Şimdi Ara

Google hizmetlerini Huawei telefonlara kolayca yükleyen uygulama geliştirildi: Googlefier

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei'ye ABD yasakları uygulandığından bu yana, şirketin en yeni akıllı telefonlarında yüklü bir Google Play hizmeti yok. Bu da çoğu kullanıcının Huawei telefonları tercih etmemesinin nedeni diyebiliriz. Ancak geliştirilen yeni bir uygulama, bu işlemi basit bir hale getiriyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung Yönetim Kurulu Başkanı Lee Kun-Hee hayatını kaybetti



    İşlemi basitleştiriyor



    Googlefier adlı uygulama, kullanıcılar daha önce kendi başlarına yapabilmiş olsalar da, Google uygulamalarını Huawei ve Honor akıllı telefonlarına yüklemenin hızlı ve kolay bir yolu. Uygulamanın çalışma mantığı önceki yöntemlerin bazılarıyla aynı, ancak tüm süreçlerin uygulamanın kendi içinde olması bu işlemi kolay bir hale getiriyor.





    Bununla birlikte Google'ın, uygulamalarını lisanssız cihazlara yüklememeleri konusunda kullanıcıları uyardığı unutulmamalıdır. Bu, belirli uygulamaların beklendiği gibi çalışmayabileceği ve telefonun pil ömrünü etkileyebileceği anlamına gelebilir. Ancak Huawei telefonları tercih etmek isteyen kullanıcılar için kötü bir fikir olmadı da söylenebilir. Uygulamanın sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.