Şimdi Ara

Gittigidiyor-Mediamarkt ortak keleği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gittigidiyor üzerinden Mediamarkt'tan bu dönem çok satan samsung me711 mikrodalga fırınlardan aldım. Ürün bana teslim edildiğinde üst kısmı göçüktü. Ben de ürünü kutusundan bile çıkarmadan ertesi gün sabahtan taraflarına cayma hakkımı kullanarak geri gönderdim. Gittigidiyor üzerinden de iade işlemi başlattım. Ancak Mediamarkt iade işlemine onay vermemiş. Böyle bir şey tecrübe eden oldu mu? Bu süreç nasıl devam eder? Ne yapmak gerekir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AphzL -- 23 Mart 2017; 12:20:34 >



  • benzeri hepsiburada da başıma geldi babamın aldığı ürünü ekstra kutulama yapmadan kendi kutuyla göndermişler beğenmedim iade etmek istedim kutu hasarlı diye almadılar (ilk gelirken kargoda ezilmiş) geri yolladılar bende kargoyu teslim almadım bu böyle en az 5 kere gitti geldi arada arayıp haşlıyorum bakkal dükkanı mısınız siz diye. ilk gönderinin paketleme görüntülerine bakıp arayacaklardı güya. sonuç ne oldu bilmiyorum 4. ayın sonunda gelmedi tekrar paket, belkide ben yokken teslim etmişlerdir gene.
  • sen ürünü teslim alırken göçük olduğu belli oluyordu da teslim aldıysan hata tamamen sizde bu işten sıyrılmanız çok zor. eğer görünmüyor ise sen direk cayma olarak düzgün paketleyip gönderirsen. ve kutuda hiç ezik yoksa ürün kutudan ezik çıkarsa yine bu işten sıyrılman zor. kutusuda ezik ve içindeki görünmeyecek bir biçimde kargolaman gerekirdi. bunları aynen yaptıysan. ve kabul edilmediyse artık ben gönderdiğimde sağlamdı ayağını yapmanın hiç bir anlamı yok. ben evde yoktum annem babam bakmadan teslim almışlar ürün bana hasarlı olarak geldi. durumu firmaya yıkmak için extra bir telefon trafiği ile zorlaman lazım. tabi önce bunu yapmadan önce arayıp neden teslim almadınız diye öğrenip ona göre hamle yapman lazım. hasarlı geldiyse siz tutanak tuttursaydınız diye üstelemen lazım. ayrıca gg mesaj sistemi üzerinden de aynı şekilde diretirsen gg ile beraber bu iadeyi alma ihtimalini arttırabilirsin. hiç bir şekilde sonuç alamazsan ürünü sürekli servise göndererek. ezik bir kutu ile onların tutanak tutmasınada sebep olabilirsiniz. kısacası sen yeterki o cihazı iade etmek iste. her türlü edersin. pes etme bir daha gönder tekrar ara. bir daha gönder. ben ezmedim sonuçta neden ezik malı satın almış olayım. gelince o kadar kolaysa sen tutanak tuttursaydın diye diretmen lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 23 Mart 2017; 12:53:16 >




  • Mediamarkt'tan ürün alınmaz, nerede defolu çarık çürük mal var kaktırıyorlar millete.....
  • Me732 daha iyi değil mı

    Nerdeyse aynı fiyat..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.