Şimdi Ara

Golf 7 Kapı Kilit Açma Düğmesi Fonksiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Benim araçta kapı kilidi açma düğmesi her zaman çalışmıyor. Geçen gün avmye gittim güvenlik bagaja bakacak basıyorum düğmeye açmıyor. Şoför kapısını açmak zorunda kaldım. Servise götürdüm baktılar bişey yok çalışıyor problem görünmüyor dediler. Araçta otomatik kilitleme açık. İlk olarak durumu şöyle fark ettim sabah işe gidiyorum yerine yakın yolda arkadaşı gördüm durup almak istedim. Kilit açmaya basıyorum kapılar açılmadı o anda kendi kapımı açmak aklıma gelmedi panikledim sonra el frenini çektim düğmeye bastım yine açılmadı kontağı kapatıp bastım yine açılmadı en son kontağı çıkardım haliyle otomatik olarak kendisi açtı. Sizce problem ne olabilir. Ya da gösterebileceğim bu işlerden iyi anlayan İstanbul'da bir yer önerebilir misiniz. Golf 7 Kapı Kilit Açma Düğmesi Fonksiyonu







  • hocam merhaba, benimde 2011 model polomda da aynı şekilde kitleniyor içerden fakat açılmıyor kilit. bir defa kitleyince 30 takla atıyorum kapıları açmak için. bagajda keza öyle açılmıyor. siz baktırdınızmı araca, sorun neymiş ne kadar masraf çıktı bilgi verebilirmisiniz?


    edit: söyle birşey de öğrendim aracı içerden düğme ile kitleyince, kilit tuşuna arka arkaya 2 defa seri bir şekilde basınca güvenli kilitleme mi ne öyle bir şey devreye giriyormuş bende yarın denicem bakalım belki yanlışlıkla devreye almışızdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mânâlùx Râpérâ -- 29 Aralık 2020; 17:4:5 >
  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    Hocam aracı hem altur hem de avek servisine gösterdim sorun yok herhangi bir arıza kaydı görünmüyor dediler nasıl bir çalışma prensibi var bu kilitte anlamadım. Sizin bahsettiğiniz fonksiyon nasıl çalışıyor anlatırsanız bende denemek istiyorum. İçerdeyken kapıları aracın kumandasından mı kilitleyecğiz.
    İyi forumlar dilerim.
  • mami5357 kullanıcısına yanıt

    şurda gördüm, araçtaki tuş çalışmıyor benim, anahtarda bi sıkıntı yok. sanki basarkende bi sertlik var, bu yöntemde işe yaramazsa söküp altına bakmaya çalışıcam olmazsa bi elektrikçiye gösteririm artık.


  • temizlenirse düzelir hocam, ben temizlettim düzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.