Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR OYUN SONU TEORİLER KONUSU | Ω

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
12
Favori
55.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar oyunu ve oyunun devamını tartışalım buradan
    Bende kendi fikrimi yakında editleyecegim,herkese iyi oyunlar,iyi günler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 23 Mayıs 2020; 1:47:19 >



  • Loki mitolojide de Baldur un ökseotuna karşı zaafını ögrenip bir dart oku yaptırıp kör tanrı hodr a oyunla karışık öldürtüyor, ucundan yakalamaya çalışmışlar sanırım. Loki dönek bir tanrı olduğu için muhtemelen kratos u satıp Odin in yanında yer alacak ve ölümüde istemden de olsa Kratos un elinden olacak diye düşünüyorum, zaten oyun sonunda baldurun geldiği sahnede sinirlenince kratos doğru yayı kaldırıp oku çaktı düşünmedi bile, ayrıca god of war evreninde mutlu son yoktur, kratos daha fazla ne yaşayabilir ki diye düşünürken evlat katili olma dramasıda oyuna yakışır. gelelim ikinci oyun ve üçüncü oyun senaryo tahminlerime;

    2. Oyun ; Thor un geleceğini zaten oyunun sonunda gördük baldur kapışmasıyla başlayan birinci oyun gibi ikinci oyunada epik bir thor kapışması ile başlar thor uzun bir dövüş sonrasında kratos u öldürüp arteus u kaçırır, kratos helheim da bulur kenndini , burdan kurtulmak için yardım alır , helheim daki boss u keserek burdan kurtulur ve oğlunu kurtarmak için öfkeyle önüne gelen herkesi biçerek yoluna devam eder oyunun sonunda thor u öldürür ama arteus un artık odin le birlite kalmak istediğini öğrenir .

    3. Oyun ; Kratos 3. oyunun başında öfkeyle olimposa tırmandığı gibi bu seferde odin odin nağralarıyla asgard a yol alır , bifrost köprüsünün üzerinde heimdall karşılar bizi, epik giriş dövüşü bu sefer heimdall ile gerçekleşir, kendisini indirip yolumuza devam ederiz oyunun sonunda odin dövüşüne loki de dahil olur istemeden de olsa loki yide öldürüp bir babanın yaşayabileceği en büyük dramla Kratos u başbaşa bırakırız.
    Atreus hastalandığında kratos ilerlerken yılan borusuna birisi ufuruyor. Oyunda zaman yolculuğu oldugu icin bu kisinin atreus oldugu soyleniyor. Bana kalirsa oyundaki en buyuk gizemlerden birisi bu.



    Yine dunya yılanı gelecekten geldiği icin hala atreus/lokiye ait olma durumu mevcut. Hatta bana kalirsa kratosun duvarda gordugu resimde atreus bence kratosun olu bedeninden dunya yilanini yaratiyor. Diger bir seyisle dunya yilani aslinda kratos. :)
    gelecek oyunlarla ilgili bir teori yapmayacağım, teorileri okumak zevkli ama yapımcının fantezisi belirleyecek en nihayetinde.

    fakat kendimce oyunun sonunda duvarda gördüğümüz resmi anlatayım. (benim düşüncem)



    Resimde Atreus iki eliyle babasını yani Kratos'u tutuyor. Tutan kişi bence %100 Atreus çünkü arkasında altın rengindeki şey okları.

    Kratos'un kafasında Thor'un çekici var kanlı bir şekilde. Yatan kişininde Kratos olduğu sakal, kafa yapısı ve bence elindeki blade of chaoslardan anlaşılıyor.

    Zaten Thor'un bir sonra ki oyunda karşılaşacağımız düşman olduğu belli oyunun sonunda gördüğümüz kadarıyla. Ve bence bu resim gösteriyor ki Kratos vs Thor kapışmasının kazananı Thor olacak.

    Fakat Atreus ve World Serpent (Jörmungand) ikilisi de Thor'un ölümüne sebep olacak. Atreus'un ağzından World Serpent çıktığını görüyoruz.

    Wikipedia'dan altıntı;

    "Jörmungand, İskandinav mitolojisinde Loki'in karısı olan dişi dev Angrboda dan olan çocuklarından biri olup Ragnarok sırasında Thor tarafından öldürülen ve zehiri sayesinde Thor'u öldüren yılandır."

    Mitolojiye göre de Thor'un ölümüne World Serpent sebep olmakta ve resmin anlattığı genel tablo bu bence.
    Başkaları önemsemiyor ama İçimde ukte kaldı ben köprü bekçesinin o Troll değil de arkadaki devasa yaratık olmasını bekliyordum hatta son ana kadar bekledim Mimir’in “Kardeşim o yalnızca bekçinin yaveri kalbi gereken ilerideki yaratık “ gibi bir şey demesini ama olmadı



    Hatta o yaratıktan hiç bahsedilmedi bile



    Mimir 2 kelam etsin diye çok bekledim ama yok



    Neyse

    Benimde aklıma ilginç olduğunu düşündüğüm bazı fikirler geldi sizlerle paylaşmak istiyorum.



    1- Acaba Faye’in küllerini diyarın en tepesinden serpmemiz eski bir sihirsel rituelin veya kehanetin parçası olabilir mi? Sonuçta bu evrende ölüleri uyandırmak imkansız değil.( Mimir örneği) Öldüler diye yorumlanan jotunheim daki devler Faye’in küllerinin serpilmesi ile yeniden uyanabilirler mi?

    Çünkü sadece duvar yazılarını görelim diye Faye tarafından oraya yönlendirilmemiz biraz mantıksız geliyor. Devler bütün maceramızı önceden görmüş, biliyorlarmış. Tamam da ee? Ne bileyim Bunun pek bir anlamı yok gibi geliyor bana. Hikaye ve sonraki oyunlar açısından. Ha birde Loki ismi meselesi var tabi o ayrı





    2-Atreus final boss için yılanı çağırırken gözleri parlıyor. Muhtemelen tanrısal gücü bir çeşit transa geçip her türlü yaratıkla iletişim kurabilmek ,kontrol etmek ,her dili anlamak ve belki de kılık değiştirebilmek.
    Dün gece internette gezerken yahu bu Faye neden öldü diye merak edip biraz bakınayım dedim yazılan bir şeyler var mı diye ve reddit sayfası gözüme çarptı.

    Açıklamadan önce oyunda Faye’in yakıldığı sahneyi hatırlayalım. Kratos üzgün ve çaresiz Atreus ise hüzünlü görünüyorlar. Bildiğimiz üzere Kratos intikamcı birisi şayet Faye’i biri öldürmüş olsaydı ne yapıp yapar intikamını alırdı ama burada gördüğümüz Kratos değil öfkeli tamamen çaresiz görünüyor.

    Faye bilindiği üzere bir dev ve bilindiği üzere devler sadece uzun yaşam süreleri sonunda ölmekteler. Ve bize yansıtılan Faye hemen hemen Kratos ile aynı yaşta. Zaten Atreus’a hamile kalan bir devden fazla yaşlı olmasını da bekleyemeyiz :)

    Peki bu Faye neden öldü? Redditteki teoriye göre Faye’i öldüren kişi yine günün birinde hatırlamadığı öfke nöbetlerinden birisini geçiren Atreus’tan başkası değil. Bilindiği üzere Atreus hasta ve Kratos oyunda ona tanrı olduklarını söylemesinin ardından Helheim’a kadar olan sekansta tamamen farklı birisi gibi davranıyor hatta bir bölümde düşmanın Baldur olmasına rağmen yaşanan olaylar neticesinde Kratos’u okluyor. Helheim’da normale döndüğünde ise yaptıklarının hiçbirisini hatırlamadığını söylüyor. Atreus maalesef hasta ve bu durum tanrı olduğunu ogrenmesine rağmen değişmedi. Kratos karısını oğlunun öldürmesi sebebiyle çaresiz ve intikam peşinde değil ama oğlunu da belli ki affetmiş. Lakin oyun boyunca Atreus’a kötü davranmasının sebebi muhtemelen bundan kaynaklı ve bu durumun bir kez daha yaşanmaması için oglunu doğru yola sokabilmek için elinden geleni yapıyor. Kratos oyun boyunca Atreus’a güvenmiyor ve Faye’in külleri olsun başka bir şey olsun pek emanet etme taraftarı değil.

    Oyunun sonunda ise tamamen Atreus’u affettiğini görüyoruz.

    Teorinin kaynağı aşağıdaki linkte ben anladığım kadarıyla yorumlamaya çalıştım. Özellikle comicsausage nickli üyenin yorumunu okumanızı tavsiye ederim.

    https://www.reddit.com/r/GodofWar/comments/8kdoy6/theory_of_fayes_death/
    Kratos'u dirilten kişi Loki/Atreus'tur. Loki, Tyr'ın diğer dünyaları gezmesini çözmüş ve bu gezi sıralarından birini Kratos'un tanrılarını öldürebildiğini görmüştür. Bu sebeple Kratos'u diriltip İskandinavya'ya getiren Loki'dir. Daha sonra Loki kadın kılığına girerek Kratos ile ilişkiye girer. Anne olarak Kratos'un güvenini kazanır. Fakat bebek doğmaz veya Loki öldürür. Loki çocuk yerine geçer. (İskandinav mitolojisinde Loki attan hamile kalarak 8 ayaklı Sleipnir'i doğurmuştur.)

    Kratos'un karısı, Atreus hepsi Loki aldatmacasıdır ve Loki bunu Ragnarok'u başlatmak için yapar.
  • beyler düşünsenize atreus oyunun sonunda Mısır'a gider kratos ölür yeni üçlemenin ilk iki oyununda atreus ile kötüler oluruz zeusu falan geri getirir son oyunda kratos gelir atreusu öldürür bu hikaye adam öldürür
  • Devam oyunu olacağı kesin. Sonunda anlaşıldığı üzere ilj hedef thor olacak. 3. Oyundada odin olacaktır...Odin le birljkte kratos un hikayesi biter oğluna geçeriz...



    Fakar çocuğun gerçek ismi büyük soru işareti...
  • Atreus hastalandığında kratos ilerlerken yılan borusuna birisi ufuruyor. Oyunda zaman yolculuğu oldugu icin bu kisinin atreus oldugu soyleniyor. Bana kalirsa oyundaki en buyuk gizemlerden birisi bu.



    Yine dunya yılanı gelecekten geldiği icin hala atreus/lokiye ait olma durumu mevcut. Hatta bana kalirsa kratosun duvarda gordugu resimde atreus bence kratosun olu bedeninden dunya yilanini yaratiyor. Diger bir seyisle dunya yilani aslinda kratos. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 23 Nisan 2018; 14:22:18 >
  • Devam oyunu gelecek gibi duruyor. Ama evreni nasıl devam ettirecekler bilemiyorum. Hala ulaşamadığımız diyarlar var evet ama devam oyununda midgard falan aynı mı kalacak acaba merak ediyorum. Ufak bi tahmin yapmak gerekirse ulaşamadığımız diyarlardan birinde uzun süre mahsur kalabiliriz. Hatta bi ihtimal diyar yolculuğu yaptığımız ağaç yıkılabilir. Devam oyunu olursa başımıza çok büyük işler gelecek gibi. Bayağı düşman edindik çünkü bu yolculukta. Freya nın bize düşman olmasına çok üzüldüm sevmiştim oysa. :D Bir de oyunun sonunda Faye in geleceği görüp duvara çizdiği resimlerde Kratos kendini birinin kucağında ölü görüyor. Kaç devam oyunu gelir bilmiyorum ama sonunda Kratos ölecek büyük ihtimalle. Oyun boyunca çok fazla soru işareti vardı ve çoğu cevaplanmadı. Teori üretmek, tahmin yapmak çok zor.

    Atreus' un duyduğu sesler ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi World Serpent' ı bizim dışımızda çağıran biri gibi gizemler de vardı. Atreus' un duyduğu sesler gelecekten veya geçmişten geliyor olabilir. Devam oyununda bir ihtimal zamanda yolculuk da yapabiliriz belki. Çünkü dediğim gibi devam oyununda koca Midgard' ı aynı görmek tatmin etmeyebilir. Midgard' ın gelecekteki veya geçmişteki halini görebiliriz belki. Hatta zaten evrenler arası yolculuğu sağlayan ağaç yıkılırsa geçmişe dönme durumu olabilir.

    Atreus bir yarı tanrı ancak ne gibi güçleri var hala bilmiyoruz. Büyük bir sır o şuan. Ama Kratos' dan daha bilge olacağı aşikar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gertize -- 23 Nisan 2018; 14:53:9 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuomir

    Atreus hastalandığında kratos ilerlerken yılan borusuna birisi ufuruyor. Oyunda zaman yolculuğu oldugu icin bu kisinin atreus oldugu soyleniyor. Bana kalirsa oyundaki en buyuk gizemlerden birisi bu.



    Yine dunya yılanı gelecekten geldiği icin hala atreus/lokiye ait olma durumu mevcut. Hatta bana kalirsa kratosun duvarda gordugu resimde atreus bence kratosun olu bedeninden dunya yilanini yaratiyor. Diger bir seyisle dunya yilani aslinda kratos. :)

    O boruya kim üfledi ben de merak ediyorum. Ilk basta Modi sandim ama suan o oldugunu dusunmuyorum.

    Esas nokta şu : Oyunun sonunda Atreus dogrudan yilanla konustu... Babası olduğunu belli etti. Sizin dediginiz gibi, zaman yolculuğu yapıp yilanla konusarak midesine girmemize izin almis olabilir. Yilan da midesine girmemizden memnun olmadigini soyledi. Muhtemelen o da gelecegi biliyordu ( Baldurdan midesine yiyecegi yumrugu ) .

    Sondaki resim ise yilani yarattığını düşünmüyorum çok uçuk olur :) Bence Odin veya Thor ( Resmin saginda bir yüz gozukuyor ) Kratos'u yaralayacak. Atreus ise, Odin veya Thor son hamleyi yapmadan Jormungand'ı çağıracak. Resim'deki Thor ise Yılan onu disleyecek ve ikisi de ölecek.

    Ama en mersk ettiğim, Biz Freya'ya giderken boruyu kimin ve neden ufledigi.




  • Benim merak ettiğim oyunun sonunda Atreus'un resimlere baktığı yerde kırmızı bir perde gibi bir şey var . Onun arkasındaki resme sadece Kratos bakıyor . O resimde Kratos ölüyor mu ? Tam seçemedim .
  • Bence sonraki oyunda Thor ve Odin'in peşinden gideceğiz. Son oyunda ise Ragnarok ile kapışıcaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuomir

    Atreus hastalandığında kratos ilerlerken yılan borusuna birisi ufuruyor. Oyunda zaman yolculuğu oldugu icin bu kisinin atreus oldugu soyleniyor. Bana kalirsa oyundaki en buyuk gizemlerden birisi bu.



    Yine dunya yılanı gelecekten geldiği icin hala atreus/lokiye ait olma durumu mevcut. Hatta bana kalirsa kratosun duvarda gordugu resimde atreus bence kratosun olu bedeninden dunya yilanini yaratiyor. Diger bir seyisle dunya yilani aslinda kratos. :)

    Kratos Jormungand olursa ana karakterin Atreus olmasini kabullenebilir miyiz bilmiyorum. Belki Kratos'un bicaklarini kullanirsa oynanisi kabul ederiz, ayni sekilde baltayi da alabilir.

    Jormungand'in sol yaninda kirmizi pullarin oldugunu gormemle dehşete düştüm, her sey olabilir... Ama ayni anda 2 kratos olmasi da sacma olur. Zaten şu Cory her seferinde zaman yolculuğuna giriyor. Isler civimasa bari.

    Thor Kratos'u öldürüyor ve Kratos Jormungand olarak geri gelip intikam aliyor. Yine ucsuz bucaksiz senaryo kurma imkani biraktilar...




  • Flood olacak ama ;

    Kratos'un yılan olmasindan ziyade Tyr olma olasiligi cok daha fazla.

    Tyr'in tapinagini hatırlayalım. Tapinakta Yunanistan'dan, Mısır'dan, Nors'tan hazineler vardı. Kim ola bu Tyr... Bu Tyr savaş tanrısı imiş... Odin'in kaçırdığı tahtada ise 4 işaret var ve bunlar savaşın sembolleri : Yunan, Nors, Mısır, Japon. Kratos gecmiste hepsinde savaş tanrısı olmuş arkadaşlar...

    Nasil bekleyeceğiz ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 23 Nisan 2018; 16:56:11 >
  • Beyler aklıma şöyle bir teori geldi şimdi oyunun sonunda duvardaki çizimlerde kratos ve atreusun başına gelecekler belliydi yani saha önceden bunların görülmüş acaba bu on görüler 3. Oyunun sonunda kratosun kurtulması ile ilgili bir bağlantı olabilir mi yani işin içinde tanrı olan Tyre ve eşi olan Faye kratosu Yunanistan'a kurtarmış olabilir mi? Siz ne diyorsunuz bu konuya
  • Yunanistan nors bağlantısının oyunda bilinçli olarak gosterilmedigini dusunuyorum. Sadece alfheimda ışığın icerisine cekilirken birkac kesit görebildik geçiş ile ilgili.



    Simdi buraya dikkat, kesitte kratos bir geminin uzerinde bulunuyordu. Bu gemiyi başlangıçta yunanistandan iskandinavyaya goc ederken kullandigini sanmistim ancak bu gemiye cok benzer biriyle helheimdan ucarak kactigimiz bir sahne bulunuyor.



    Bununla birlikte midgard yasadigimiz dunyayi temsil ediyor yani yunanistan da aslinda midgardin icin de olimpos da hades de.



    Ancak helheim normal yollarla kimsenin gidemeyecegi bir boyut. Bu boyuta gidebilmeniz için belirli seylere sahip olmaniz gerekiyor.



    İlk seride oldurdugumuz tanrilara ne oldugu nereye gittikleri bilinmiyordu. Acaba diyorum ölen bütün tanrılar aslında helheima mı gittiler. Ve Kratos da artık bir tanrı oldugu için ve yer altindaki ruhlara bekcilik edecek kimse kalmadığı için acaba helheimda mi uyandı?



    Hatirlayacak olursaniz mimir kratosa helheimin fazla icerisine girmemesi konusunda nasihatte bulunuyordu. Belki de sebebi bununla alakalidir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuomir

    Yunanistan nors bağlantısının oyunda bilinçli olarak gosterilmedigini dusunuyorum. Sadece alfheimda ışığın icerisine cekilirken birkac kesit görebildik geçiş ile ilgili.



    Simdi buraya dikkat, kesitte kratos bir geminin uzerinde bulunuyordu. Bu gemiyi başlangıçta yunanistandan iskandinavyaya goc ederken kullandigini sanmistim ancak bu gemiye cok benzer biriyle helheimdan ucarak kactigimiz bir sahne bulunuyor.



    Bununla birlikte midgard yasadigimiz dunyayi temsil ediyor yani yunanistan da aslinda midgardin icin de olimpos da hades de.



    Ancak helheim normal yollarla kimsenin gidemeyecegi bir boyut. Bu boyuta gidebilmeniz için belirli seylere sahip olmaniz gerekiyor.



    İlk seride oldurdugumuz tanrilara ne oldugu nereye gittikleri bilinmiyordu. Acaba diyorum ölen bütün tanrılar aslında helheima mı gittiler. Ve Kratos da artık bir tanrı oldugu için ve yer altindaki ruhlara bekcilik edecek kimse kalmadığı için acaba helheimda mi uyandı?



    Hatirlayacak olursaniz mimir kratosa helheimin fazla icerisine girmemesi konusunda nasihatte bulunuyordu. Belki de sebebi bununla alakalidir.

    Daha derinlere girme demesinin sebebi, ilerledikce geçmiş ile yuzlesilmesi. Ileri gitse Hades gelecek, Poseidon gelecek ve aci cekecek Kratos, kafayi siyiracak.

    Nors oldukça gizemli bir yer, buyu kullanimi oldukca yuksek. Tyr tapinagi ise, devlerin etkisiyle inanilmaz bir geçiş aracı. Belki ileride omega işaretini çizerek Yunan'a gidebiliriz, belli olmaz.

    Yunan'dan Nors'a geçişin anlatilmamasi çok sacma. Bu mantikli neden Zeus dirilmedi diyor insan. Tanrilarin krali ölüyor ama oğlu ölmüyor. Senaryo kuracaklarını once bu mantıksızlığı aciklamalari gerekirdi. Tek kamera sevdasina sacmalamislar.




  • yahu bu adam şeyden nasıl kurtuldu god of war III te zeus ile kapışırken atmıyor mu kendiğini dağdan aşığı oraları göstermedi hiç ? nasıl bu diyarlara geldi ayrıca çocuğunun adı Lokiymiş ee Loki Kötülük Tanrısı değilmi nasıl olacak bu iş kafamda deli sorular
  • kratos un kendisi ragnorak.

    duvardaki kratosun ölü hali değişebilir. gelecek sürekli şekil alıyor, önemsiz bence o resim.

    bi ara baldur, atreusa vurunca cok sevındım ölücek sandım cocuk sonra kratosta eski vahşi haline doncek diye umutlanmıştım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elbiskuha

    kratos un kendisi ragnorak.

    duvardaki kratosun ölü hali değişebilir. gelecek sürekli şekil alıyor, önemsiz bence o resim.

    bi ara baldur, atreusa vurunca cok sevındım ölücek sandım cocuk sonra kratosta eski vahşi haline doncek diye umutlanmıştım.
    Kratos İskandinavya'ya gelmeden önce birkaç kez ölmüş birisi, yani ölüm fikri Kratos için pek umursanacak bir şey değil. Yalnız Kratos bu zamana kadar hep karnından delik deşik edilerek öldü veya öldürüldü fakat duvardaki resimde Kratos'un kafasından gövdesine kadar ikiye yarılmış olarak görüyoruz. Bilmiyorum fakat birçok kez ölmüş olan bir karakter için bu defa nedense üzüldüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elbiskuha

    kratos un kendisi ragnorak.

    duvardaki kratosun ölü hali değişebilir. gelecek sürekli şekil alıyor, önemsiz bence o resim.

    bi ara baldur, atreusa vurunca cok sevındım ölücek sandım cocuk sonra kratosta eski vahşi haline doncek diye umutlanmıştım.
    Aynen şu velet ölse de kurtulsak adam gibi gow oynarız

    Üstüne bazı teorisyen arkadaşlar 2.oyunda kratosun ölüp ipleri eline atreusun alacağını söylüyor. Lanet olsun böyle teoriye. Gow kratosla başlar kratosla biter benim için. Kaldı ki loki mitolojide de tek başına güçlü bir tanrı değil öyle odini thoru tek başına kesecek bilek yok.

    Yalnız kratosun öleceğine dair 2 durum var şimdilik. 1.si duvardaki resim (kader değişebilir 2. oyunda gördük) 2. ise yılanın gelecekten gelmesine rağmen atreusu tanıyıp kratosu tanımaması en çok buna kafam takıldı.

    Sarışınımız cory barlog nerdeyse atreustan vazgeçmek üzereydim diyene kadar ben de çok umutluydum öleceğinden çocuğun fakat bu saatten sonra zor. Kratos this is your story diyordu oyunda ayrıca. Bilmiyorum belki de böyle daha iyi oldu diğer türlü herkes klişe diyecekti. Ha benim için farkeder mi kratos olduktan sonra tınn

    Bana kalırsa 2.oyunda ilk boss thor olacak zorlu bir mücadele sonucu atreusu kaçıracak. biz de ya savaş yerinde baygın düşeriz bizi biri kurtarır ya da ölüp tekrar diriliriz. Ya da ortalarına doğru olur bu dediğim. Ama illa ki thor olacak sonuçta adamın kardeşiyle çocuklarını öldürdük. Sarayında şarap hatun keyfi yapmıyordur




  • Arkadaşlar benimde merak ettiğim god of war 3 de bu ölmüştü nasıl dirildi arteusun annesi faye ile nasıl tanıştı faye nasıl öldü birimi öldürdü hadi anladım neden nord tarafına gittiğini karısının son isteği en yüksek tepeden küllerinin savurulmasıydı ama bu sorduğum soruların yanıtını bulamadım ben daha oyunu bitirmedim ama spoiler benim için sıkıntı değil bu sorduğum konular hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşssın bu mesajdan alıntı yaparak çok kafama takıldı iyi geceler iyi forumlar :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 25 Nisan 2018; 0:13:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Northerion

    Arkadaşlar benimde merak ettiğim god of war 3 de bu ölmüştü nasıl dirildi arteusun annesi faye ile nasıl tanıştı faye nasıl öldü birimi öldürdü hadi anladım neden nord tarafına gittiğini karısının son isteği en yüksek tepeden küllerinin savurulmasıydı ama bu sorduğum soruların yanıtını bulamadım ben daha oyunu bitirmedim ama spoiler benim için sıkıntı değil bu sorduğum konular hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşssın bu mesajdan alıntı yaparak çok kafama takıldı iyi geceler iyi forumlar :D
    Dostum bu sorularının cevabı meçhul kimse bilmiyor oyunda bahsedilmedi çünkü muhtemelen bir sonraki oyunlara saklıyorlar. Sadece teoriler var havada. Fayenin son isteği muhtemelen kratosun ve atreusun kendisi ve kendileriyle ilgili gerçeği öğrenmesi içindi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuomir

    Atreus hastalandığında kratos ilerlerken yılan borusuna birisi ufuruyor. Oyunda zaman yolculuğu oldugu icin bu kisinin atreus oldugu soyleniyor. Bana kalirsa oyundaki en buyuk gizemlerden birisi bu.



    Yine dunya yılanı gelecekten geldiği icin hala atreus/lokiye ait olma durumu mevcut. Hatta bana kalirsa kratosun duvarda gordugu resimde atreus bence kratosun olu bedeninden dunya yilanini yaratiyor. Diger bir seyisle dunya yilani aslinda kratos. :)
    Ben bu sahneyi kaçırmışım. Borunun üflendiği sahneyi paylaşabilir misin?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.