Şimdi Ara

Google photos json uzantılı dosyalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Google fotoğraflardan fotoğraflarımı yedeklemek amacıyla fotoğraflarımı indirdim ama jpg dosyalarının yanında json uzantılı dosyalar da var. Ben bu dosyları nasıl jpg olarak açarım ya da açmama gerek var mı sanırsam bütün jpg dosyalarına karşılık bir tane json dosyası koyulmuş. Çünkü atıyorum bulutta 5k resim varsa indirdiğim dosya sayısı 10k Bunun amacı ne bu dosyaları sileyim mi yoksa kalsın mı pc de ?



  • Merhaba. Bu dosyalar aynı isimdeki fotoğraflarınızın metadatasını tutar. Bunları silerseniz bu bilgileri kaybedersiniz. Bunları bir uygulama ile JPG dosyalarının içine gömebilirsiniz. Diğer bir seçenek Google Photos'dan link yolu ile backup almak değil de fotoğrafları işaretleypi download etmek. O zaman bu bilgileri JPG dosyanın içine gömerek download edebiliyorsunuz. Ancak 5K fotoyu aynı anda işaretleyip dowload etmenize izin vermez. 200-300'er fotoğraftan oluan albümlere ayırıp daha sonra albümü indir diyip o albümdeki bütün fotoğrafları indirebilirsiniz.

  • radyohead R kullanıcısına yanıt
    Hocam sağ olun bilgilendirmeniz için. Kısaca söylemek gerekirse hepsini sildim gitti. Benim için bilgiler pek önemli değil. Yanılmıyorsam konum, hangi cihazla çekildiği, tarih vb. Bilgiler yer alıyordur. Bu tarz bilgilere ihtiyacım yok. Teşekürler cevabınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.