Şimdi Ara

Golf V alarm fiyatı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Golf V'lere serviste alarm taktırmak kaça malolur? Bilen var mı? Bana 350 civarı fiyat söylendi, normal mi? Bu alarm bütün VW modellerine takılabilen orjinal diye geçen alarm. Orijinal kumanda kalıyor. Araç daha garantide, o yüzden onu düşünüyorum.



  • Arkadaşım bende 2007 FSI MIDLINE var. Bildiğin gibi araçta uzaktan kumandalı merkezi kilit var.Benim sorunum şu: kapıları kilitleyince camlar kapanmıyor. Maltepe Erel ile görüştüm.VW servislerinde Cobra marka alarm takıyorlar.Bu VW'nin onay verdiği alarm. Fiyatı 350 civarı.Diğer alarmlardan taktırırsanız araç garanti kapsamından çıkar diyorlar. Desi marka alarm 145$ - Cenmax marka alarm (2001 Polo'da 6 yıl sorunsuz kulandım) 110 $. Yeni araçlarda elektronik sistemler bir hayli fazla. Bu alarmları işini iyi bilenlere taktırmak gerekir diye düşünüyorum. Bu gidişle alarm taktırmayacağım galiba. Çünkü VW servislerinin taktıkları ve VW garantisi dahilinde takılan Cobra marka alarmlar bana pahalı geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HüseyinA123 -- 21 Mayıs 2007; 10:30:30 >
  • Servisteki katalogda Cobra alarmı Polo için diye belirtmişler. Diğer tüm araç grupları için adı başka olan alarm yazıyordu. Bana söylenen kilitlendiğinde camları kaldırmadığıydı. O yüzden bana da fiyatı yüksek geldi. Yine de işe yarar birşeyse çarşamba servise gideceğim, gitmişken taktırayım.
  • ben golf v ıme 400 ytl civarına taktırmıştım..
  • benım aracımdakı alarmı acarlar da taktırmıstım ..ama galıba orda bıraz pahalı oluyor...kapatma tuşuna basılı tutunca camları kapatıyor , kapıları açma tuşuna basılı tutuncada camları acıyor...ayrıca çok cırtlak bir sesi var nerde olsa duyarsın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mlh07

    benım aracımdakı alarmı acarlar da taktırmıstım ..ama galıba orda bıraz pahalı oluyor...kapatma tuşuna basılı tutunca camları kapatıyor , kapıları açma tuşuna basılı tutuncada camları acıyor...ayrıca çok cırtlak bir sesi var nerde olsa duyarsın

    Teşekkürler. Yalnız benim kastetdiğim, basılı tutmadan kendiliğinden, açık kalan camları kapatması. Öyle yapmıyor mu?
  • malesef oyle yapmıyorr..aslında o kadar para veriyorsun o özelliğin olması lazım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranlıkSokak -- 21 Mayıs 2007; 20:59:58 >
  • Rakam fazla ama madem araçta garantili alarmı güvendiğin bir yere takdır.wv alarm konusunda çok hassas yanlış bağlantı sonucunda sorun çıkarabilir dikkat!
    ama rakam genede çok fazla.ben golf4'e takdırdım.orjinal kumandası ve anahtarıyla 150 ytlye aldım.yanlız anahtarı yeniden kopyalatmak gerekiyor...
  • OKDAR PAHALIMI ? 350 YTL
    quote:

    Orjinalden alıntı: Woodpecker

    Golf V'lere serviste alarm taktırmak kaça malolur? Bilen var mı? Bana 350 civarı fiyat söylendi, normal mi? Bu alarm bütün VW modellerine takılabilen orjinal diye geçen alarm. Orijinal kumanda kalıyor. Araç daha garantide, o yüzden onu düşünüyorum.
  • servise ne alarm ne de kumanda taktırırım. 2001 poloya 500lira masraf çıkardı ankaradaki eskihisar gittim space marka kumandalı alarmı toplam 70 lira maliyetle taktırdım 2 senedir taş gibi çalışıyor.
  • Başka alarm taktırırsanız garantiden çıkarıyorlar. Bunu da belirtiyorlar. O yüzden servise taktırdım maalesef fazla bir özelliği yok ama garanti bozulmadı.
  • ya yaniliyorsam duzeltin ama,
    araci servise goturunce ,
    beyine bilgisayarla baglanti yapiyorlar ya,
    orada secenekler varmiş,
    "kapi kapaninca camlari, sunroofu da kapat" diye,
    bi arkadasim oktavia icin yaptirmisti,
    neticede ayni marka sayilirlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.