Şimdi Ara

Glanbia Türkiye Optimum whey orjinallik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorsunuz Optimum supplementlerinin sahibi İrlandalı Glanbia diye bir firma. Türkiyede de ürünler Glanbia Türkiye aracılığıyla geliyor diye orjinallik bakımından rahattık ama ürünün eski yıllardaki üründen uzak olması üzerine yaptığım araştırmalara göre rahat olmamamız gerekiyormuş.
    Glanbianın Türkiyede ofisi v.b yok. Glanbia Türkiye denen şirket Asıl glanbia şirketinden bağımsız sadece oradan ürün getiriyor ve ithalatçı. Birincisi şirketin ismini Glanbia Türkiye olarak koyup sanki glanbia şirketinin Türkiye bayisi gibi algı oluşturması yanlış bir hareket. Çünkü glanbia ile görüşsem belki ben bile distürbütör olabilirim ürün ithal edebilirim onlardan. Bu bakımdan Glanbia Türkiyenin asıl Glanbianın distürbütörü gözüküp oradan 5000 tane urun ithal edip Türkiyede 50.000 toz üretip bunları satışa çıkarmadığını nereden bilelim? İmkanları yok değil dışındaki etiketleri falan full onlar basıyor zaten. Glanbia ile görüştüm ve bu firma bizim değil sadece bizden ürün ithal ediliyor dendi. Bende diyorum neden Optimum bozdu daha etkisiz gelmeye başladı.
    Fikri olanlar belirtirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu konu hakkındaki yorumlarınıza ve güvenilir protein tozu önerilerinizi bekliyorum beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glanbia'nın ismini adamların bu kadar kolay kullandıracağını mı sanıyorsunuz ? Protein tozundan nasıl bir etki bekliyorsunuz ? steroid ve prohormon dışında ki ürünlerin etkisini hissedemezsiniz..sadece pre workout kullandığınız da pump hissedebilirsiniz...protein tozundan etki hissediyorum demek tamamen Plasebo etkisi...

    Gelelim glanbia türkiye'ye resimleri inceleyin! glanbia türkiye sahibi GLANBIA MANAGEMENT SERVICES LIMITED...



    Glanbia Türkiye Optimum whey orjinallik?Glanbia Türkiye Optimum whey orjinallik?Glanbia Türkiye Optimum whey orjinallik?
  • Glanbia Türkiye ile görüştüm biz sadece distürbütorüz,ithalatcıyız Glanbia ile bir bağımız yok dedi. Ayrıca Glanbianın asıl sitesinde bile bu şirket distürbütor gozuküyor. Adamların açıkladığı şeyin nesini savunuyosun? Glanbia isminin patenti Türk pazarında alınmadıysa istedigi gibi kullanır ki kullanıyorda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ito kayıtlarında firma sahibi GLANBIA MANAGEMENT SERVICES LIMITED

    ito kayıtlarında firma müdürü olarak gözüken kişi...https://ae.linkedin.com/in/mohammed-nsouli-99a18912

    ben okudugum resmi belgeye konusuyorum firma babamın oğlu değil..glanbia türkiye adresine mail attım geri dönüş sağlandığın da güncelleyeceğim..
  • Haklısın hocam ama bugün ürün orjinalligini sorgulamak icin arayip konustugum bayan bana direk bagimiz yok disturbutor ve ithalatciyiz sadece dedi ben ona gore konusuyorum. Aksi varsa bildirsinler 5 gun once mail attim halen donen yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail attım bende dönüş olduğun da verdikleri cevabı yayınlayacağım..optimum konusunda insanların kafası çok karışık çünkü en fazla sahtesi çıkan ürünlerden..devlet yurtdışı alışverişlerinden artık limit olmadan vergi alıyor serbest bıraksa hiç bir sorun kalmayacak yurtdışından rahat rahat herkes sipariş verirdi..
    https://www.bodybuilding.com/store/cellucor/alpha-amino.html

    şu ürünün 50 servis olanını 1 alana 1 bedava kampanyası ile yurtdısından 30 dolara almıstım güncel kurla bile ülkemize göre çok ucuz...
  • cevap geldi

    Glanbia Türkiye Optimum whey orjinallik?
  • O zaman müşteri hizmetlerine koydukları bayan bilmiyor biraz bilgilendirsinler bence bu konuda. Bana o bilgiyi vermese aklima kurt dusmeyecek icime

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de haklısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.