Şimdi Ara

Gittigidiyor Dolandiriciligi (Sifir Risk Sistemi Sacmaligi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gittigidiyor denilen yere hic bulasmamaliydim ama yaptim bir hata, simdi kendimi enayi yerine konulmus gibi hissediyorum...

    19/12/2017de Hard Disk aldim, saticisida Mediamarkt. Urun geldi, veri kablosu girisi yerindeki hemen hemen tum disliler yamuk, saniyesinde gittigidiyora bildirdim ve iade sureci baslattim. Gittigidiyor ne etliye ne sutluye karisiyor, sadece urunu geri nasil kargolarim diye bilgi var sitelerinde. Geri gonderdim hemen, 1 hafta ne GGden nede saticidan yazdigim mesajlara cvp yok. 1 hafta sonra pat diye kargo yolladigim sekilde bana geri geldi, ustunede kullanici hatasi yazmislar!

    Simdi sıkı durun, ben iade sureci baslattigimda GG parayi tutuyor ve saticiya aktarmiyor. Sıfır Risk sistemi dedikleri sey bu. Fakat GG ne hikmetse hem mesajlarima cevap vermiyor hemde parayi saticiya aktariyor! Bu resmen dolandiricilik. Su anda kullanamadigim bir urun icin para oduyorum. Parayi saticiya aktardiktan sonrada msjlarima geri donup satici ile iletisime gectik vs vs deyip oyaliyorlar.

    Tuketici Mahkemesine basvurumu yaptim fakat bu tuketiciyi yanlis yonlendiren Sifir Risk sistemi icinde savciliga basvuruda bulunacagim.

    Sakın bu Sifir Risk sacmaligina kanmanyin!



  • GG WP hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.