Şimdi Ara

Google'ın iş ilanları Pixel Watch'un yolda olduğunu gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Geçtiğimiz yıldan bu yana Google'ın Pixel Watch adlı bir akıllı saat geliştirmeyi planladığı söyleniyor. Şirketin verdiği son iş ilanları bu iddialarda gerçeklik payı olduğunu ortaya koydu.

     

    Ayrıca Bkz.Oppo F11 Pro'nun tasarımı ve teknik özellikleri ortaya çıktı
    Arama devi giyilebilir teknolojiler üzerine çalışmalar yürüten bölümünde görev almak üzere Donanım Mühendisliği Başkan Yardımcısı ve Tasarım Yöneticisi arıyor. Şirket, Google Kariyer sitesinde yayınlanan iş ilanlarında görev tanımlarını da detaylı olarak belirtti.

     


    Fossil'in akıllı saat teknolojisini almıştı 


    İlgili departmanda Donanım Mühendisliği Başkan Yardımcısı olarak çalışmaya başlayacak kişi Google’ın giyilebilir ürünlerinin tümünün tasarımı, geliştirilmesi ve sevkiyatından sorumlu olacak. Tasarım Yöneticisi ise ileriye dönük, tüketiciler memnun edecek ikonik ürünler oluşturulabilmesi için Google tasarım ekibi ile birlikte çalışacak.

     

    Her iki pozisyonda görev alacak kişi de Google'ın Kaliforniya'daki merkezinde iş başı yapacak. Arama devi geçtiğimiz Ocak ayında 40 milyon dolara ünlü saat markası Fossil'in akıllı saat teknolojisinin bir kısmını satın almıştı. Yani bu da Google'ın kendi akıllı saatini çıkarmaya yönelik çalışmalarına hız kazandırdığını gösteriyor.



  • tipik bir köşe yazarının
    bir an önce ücretsiz promosyon gelsin
    bir an önce tarzı bir yazı stilini okumuş gibiyim sanki !

  • Pixel urunleri genelde yazilim gelistirenler tarafindan kullanilan referans urunler, gereksiz yere pahali ve ozellikleri fiyatina gore cok asagida. Pixel Watch da boyle olacaktir buyuk olasilikla.

  • Bu arada haberin gorselindeki saat LG W270 smart watch. Google Pixel Watch sanilmasin :)

  • Apple Watch da kullanan, Samsung Gear Sport da kullanan biri olarak, Apple Watch'un hertürlü ezdiği kanaatindeyim. Apple, saat konusunda tartışmasız lider bence. Google "Başlarım yapacağınız işe" diyerek wearOS'u yaygınlaştırma amacıyla saat işine girmiş olabilir. İyi de olur. Anında güncellenen, google asistan kullanan, google fit ile sorunsuz çalışan, bilimsel veriler sunabilen bir akıllı saat kullanmak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.