede öyle saçma bir telefon sistemi var ki, ben bu telefonu almak istiyorum fakat telefonun yanında 2 bin küsür hava parası ödeyeceğim. Söyleyeceklerim bu kadar..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcat67 -- 7 Kasım 2021; 17:39:13 >
  • Dün akşam itibari ile Target üzerinden Pixel 6 modelini satın alarak kulübe katılmış bulunuyorum :) Türkiye sınırlarında düzgün bir safkan android cihaz bulamadığım için amerika dan almak zorunda kaldım.


    Türkiyeye getirenlerin fahiş fiyatlar istemesi sebebiyle direk dışarıdan aldım. Artık gelmesini bekliyorum.


    Kayıt parası hariç millet 8500 den başlayan rakamlar istiyor pro olmayan modeline.

  • Target ndr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep iPhone gibi akıcı ve saf olan ama gerçekten tatmin eden bir Android telefonum olsun istemişimdir.


    Şuanda parasını basıp Pixel 6Pro almak isterdim ama yurtdışı olması can sıkıcı. Hayatımda hiç kayıtsız cihaz kullanmadım. Pasaportum falan da yok, kayıt edemem Google Pixel 6 / 6 Pro / 6a [ANA KONU & Kullanıcı Klubü] 


    Biz gene Xiaomi övmeye devam :)

  • Bu arada cihaza NSG kurmak mümkün. Samsung gibi orasını burasını kapatıp aleti kullanılmaz hâle getirmiyor. İşlemci haricinde fena cihaz değil.

  • Selam,


    Pro modelini Almanya dan almayi planliyorum. Yurtdisinda kullanacagim icin kayit vs ile de ugrasmayacagim.

    Acaba, 1000-1200 euro fiyat limiti koysam, baska bir marka/model daha mantikli mi olur?


    Telefonda oyun oynamam.

    Genel olarak is uygulamalarim ve surekli kullandigim youtube/twitter/reddit uygulamalari haricinde pek dokunmam telefona.


    guzel kamerasi olsun, telefonda bloatware ve herhangi bir kisitlama olmasin istiyorum.

    Iphone 7 den tekrar Android e gecmeyi planliyorum. Ne dersiniz?

  • Pro olmayan versiyonunu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Alet çok iyi yahu :) Android one dan geçtim Nokia cihazdan ona rağmen daha hızlı daha akıcı.. Tabi yeni olmasının faktörü de mevcut. Ama kamera, ekran ve cihazın algısal kalitesi çok başarılı. Tek kötü yanı arka kısmı masaya koyduğunuzda kayabiliyor.. Bir de tr de düzgün kılıf bulmak neredeyse imkansız.. Şimdilik ilk yorumlarım bu ekstra bir şeyler yakalarsam paylaşırım tekrar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iPhone 12 red var elimde yurtdışı pil 100 6 aylık yeni hat taktım kullanıma açık. Yanında orijinal kırmızı Apple silikon kılıf ile birlikte vereceğim. Pixel 6 almak için satiyorum. Veya takas etmek isteyenle de edebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google pixel 6 pro için hızlı şarj aleti önerilerinizi alabilir miyim?

  • Hocam Pixel kamerası, saf android akıcılığı ile meşhur olan bir cihaz. İlk serileri ile gerçekten bu saydıklarım ile neredeyse tüm cihazların önündeydi. Evet kendi işlemcisi ile 6 serisini çıksardı. SD ile daha iyiydi ama ilk işlemcisi ile bile bence yeterli başarıya ulaştı. Pixel 1-2-3 ve 4 sersini kullanmış biri olarak çok başarılı bulduğum bir cihaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • budden kullanıcısına yanıt
    Maalesef şu an için yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt

    bence pixelin bu serisi başarısız.

    ekran bir kere s21 ultradan da kötü s22 ultradan da kötü

    işlemci kötü. stabilliği de kötü

    Google Pixel 6 / 6 Pro / 6a [ANA KONU & Kullanıcı Klubü]

    kamerası samsungun eski sensörü

  • 6 serisini kullanmadım o yüzden yorumum sağlıklı olmaz. Ama işlemcinin uçup kaçtığını söyleyemem. Hocam sensörün Samsung olması önemli değil cihaz öyle bir işliyor ki yazılımın önemi ortaya çıkıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal mod
    Google Pixel 6 / 6 Pro / 6a [ANA KONU & Kullanıcı Klubü]

    Gece modu

    Google Pixel 6 / 6 Pro / 6a [ANA KONU & Kullanıcı Klubü]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • sarı sitede bir sürü 6 ve 6 pro model var hiç biri kayıtlı değil,çözümüde yok ve şaka gibi bir durum,belki okuyan olur umudu ile yazalım,ARKADAŞ ÜLKE DE MİLYONLARCA GOOGLE MAİL ANDROİD ŞU BU KULLANAN YÜZBİNLER VAR,NEDEN BU TELEFONLAR LEGAL OLARAK BU TOPRAKLARDA SATILMAZ.?


    BAŞTA SAMSUNG OLMAK ÜZERE BU ÇÖP TELEFONLARI KULLANMAYA MECBURMUYUZ ?


    BUNDAN ÖNCE BAŞKA PİXEL MODELLERİ DE VARDI ONLARDA SATILMIYORDU,BANA GÖRE EĞER GOOGLE BU TELEFONLARI TÜRKİYE'YE SOKARSA ÜLKEDEKİ DİĞER MARKALAR ZOR CİHAZ SATAR BUNUN BAŞKA AÇIKLAMASI YOK.


    BİR KAÇ GÜN ÖNCE KADİKÖY DE BİR SATICI PİXEL 6 YI 9 BİNE BIRAKIRIM DEDİ CİHAZDA ÇİZİK YOK İMEİ KAYDIDA YOK,2019 DA ÇIKAN YASAYA GÖRE VERGİSİNİ ÖDESENİZ BİLE CİHAZA TAKILAN KART İLE PASAPORT AYNI KİŞİYE AİT OLMAK ZORUNDA,ÖNCEDEN DEĞİLDİ,6 SENE ÖNCE BEN BİR GOOGLE TELEFONU ALDIM KARDEŞİMİN PASAPORTA KAYIT ETTİRMİŞTİM ŞİMDİ OLMUYOR.


    AYA GİDİYORUZ SÖZDE AMA ELMA TELEFONU DAĞ TAŞ HER YERDE SATILIYOR KOCA GOOGLE MİLYONLARCA KULLANICISI VAR KENDİ WEB SİTESİNDE TÜRKÇE SEÇENEĞİ BİLE YOK ŞAKA GİBİ BİRŞ EY KİMSE DE NE OLUYOR DEMİYOR,KORE AMERİKA ESİR ALMIŞ ÜLKEYİ BAŞKA AÇIKLAMASI YOK.


    AYRICA GOOGLE PİXEL 6 PRO ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM,KAYITLI OLARAK SATAN VARSA BANA PM'DEN ULAŞABİLİR.





  • Bende yaklaşık 4 gündür pixel 6 pro Modelini kullanıyorum. Xaomi 9t den geçiş yaptım. Cihaz çok seri çalışıyor, eski telefonuma göre. Fotoğraflar başarılı, sonuçta Samsung'un üst seviye telefonlarına göre daha uygun. Parmak izi okuyucusu biraz yavaş gibime geldi ama idare eder. Kutunun içinden şarj cihazı çıkmıyor bu biraz kötü oldu, eski xaomi sarjimla şarj ediyorum şimdilik hızlı şarji deneyimleyemedim. Google sitesinden orjinalini sipariş etmek zorunda kaldım. 3 4 yıl bu telefon beni götürür gibi. Daha deneyimledikce buraya tecrübelerimi yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eDDiè kullanıcısına yanıt

    Aynı şekilde ben de pro modelini aldım, cihaz aşırı kaygan ve içinden şarj kablosu haricinde bir şey çıkmıyor. UGreen PD 30W'lik şarj cihazını aldım (telefon da max bu kadarı destekliyor), eşimde S20+ var Samsung'un onun şarjıyla ilk dolumu yaptığımda 5'ten 100'e tam 2 saat sürdü (15W ya da 18W sanırım) bu haliyle bile beni memnun etti.


    Cihaz dediğim gibi aşırı kaygan olduğundan cesaret edip kullanmak için iş yerine getirmedim. Dandik bi kılıf sipariş ettim HB'den, yarın deneyimlemeye çalışırım. Ara yüzünün sadeliği, cihazın hızı, ekran kalitesi, kullanım kolaylığı-basitliği, kamerası beni fazlasıyla memnun etti. Haftaya daha detaylı inceleme yapmaya çalışırım. Umarım 4-5 sene kullanabileceğim bir cihaz olur.

  • google pixel 7 modelini üretti,yakında satışa sunacak,biz daha pixel 6 almanın derdindeyiz,kazayla falan google Türkiye de satışa sunarsa kaç para olursa alacağım.


    Google Pixel 6 / 6 Pro / 6a [ANA KONU & Kullanıcı Klubü]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGP970OB -- 21 Mayıs 2022; 16:1:7 >
  • Telefonu 4 aydır fiziksel simle sıkıntısız bir şekilde kullandım. Geçen hafta e-sim'e geçtim, yılbaşına kadar e-simde kullanıp hakkın yenilenmesini bekleyecek ya da yurtdışına giriş çıkış yaparak kaydettireceğim. Kullanım boyunca deneyimlerimi anlatayım alacaklar için.


    + Telefon çok seri, kurulumu çok basit oldu. Eski telefonumu yanına koyduktan sonra 30 dk içinde aktif şekilde tüm uygulamalarımla kullanmaya başladım. 4 aydır herhangi bir kasma, yavaşlama, takılma olmadı. Bir kez navigasyon kullanırken yeni rota oluşturmada bir sıkıntı olur gibi olmuştu, redditte de dile getirmişlerdi. Aynı haftasonu güncellemeyle düzelttiler.


    + Kamerası çok çok iyi. Hem gece hem gündüz çekimleri profesyonel kalitede, ki ben öyle ayar yaparak fotoğraf çeken biri değilim ama Google Camera kullanıldığı için AI desteğiyle çok efsane fotoğraflar çekiliyor. 20x zoomu da aynı güzellikte.


    + Şarjı şöyle anlatayım. Akşam telefona bakma işini bıraktıktan sonra şarja takıp, dolduktan sonra uyumadan önce çıkarıyorum. Diğer gün akşama kadar %30-40 arası şarjı kalmış oluyor. (Gün içinde bolca twitter, 1-2 el TeamFightTactics oyunu, whatsapp, konuşmalar, haberler vs. rutin kullanımım)

    - Kutudan şarj cihazı, kılıf (en önemlisi bence, kılıfsız çok çok kaygan), ekran koruyucu çıkmıyor. Bulması zor ama şansıma hemen 2-3 gün içinde aldım hepsini ben. Şarj cihazı olarak UGreen 35W aldım. Çok hızlı değil dolumu ama öyle hız gerektirecek pozisyonum da yok. Bana yetiyor.


    + Ekran adaptif 120Hz, kullanımı çok keyifli. Öncesinde ne kadarını anlayabilirim ki diyordum, eski telefonu elime alınca akıcılığın ne kadar fark ettirdiği anlaşılıyor.


    - Biraz ağır telefon. Uzun süreli tek el kullanımı (zor ama mecbur kalınca) yapılırsa yoruyor. Alıştıktan sonra çok farketmiyor.


    + Google güncelleme konusunda çok iyi. Her şikayete geri dönüş yapıyorlar, düzenli güncelleme alıyorum. Şu an da Android 13 kullanıyorum son 1 aydır. Batarya süresi daha da arttı.


    Aklınıza takılan şeyler olursa seve seve cevaplamaya çalışırım. Teknik kısımlara çok hakim olmadığımdan günlük deneyimlerimi aktarayım dedim. Cihazı o kadar sevdim ki, şimdi YD iphone14pm denemek istiyorum ama bunu da vermek istemediğimden eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Olur da satamazsam veya YD iphone alamazsam kendim kullanacağım ya da diğer ihtimal eşime vereceğim.





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.