Şimdi Ara

Gittigidiyor Rezaleti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Gittigidiyordan 25 Ağustos’ta ürün aldım. Satıcı aldığım ürünün yarı fiyatında başka marka bir ürün gönderdi. Bende İade talebi başlattım. Satıcı ürünü hala kargodan teslim almadı. Gittigidiyor da paramı ödemiyor bunu bahane ederek. Ne yapmalıyım sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ag67 -- 17 Eylül 2017; 18:31:4 >



  • abi sen ürünü göndermişsin zaten kargo bilgisini girdikten sonra satıcı onaylamazsa süre bitince ücret sana iade edilir. fakat gittigidiyor gerçekten ilginç bir site. satıcının birine rozet vermişler çok iyi satıcı diye aynı üründen satan başka birinden almadım sırf o rozet yüzünden magdur oldum bende. ilgi zaten otomatik mesajdan öteye gidemiyor maalesef. dandik bence alışveriş yapmamak lazım.
  • Şimdiye kadar gittigidiyordan baya siparişim olmuştur. Baya da iade yaptım yaptım ama en ufak sorunla karşılaşmadım. Herhangibir sorunda müşteri hizmetlerine yazdım hemen çözüme ulaştırıldı. Bence müşteri hizmetleriyle konuşun hocam. Yardım sayfasında canlı destek var oradan ulaşabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen sana düşeni yapmışsın. Gerisi için orda belirtilen süreyi beklemek zorundasın. Zaten bu her aşamada dile getirilen bi durum.

    Olayın GittiGidiyor ile hele hele rezalet denecek bi tarafı yok şu an için ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.