Şimdi Ara

Google Pixel 4'ün yeni görselleri cihazın detaylarını ortaya koyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Teknoloji devi Google'ın Pixel 4 serisini 4 Ekim tarihinde tanıtması bekleniyor ve şirket cihazların nasıl bir tasarıma sahip olduğunu geçtiğimiz haftalarda yayınladığı bir görselle kullanıcılara sunmuştu. IGeeksBlog tarafından yayınlanan en son görsel sızıntıları ise Google Pixel 4 serisi ile ilgili yeni detayları öğrenmemizi sağlıyor.

     


     


    Boyut ve ekran bakımından, Pixel 4 yaklaşık 5,6 inç ve 147,0 x 68,9 x 8,2 mm ebatlarında olacak (arka kamera çıkıntısı ile birlikte 9,3 mm).


    Pixel 4'ün çerçevelerinin, amiral gemisi telefonlarla karşılaştırdığımızda kalın olduğunu söylemek mümkün. Telefonun ön yüzünde iki adet lens ve dikey olarak konumlandırılmış sensörler göze çarpıyor.


    Görsellerde 3.5mm kulaklık girişi ve parmak okuyucunun olmadığını görüyoruz. Bu da ön tarafta dikey olarak konumlandırılmış olan sensörlerin yüz tanıma özelliği için kullanılacağını düşündürüyor. Kulaklık girişinin yer alması gereken bölümde ise cihaza dokunmadan, el hareketleriyle kontrol etmeyi sağlayan Soli Radar bileşeninin yer alacağı söyleniyor.


    Cihazın arka kamera yerleşimi ise iki lens, bir ToF sensörü ve bir de LED flaş barındırıyor. Pixel 4'ün ön yüzünde ise kamera için iki lens olduğunu da belirtelim.


    ToF sensörü nesneyi tanımlayan ve kamera ile arasındaki mesafeyi ölçmeyi sağlıyor. Ayrıca fotoğraf çekilirken ana nesnenin dışındaki öğeleri gerçek zamanlı bulanıklaştırma için de kullanılıyor. Ayrıca USB-C portunun yanında bir hoparlör olabileceği de sızan bilgiler arasında.

      







  • 2019 iPhoneları da bu arka tasarımla çıkınca n'olacak bakalım.

  • hem önü hem arkası iğrenç görünüyor.

  • On tarafindaki sag ust kosede ultrasonik sensor olabilir. Bazilari ToF de diyor ... Ultrasonik ile gelirse arayuz etkilesim deneyiminde devrim olacaktir.

  • Bence pixel 4 de parmak izi olmayacak onun yerine yüz tanima olacak. Ordaki sensor yüz tanima bence.

  • iPhone daha çıkmadan ve iPhone hakkında ki görsel olan tasarım daha kesinleşmeden Google pixel 4 ve 4 xl kesinleşti ve doğrulandı. Çok merak ediyorum nasıl oluyor iPhone'dan almış oluyor tasarımını?

  • Klima kumandası.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.