Şimdi Ara

GM 5 PLUS Wi-fi Ağında iken internetin yavaş olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
17.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Gm5 plus telefonumda başlıktada belirttiğim gibi Wi-fi ye bağladıktan sonra internet çok yavaş oluyor.Mobil veride bir sıkıntı yok.Ancak wifiye bağladıgımda bir videoyu 3 dk da açamadı.Modemim Tp-lınk TD-W9970 300 Mbps kablosuz N USB VDSL2/ADSL2+.Sorun nedir acaba telefondan bir ayar felan mı yapmam gerekiyor.Bu arada telefonu buğün aldım.Bütün güncellemeleri yaptım.



  • aynı sıkıntı bende de var wifi den bağlanınca çok yavaş oluyor internet mobil veride sıkıntı yok
  • Video yu nerden acmaya çalışıyordunuz ?_ Diğer yandan mobil veride size verilen internet kabloludan daha yüksek bir baglantı içerdiğinden daha hızlı açması normaldir. Sorun internet hızınızla alakalı olabilir. wifi de hatta sorun olmadıkça herhangi bir baglantı sorunu yaşamıyorum...
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Vicente Cortez kullanıcısına yanıt
    İlk aldığım gün youtubeden izlemeye çalışıyordum acılmıyordu yok normal chrome giriyordum arama yapmıyordu.Sonra internetten araştırırken ip adresi , dns derken karıştıra karıştıra bir şekilde kendiliğinden düzeldi.Sıkıntısız kullanıyorum şimdi.Belki de telefon güncel değildi sonra dan kendini güncelledi öyle oldu heralde.
  • sorun internet hızında değil bence telefonda. bende aynı sorunu yaşıyorum. 16 mbit internet bağlantı hızım var fakat telefondan saniyede en fazla 300-400 kbyte arası veri indirebiliyorum. Bu ne anlama geliyor olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunla bi tek ben karşılaşmış olamam heralde ya yok mu bilen, eden, gören başka bunu?

     GM 5 PLUS Wi-fi Ağında iken internetin yavaş olması

    16 mbit de değilmiş hızım 25 mbitmiş. Rezalet ya şaka gibi şu hıza bakın ya
  • yacopo kullanıcısına yanıt
    AKK nı geçmiş olabilirimisiniz ? YAda interneti sizden başka kullanan biris varmı ? ben süperonline da 150Mbps kadar gördüm çünkü
  • Turkcell maxiplus 5 de hız testi 23 mbit çıktı. Android 4.0.4 yüklü. Evde bi de tablet var onda da 5 yüklü sonuç 2-3 arası bişey çıktı. Dedim sonra markete gidiyim orda yapıyım testi diye. Airties modem ttnet 30 küsür çıktı. Telefonda sıkıntı yok:) Uydunet kullanıyorum ben acaba dedim benim hatta ya da modemdemi sıkıntı var. Komşuya çıktım orda denedim uydunetle orda da hız değerleri normal. Haaa dedim sorun bende. Reseti yapıştırdım modeme, bi de telefonda kayıtlı wi-fi profillerini temizledim. Sorun çözülmüş gibi duruyor şimdilik, düzeldi:)
  • aynı sorun bendede var gm 5 plus evdeki wifi ağına bağlandığı zaman internet çok kasıyor pc den dahi internete giremiyoruz wifi çıktıktan sonra herşey normale giriyor
  • Varmı bu sorunu çözen? Gm5 plus ile wifi de 3mbps hızı anca görüyoruz, GM discovery 1 var onda aynı ağ ve aynı odada 10-12mbps arası gözüküyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar size çözümü söylemek isterdim ama valla bende zamanında ip DNS derken karıştıra karıştıra nasıl buldum nerden buldum nasıl yaptım hic bilmiyorum.Umarim sorununuz çözülür bir an önce.Konuyu aktif tutalım belki bilen çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi sorununa çözüm buldunuz mu ? Ben telefondan hız testi yaptığımda tam hız alıyorum sorun yok ama internette gezinirken yavaşlık oluyor. Bu sorunu yaşayıp çözen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • blutoth ve wifi çakışmasından sorun oluyor, blutotothu kapatın wifiye girin cıkın düzelir,blutoth ve ve wifi çakıyor bu cihazlarda, modem ayarlarında 5ghz anten ayarı destekliyorsa ikili baglantıda sıkıntı cıkmaz

  • arkadaslar konuyu hortlatıyorum ama aynı sorunu yaşıyorum. wifi ağında arkadaşlarım sorunsuz hızlı gezerken benim gm 5 plus telefonum çok yavaş hatta ara ara wifi sadece benim telefonumda kopup kopup geri geliyor. ip dns denedim çözüm olmadı bi yardım
  • onurbol kullanıcısına yanıt
    Başka wifi ağına bağlanıp aynı sorun olup olmadığına bir bakın.Daha sonra kendi wifi ağzınıza tekrar bağlanın bı deneyin.Umarim sorununuz çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var wifiye bağlanınca evdeki pc de diğer bağlı cihazlarda net yavaşlama yaşıyor hatta hiç girmiyor bu salak telefon nete bağlanınca modemin ışığı deli gibi yapıyor wifi ışığı hiç sönme ve yavaşlama olmuyor önceden böle çalışmıyordu ne zamanki güncelleme yedi bu sorun olmaya başladı 3 modem değiştim denedim belki modemden kaynaklıdır diğe ama sorun cep telefonunda herkes bence servide götürsün eski sürüm yükletin yada farklı sürüm başka türlü düzelmicek en kötü telefonu satıcam artık... :( bir müslüman şu konuyla alakalı ne yapabiliriz başka yardım edebilir mi acaba :(
  • bocugum1636 B kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz olaylar benim başıma da geldi.Dns değiştirdim başka aklıma gelmiyor ama bir sürü bir şey denedim bi şekilde kendiliğinden çözüldü.Hatta şöyle bir saçma olay vardı mesela kendi evdeki modemime bağlandığım zaman yavaş daha sonra komşularin modemine bağlanıp tekrar kendi modemime bağlandığımda akıcı bir şekilde kullanıyordum.Umarim sorununuz çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cozumu soyluyorum dns yi opendns degerlerini yapin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum için teşekkürler.Rica etsem biraz daha detaylı anlatır mısınız ? Belki yapamayan arkadaşlar olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ali-123

    Yorum için teşekkürler.Rica etsem biraz daha detaylı anlatır mısınız ? Belki yapamayan arkadaşlar olur.

    Ve statik ip atayin.dns ilki 208.67.222.222 ve ikincisi 208.67.220.220 . Statik ip degeri: 192.168.1.52



    https://www.mobilgim.com/xperia-dns/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.