Şimdi Ara

Gmail ve Banka Sitelerinde Güvenlik Sertifikası Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar meraba, okulumda bu sabah e-mail'imi (gmail) kontrol etmek istediğimde, adres doğru olmasına rağmen "site güvenli değil, sertifikası sorunlu, yine de devam etmek istiyor musunuz?" şeklinde uyarı aldım "devam et" dediğimde aynısını tekrarladı, tekrar "devam et" deyince inbox'a girdi. Fakat aynısını bütün browserlarda(IE, Chrome,Firefox) ve okuldaki aynı ağa bağlı bütün bilgisayarlarda yapıyor. Hatta banka hesabıma girmek istediğimde de aynı hatayı verip ekran klavyesiyle yazmaya çalışırken "Lütfen Şifrenizi Tıklamadan Yazınız" gibi bir hata aldım ve çok fena işkillendim ağdaki bilgisayarlar saldırı altında mı(?) diye. Bilgisyarımda lisanlı Kaspersky 2011 Internet Security var ama o da birşey bulamadı. Yardımcı labilecek arkadaş var sa çok makbule geçecek. Şimdiden teşekkürler.



  • aynı hatayı sabahtan beri bende allıyorum, bilgisarın saat ve tarih bilgileri de doğru ama sorun nedir anlamadım.
  • Evet saat tarihte de problem yok ama üyelik gerektiren şifre girişli bütün sitelerde veriyor hatayı. Dün yoktu bugün sabah oldu.
  • geçen bendede olmustu tarih ve saat yanlısmıs

    bendede kis2011 var ondan değildir.
  • Sorun Milli Eğitim Bakanlığı'nın kurumlarına haber vermeden filtreleme çalışmaları yapmasından kaynaklanıyormuş, kurumnet, evrak gönderimleri vs. toptan iptal ama kmsenin birşeyden haberi yok, kaos var. Bravo M.E.B. geleneği bozmadın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.