Şimdi Ara

Giyim Magazasinda açtığı ürünü katlayip yerine koyan insan. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
17.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
182 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben kafede vs kalkarken masayı temizliyorum oturmadan önce nasılsa daha iyi hale getiriyorum. Af edersiniz girdiğim tuvalet temiz olmasa dahi çıkarken temizliyorum iyice ki sonradan giren de bu bilinçle çıksın tuvaletten. Yani bu ve bunun gibi şeyler. Bunu riya olsun diye değil bu tür şeylerin başkalarını ne kadar mutlu ettiğini bilemezsiniz. Evet ufak ama o gün olumsuzluklarla dolu geçmiş ise çalışan kişi için bu, o kişiye rahatlık verecektir. Sizden nacizane ricam garsonlara vs özel hizmet sektöründe olan kişilere daha nazik konuşmanız. Devletin hizmet sektörünü saymıyorum çünkü bir çoğu kadroluyum ülkeyi yıkarım kafasında ama siz yine erdemli bir davranışla onlara da insanlığı öğretin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okumadım ama hikaye güzelmiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _mp_ kullanıcısına yanıt

    güzeldi bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

    Dubaisi maswa mi hocam seninkiler?

    Alıntıları Göster
    eskiden bakardım, bırakalı çok oldu.. yine hevesim var tabikide hanımı bezdirdim.. kadındaki hayvan sevgisini öldürdüm..
  • ben de bunu hep yaparım.. bu bir incelik değil, empati de değil aslında.
    bakıp da dağınık yine atmak doğru gelmiyor bana..
  • Kesinlikle girdiğim mağazada baktığım kıyafeti yerine koyarım.Denediğim ürünleri gider satıcıya veririm yerine koyması için bırakmam kabinde.Kiraladığım arabayı kendi aracımdan daha iyi sürerim.Çünkü parasınıda versem bana emanettir o.Restoranda yediğim yerde çöp bırakmam,garsona toplayıp veririm.Yere mümkün olduğu kadar çöp atmam ki hem yaşadığım yer kirlenmesin hem bunu toplayacak kişiler benim yüzümden daha çok çalışmasın.Kaldığım otelde odamı temiz tutar,çöpleri çöpe atarım.Kalem,şampuan vs araklamam.Yiyebileceğim kadar yemek alırım.Bu listeyi uzatabiliriz.Bunu yapmamdaki amaç kendime olan saygımdan.Herkes böyle olsa ne mutlu.Lakin Türk toplumu olarak çok bencil ve pisis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağaza kısmını anladıkta şu övgüyle bahsettiğin budist ler Arakanlı müslümanları katleden budistlermi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi outlet avm içindeki lcw'ye girmiştim millet çocuğuna kıyafet bakıyordu. Ardından soyunma kabının oraya gidince bakakaldım. Zaten kalabalıktı ve çocuğuna denettigi her şeyi millet en yakın reyona atıp dağ haline getirmişti. Nerden baksanız bi 100 kıyafet vardı. Yanında da bi çalışan çaresizce katlamaya çalışıyordu.

    Şimdi soruyorum size allah için, siz olsanız ne hissedersiniz? Zaten zor bir iş kaç saat ayaktalar. Kıyafet katlamaktan başka işleri de var merak etmeyin. İnsanlara acıyın biraz. Orda olan bi yakınınız da olabilir, hatta gün gelir siz bile olabilirsiniz. İnanın o kıyafetleri atanların her biri alsaydı kıyafetini o kadın o kadarda zorlanmayacaktı. Hayır yani insanların suratlarındaki ufak tebessümleri de mi istemiyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annemle her zaman kavgasını yaptığımız konu.

    Gidiyoruz alışverişe bir sürü rafa bakıyoruz ben baktığım tişörtü katlayayım derken annem başka rafa geçmiş oluyor bekle diyorum bu seferde her seferinde tek tek katlıycan mı diyor.

    E katlamayacağım da ne yapacağım ya. Anneme göre katlamak iyi güzle ama zaten ben katladıktan on saniye sonra biri gelip onu açıp sonra kafasına göre fırlatacak neden boşa uğraşıyorsun diyor.


    Ben boşa olduğunu düşünmüyorum. Mesela her gün işten eve evden işe giderken hiç araba olmasa bile ara sokaklardaki trafik ışıklarında yayaya yeşil yanmasını bekliyorum.

    Çoğu zaman insanlar beklemiyorlar. Ama bazen birileri tam geçecekken beni görüp vaz geçiyor ve benimle birlikte bekliyor.

    Belki o kişi ondan sonra bunu alışkanlık haline getirecektir. Bana göre boşuna değil.

    Bilmiyorum belkide yanlış düşünüyorumdur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 13 Haziran 2019; 0:26:58 >
  • Ben bazen katlarım bazen yapmam.Etrafımda gördüğüm çalışana ve firmaya bağlı.
  • O mağazanın bir dekoru var o yüzden sizin katlamanız boşa zahmet ve ek yük getiriyor. O sizin katlayıp koyduklarınız zaten hem kötü katlamış oluyor hem de yanlış sırada oluyor o yüzden mümkünse deneme kabininde bırakın aldığınızı.
  • Pazarda takı toka satıyorum, insanlar tokaya bakıp vazgeçerse yerine koymaktan bile aciz. Yani basit bir toka yahu. Katlama vs yok. Aldığın sepete geri koyacaksın. Gidiyor atıyor kafasına göre. Sakin zamanlarda sorun değil de, iş yoğun olduğu zaman yarım saatte tezgah savaş alanına dönüyor. Tabii pazar, mağaza gibi değil. Çok şansını zorlayan olursa kızıp kovuyoruz. Saçma gelebilir ama yani onu öyle atması sanki seni hor görüyor, "peşimden topla lan" diyormuş geliyor insana.

    Otelde garsonluk yaptım bi ara; tabağı, bardağı uzatan, teşekkür eden olunca mutlu olmayı geç mahçup oluyordum. Halbuki bir şey yapmasını, demesini beklemiyorum. Ben yine yapacağım işimi ama işte böyle küçük şeyler orda çalışana kendini değerli hissettiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Hayır, yanlış düşünmüyor ve doğru olanı yapıyorsunuz. Bununla birlikte emin olun ölene kadar bu ülkede yaşarsanız, hep yanlış yaptığınızı düşüneceksiniz. Çünkü, yanlışı doğru gibi göstermeye çalışanların sayısının fazla olduğu bir ülkede yaşıyorsunuz.

    Lütfen, bu şekilde devam edin. Sizi küstürmelerine asla izin vermeyin.
  • BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var? Allah'ını seversen.
  • Bende aynı şekilde yapıyorum heleki bi cafede veya restorantta bana hizmet eden adama ayrı bir hassas oluyorum elimden geldiğince yardım ediyorum işini kolaylaştırmak için ama etrafında bakıyorum çoğu kişi boyle değil çok zor birşey değil bunu yapmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dengeyi tutturmak lazım.
    Herkesin bir işi var. Bence önemli olan insanların işini olduğundan daha zor hale getirmemek. Örnek vermek gerekirse; bakıyorum kadın aynı model kazağın bütün bedenlerini açıyor bakıyor. Bir de reyona girip ne varsa talan edenler var. Kardeşim gözüne bir şey kestirirsin, sonra ortalığı bozmadan bedenini bulursun, alırsın, denersin. Bu hareketleri yapmayı sevmem ama kalkıp da bir iki açtığım kıyafeti katlayıp, yerine götürmekle uğraşmam. Kabin görevlisinin ya da reyon görevlisinin görevi bu zaten.
    Lokantada masada ıvır zıvır ne varsa tabağın üstüne koyarım kalkarken ama kalkıp da tabağı alıp mutfağa vs götürmem. Her şeyin bir ayarı var. Nezaketli olacam derken başkasının işini yaparsanız, bu pek mantıklı bir davranış olmaz ve o işte çalışanlara da gerek kalmayacağından insanları işinden etmiş olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir mağazada bir tişörte açıp baktım beğenmedim guzelce katlayarak yerine koydum , tezgahtar hemen benim yanıma geldi hhihhhh gibi bir ses çıkararak tekrar katladı keşke tişörtü açıp öyle bıraksaydim hatta tezgahin ortasına atsaydim dedim. bende çalışana , emeğe, ekmek parasına saygılı biriyim ama Türkiye'de naif olmaz kibarlık çoğunlukla zayıflık görülüyor.
    Tatlı sert seviyor bizim halk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcqlock

    Yerlere cop atin copculer issiz kalmasin. Cocugunuzu disari montsuz cikarin doktorlara para lazim.

    Alıntıları Göster
    Son yazdığına hayran kaldım. Çöpünü yere atan arkadaşlarımı çok uyarıyordum. Hep çöpçüler işsiz mi kalsın safsatasıyla sinir ediyorlardı beni. Bı dahakine bende bu cevapla cevap vericem. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

    Yerlere atmakla ne alakası var senşn kuracağın mantığa..

    Çöpçüler çöp kutusundan toplar, o zaman çöp çıkarmayın yakın. O zaman işsiz kalsınlar


    Akla ziyan bir insansın

    Alıntıları Göster
    Adam orada kinaye yapmış ama sen kinayeden bi haber.
  • Gercekten soyu tukenenlerden hissediyodum kendimi. Bi halt ettigimmden degil, yanlis anlasilmasin, ama belki de problemli olan benim diye korkuyodum. Hanim acip bakip dagitirken, ben arkasimda toplayanlardanim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.