Şimdi Ara

Goldman Sachs Anketinden Bitcoin'in Geleceği: Yüz Bin Dolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Goldman Sachs'ın anketinde yatırım bankasının müşterilerinin yaklaşık yüzde 20'si Bitcoin için yüz bin dolarlık bir geleceğin yalnızca bir yıl içinde gerçekleşeceğini söyledi.


    ABD'den yatırım bankası Goldman Sachs, yatırımcıların yükseliş eğilimi gösterdiğini ortaya koyan bir anket yayınladı. Goldman Sachs tarafından yayınlanan ankette Bitcoin ve dijital varlıklara odaklanıldı. 


    New York merkezli firma, dijital varlıklar konusunda 280 müşteriyle anket yaptı. Goldman Sachs'tan Max Milton tarafından dün paylaşılan sonuçlar, yüzde 40'ının kripto para birimlerinin riskler toplamına sahip olduğunu gösterdi. The Block'un haberine göre; anket sonuçları 43 bin dolar seviyelerine gerileyen Bitcoin'in dün yeniden 50 bin dolarların üzerini gördüğü süreçte paylaşıldı.


    Ankete yanıt veren müşterilerin yüzde 60'ından fazlası, dijital varlıklarının gelecek 1-2 yıl içinde artmasını beklediğini belirtti. Katılımcıların yaklaşık yüzde 20'si, gelecek 12 ay içinde Bitcoin'in 100 bin doların üzerinde işlem görmesini beklediğini ifade etti.


    Goldman Sachs Anketinden Bitcoin'in Geleceği: Yüz Bin Dolar



    İlk olarak 2017’de bir kripto para ticaret masası kurmayı planlayan ancak bu planları yasal endişeler nedeniyle 2018’de rafa kaldıran Goldman Sachs, Ocak'ta kripto para birimi sektörüne yeniden giriş yapmak istediğini açıkladı. Yatırım bankasının üç yıllık bir aradan sonra kripto para birimi ticaret masasını ve Bitcoin (BTC) vadeli işlem ticaretini bu ayın ortalarında yeniden başlatacağı iddia edildi. 


    Alıntı

    metni:
    Kaynak:https://www.bfmedia.io/haberler/goldman-sachs-anketinden-bitcoin-in-gelecegi-yuz-bin-dolar-2971723.html







  • +

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.