Şimdi Ara

Golf 7 anahtar problemi yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen ay serviste aracımın yıllık bakımını yaptırmıştım ve iki gün önce beni VW den arayıp servis memnuniyeti adı altında ankete katılmamı istediler ve bende katıldım ve bir yandan servisle alakalı şeyler sorulurken bir yandan devamlı bakımdan sonra aracınızda herhangi bir problem oluştumu diye sorular soruldu bu soruyu 4-5 defa soruldu bende hayır cevabı verdim anketin sonunda beni çok güzel bir sürpriz bekliyordu ortalama 1 saat sonunda mesai bitimi eve dönmek için aracın başına gittiğimde anahtarın lambası yanmasına rağmen tuşuna bastiğimda kapılar açılmadı bir kaç denememde yine aynı acaba şakamı yapılıyor diye etrafa bile baktım sonra aracın kapısını anahtarla açıp kontağı açtığımda arabanın elektronik kısmında herhangi bir problem yoktu akü sağlam ve eve gidip yedek anahtarla denediğimde yedek anahtarda hiç bir sıkıntı yoktu bende anahtarın pili bitmiştir diye pilini değiştirdim sorun aynı şekilde devam etti ve buğün servisi aradığımda sorunun kendileriyle alakalı olmadığı servise randevu başvurusunda bulunup aracı oraya götürmemi istediler tahmini fiyatlar şöyle anahtar değilşimi arkadaşlar 700 - 800 tl proğram eşleştirme ücreti 300 - 400 tl bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var ne yapmam lazım hangi yolu izlemem lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Anahtarciya gidicen 100 tl civari rakama gömücen işi. Doğuş grubunu da zengin etmiycen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anahtarcı bu modellerde bişey yapamadığını söyledi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah aşkına bir anahtarın 700 800 tl olmasını birisi bana açıklasın lütfen ? nedir bu 700 tl tutan şey ???
  • 700? 800?

    Adamlar resmen billur geçiyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_zula kullanıcısına yanıt
    Doğuş farkı herhalde inanın çok kızgınım servisten buğün yardım istediğimde 10 kişiye bağladılar hepsi birbirine aktarıyor ve sorumun cevapı para para para başka cevap kesinlikle yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kevser27 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla kaskodan yaptırabilirsiniz ancak değer mi bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • howdeepisyourweb H kullanıcısına yanıt
    Siğortacıma sorduğumda kaskodan 3 yıldır aldığım hasarsızlık indirimi ve ayrıca aracın plakasında hasar tutarı görüneceğini belirtti aracı satarken mide bulandırır dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durdurduk yede anahtar aracı tanımıyor ve bunu tanıtmak için servis para istiyor öyle mi ?
    Üstelik araç garanti kapsamında.
    Wv kullanıcılarına doğuş grubu ile mutluluklar diliyorum.

    Sırf doğuş getiriyor diye param olsa bu memlekette porsche almam. Çok net söylüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 23 Eylül 2016; 1:49:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium aracın premium açtığı masrafın karşılığıda premium oluyor. Premium araca binenin böyle fiyat kaygısı olmamalı.

    Konu sahibi arkadaş alınmasın sözüm ona değil. Çözüm yolu olarak immobiliserli anahtar yapan anahtatcilar, doğuşun 4 de 1 fiyatına halleder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 23 Eylül 2016; 0:54:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam anahtara cebinde çok defa basılmış olabilir. Tekrar tanıtılması lazım. Tanıtılma olayı da çok basit.

    Anahtarı sürücü kapı deliğine sokuyorsun. Anahtarı kilitleme yönünde çeviriyorsun ve öyle tutuyorsun. O sırada kilitleme tuşuna yaklaşık 5 saniye basılı tutuyorsun ve tanıtma işlemi tamamdır.

    2000 model Passat'ımın anahtarının içini açmıştım. Kapattığımda yedek anahtar açarken kullandığım anahtar açmıyordu. Bu şekilde sorunu çözdüm.@kevser27


    Bizim Türk insanı aldığı malın yanına verilen Kullanma Kılavuzunu ağaç israfı olarak görüp okumadığı için bu tip basit sorunların çözümünün kılavuzda yer aldığını bilemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhanc64 -- 23 Eylül 2016; 0:58:05 >
  • Hamdi0555 H kullanıcısına yanıt
    Araç alırken sıkıntı yok bakım yaptırırken hiç bir sıkıntı yok ama araç arıza verdiğinde bizimle ilgisi yok anahtar garanti kapsamına girmez şu girmez bu girmez o zaman garanti neyin nesidirki yarın sanayide bir usta bulup sorunu halletirmeye bakıcam olmazsada yedek anahtarla kullanırım bundan sonra bakım veya başka birşey için doğuş önünden bile geçmem böyle müşteri yaklaşımı kesinlikle yanlış yabancı forumlardan okudum ve anladığım kadarıyla Almanya da anahtar garanti kapsamında ve ücretsiz onarım eşleştirme var yani sonuç şu Vw ile alakası olmayan bir durum tamamen distribütörün ahlaksızca politikasına kalmış bir durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz işlemi defalarca uyguladık hocam hatta başka işlemlerde vardı uyguladık sonuç aynı tek çözümü kumanda proğramsal hata verdiği için yazılım atmak dediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçlarını satanlar, galericiler veya emanet alındıktan sonra istenmeyerek kayıp edilmiş ayrıca manevi olarak çöküntüye sebebiyet vererek mahçup duruma düşüren olay için açıklama yapmak zorunda kaldığım 2016 volkswagen golf 7 orjinal anahtar yapısını, süreci ve işleyişini sizlere aktardıktan sonra konuyu sonlandırıp huzurlarınızdan ayrılacağım. Sizlerle yaptığım görüşme sonrası başınıza gelen can sıkıcı olaylardan kurtulmanıza vesile olduktan sonra bilgisayarımın başına geçtiğim için konunun başlığına takılmayın arabanız 2013 – 2014 – 2015 hatta 2017 modelde olabilir söylediklerim tamamını kapsar kısacası hepsi için kanundur. Örneğin büyük filo şirketlerinden arac kiraladınız sözleşmeyi okumadan varına yoğuna imzayı atıp anlaşma süresi doldu otomobili teslim edeceksiniz örneğin orjinal vw golf 7 yedek anahtar kayboldu yedeğiyle kullanıyordunuz ve kaybolduğunu unuttunuz o zaman şirket sizin kredi kartınızdan otomatik olarak 3,000 lirayı keser neden fatura bu kadar yüksek diye soracak olursanız kontak, kapı ve varsa depo kapağı dahil tüm şifreleri değiştirerek set halinde Almanya`dan sipariş edilecek maalesef kaybeden önce ülkemiz sonra siz oluyorsunuz. Peki ne yapacaksınız şimdi sorularınızın cevabını aşağıda bularak rahatyacaksınız hiç merak etmeyin!!!

    2016 vw golf 7 orjinal anahtar kayboldu
    Kayıp olabilir, tuvalete düşer, balık tutarken denize gider veya mangal yaparken ateşte yanabilir bu örnekleri kafamızdan vermiyoruz günlük yaşantımızda hepimizin hayatında olmuş veya olacak talihsiz olaylardır. İşlemi gözünüzde büyütmenize gerek yok kayıp olan volkswagen golf 7 orjinal anahtar arabının beyin ve gösterge bilgilerinden yok edilerek yenisi kayıt edilecek. Bilgisayara soksunlar, yetkili servise soksunlar veya arıza tespit cihazıyla ekspertiz yapsınlar hiç kimse dedikodu yapamaz çünkü orjinal volkswagen golf 7 anahtar kimlik bilgileri okunarak araba üzerinden çek edilir beyindeki kumanda bilgileri ile elinizdeki kumanda bilgileri uyuştuktan sonra tartışmaya açık konu kalmayacaktır.

    golf 7 yedek anahtar kapıları açmıyor
    Senelerce evin bir köşesinde kalsa bozulacak kadar kötü malzemeden üretilmediğine adım kadar eminim peki neden” volkswagen golf 7 yedek anahtar kapıları açmıyor ” diye söyleniyorsanız çözümü aslında basit sadece pili değiştirin sonucu göreceksiniz. Üzerinde cr 2025 panasonic marka pil bulunuyor siz farklı markalarda kullanabilirsiniz direk çalışacak ama kırmızı ışık yandığı halde arabayı çalıştırıyor kapıları açmıyorsa o vakit 15 dakikanızı ayırıp bizlere uğramalısınız online kodlama yapıldığında çözülecek kesinlikle yenisini sipariş ettirmeyeceğiz.

    Volkswagen golf 7 anahtar kodlama
    Bilmeyenlerin bazıları beyin sökülecek bazıları 3 saat araba burada kalacak veya olmuyor sipariş edeceğiz diyerek insanları oyaladığını gördüm. Açık ve net söylüyorum hangi model olursa olsun volkswagen golf 7 yedek anahtar kopyalama veya kodlama artık ikiside aynı anlamı taşıyor 15 dakikadır üzerine tartışmalar, konuşmalar ve fikir sunuşlar anlamsızdır. Ülkemizdeki distribütörler Çin`den ( hepsi değil kalitelileride var ) buluyorlar kötü, ucuz ve kullanışsız ürünleri piyasaya dağıtıyorlar bende sonuçta tüketiciyim şahsi fikrim orjinal kullanın gerek siz gerekse sizden sonra arabanızı sattığınız kişiler senelerce problem yaşamasınlar.

    Faydalı olur umuyorum çok geçmiş olsun.https://www.immobilizeranahtar.com/vw-golf-7-orjinal-anahtar/
  • Merhaba. Golf7 var 2012. Gecen sene kumanda pilim zayif uyarisi veriyordu zayiflamisti degistirmemistim pil tamamen bitinceye kadar kullanmistim. Kumandada kirmizi isik gorunmeyene dek kullandiktan sonra y3ni pil taktim isik dahi yanmadi. Baska piller denedim yine kumanda uzerindeki isik bile yanmadi. Derken diger anahtarimi kullanmaya basladim. Ayni ondada pil zayif dedi ihmal ettim tamamen bitti pil sanirim. Yine yeni pil taktim bu sefer oda calismadi. Pilleri ölçüyorum dolu. Şuan her iki kumandamda çalişmiyor.


    Bilgisi olan yardim lutfen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Şuan 7.000 :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kevser27 kullanıcısına yanıt
    Benim passat’ın pili bitti 20 tl mi ne aldı doğuş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.