Şimdi Ara

Gittigidiyor kişiye özel paypal kampanyası (18-24 eylül)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PayPal 20 TL'niz cebinizde kalsın!


    Bu kampanya, 18/09/2013 ve 24/09/2013 tarihleri arasında (bu tarihler dâhil) PayPal ödeme yöntemi aracılığıyla gittigidiyor.com sitesi üzerinden yapılan işlemler için geçerlidir.


    Kampanya, bu e-postayı alan kullanıcılar ile sınırlıdır. Kampanyaya katılarak GittiGidiyor'un, ad, soyad, GittiGidiyor kullanıcı adı ve ödeme kodunu kampanyadan yararlanma hakkına sahip olup olmadığınızın belirlenmesi maksadıyla, PayPal ile paylaşmasına izin vermiş bulunmaktasınız.


    Bu kampanya, kullanıcılar tarafından gerçekleştirilecek sadece ilk 1008 işlem için geçerlidir. Kampanya süresi içinde 1008 adet ile sınırlı bu işlem limitine ulaşılır ise, kampanya uygulamasına son verilecektir. Kampanyadan 1008 adetlik işlem limitinin aşılması sebebiyle faydalanılamaması halinde PayPal ve GittiGidiyor'un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul etmiş bulunmaktasınız.


    Bu kampanya, işbu e-postayı almış GittiGidiyor kullanıcıları için geçerlidir. Kampanya, PayPal kullanıcı hesabı numarası bazında yürütülecek olup; kullanıcılar kampanyaya birden fazla katılabilir fakat PayPal sadece ilk işlem için iade yapacaktır.
    Bu tekliften yararlanabilecek olan kullanıcıların PayPal hesaplarına, PayPal hesaplarını kullanarak gittigidiyor.com web sitesi üzerinden başarılı olarak tamamladıkları alım işlemlerini takip eden 4 hafta içerisinde PayPal tarafından 20 TL yatırılacaktır. PayPal hiçbir şartla belirli bir PayPal hesabına 20 TL'nin üzerinde bir bedel iadesi gerçekleştirmeyecektir.


    Kampanya, gittigidiyor.com'da yer alan "Otomobil, Motosiklet ve Aksesuar" (Deniz Araçları, Otomobil, Motosiklet, Ticari Araçlar, Diğer Motorlu Araçlar kategorilerinde yer alan ürünler için) ve "Emlak" kategorileri dışında tüm kategorilerdeki ürünlerde geçerlidir. GittiGidiyor ve PayPal kampanya koşullarında değişiklik yapma veya kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya bitirme hakkını saklı tutar.

    http://yardim.gittigidiyor.com/alici-rehberi/18-24-eylul-paypal-odeme-kampanyasi







  • Alt limit belirtmemiş. Eğer alt limit yoksa mail gelenler için çok güzel fırsat.
  • ''Bu kampanya, kullanıcılar tarafından gerçekleştirilecek sadece ilk 1008 işlem için geçerlidir''

    ''Kampanya, bu e-postayı alan kullanıcılar ile sınırlıdır.''


    bu maddelere göre bu mail sadece 1008 kişiyemi gitmiş oluyor
  • takip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :/ maalsef mail gelmemiş
  • merhaba arkadaşlar. bu kampanyadan paypal hesabına para yatan oldumu?
  • bende yatan bişey yok daha
  • Yav arkadaş madem kişiye özel niye konu açıyorsunuz anlamakta zorlanıyorum, adı üstünde kişiye özel diyorsunuz burada paylaşıyorsunuz hey allahım.!!!
  • Özel kod filan mı giriliyor ?
  • Ben az öncepaypal hesabımı kontrol ettim. 20 tl hesaba yatırılmış, merak edenler hesaplarına bakabilirler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.