Şimdi Ara

Gitgide kilo alan M1A2 Abrams ana muharebe tankı, neredeyse nakledilemez hale geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • pars.42 kullanıcısına yanıt
    Hayatında kaç tane -15 derece boş eğimle atış yapan tank gördün? APFSDS mermilerin istediği kadar eğimli olsa da delip geçeceğini bilmiyor musun? Asimetrik harbin ne olduğunu biliyor musun? Asimetrik harpte eğimin hiçbir işe yaramayacağını bilmiyor musun?
  • Emre Tuna Mirliva kullanıcısına yanıt

    Haklısınız siz tankı tasarlayan japonlardan daha zekisiniz.Boşu boşuna hidropnömatik süspansyon koymuşlar tanka

  • Topu Alman malıymış ama
  • general4242 kullanıcısına yanıt

    evet aynen

  • pars.42 kullanıcısına yanıt

    Japon mühendisi değilim ama iyi bi mühendisim. Herhalde eleştiri hakkımı kısıtlayamazsın kardeşim. Dünyada bu tür tanklar çok az kullanıldı. Ağırlık ve masraf dışında bir şey olmadığını anlayınca iptal ediliyorlar. Japonların herhangi bir tehlikesi olmadığı için 2070 yılına kadar bu tankları rahatlıkla kullanırlar orda. Ortadoğuda o tankların içinden geçerler.

  • Tankla şehir falan savunmassın bilmeden bir şey yazmayın...

    girin bakalım internete ırakda ufacık 7-8 yaşında çocuğun abrahamsın altına girip patlayıcı dolu çantayı bırakıp kaçıp tankın nasıl havaya uçtuğunu izleyin..

    Gene keza afganistada binaların arasında kalan tankın sinek gibi nasıl tank savarlarla vurulduğu video var tank orda sıkışıp kaldı her yer bina..

    Birinci Körfez Savaşı'nda çölden giren ilerleyen abrahams lar motorlarına giren çöl kumundan patır patır arıza verdi ilerleyen ler karşılarında tank göremediler çünkü Saddam tankları şehir girişine çekmişti ama Amerikalılar standart tank savaşı bekliyordu netice başarısız bir operasyon oldu çoğu abrahams bozuldu çöl kumundan ... İlerleyenler düşman falan göremedi yakıtları bitti bazıları Saddam'ın askerlerinin yerleştirdiği tank savar mayınlara denk geldi..

    Yeni nesil savaşlar yüksek yoğunluk şehir savaşları olucak dünya ordularıda artık buna göre ordularını biçimlendiriyor pek çok askeri otoriteler artık tankın savaş.alanında çok ön planda olmıycağı orduların para yatırım yapmıycağı ellerindeki mevcut tankları modernize edip onlarla yola devam edeceklerini söylüyor..

    Bugün koca bir tankı parasal maliyet olarak o tankın çeyreği maliyeti deki bir siha vurabliyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 2 Şubat 2021; 16:13:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu olsun bu olsun,şunu da ekleyelim derken ee ne olacak tank kilo alıp durur.Bizim bir Altay tankı vardı,göreniniz,duyanınız oldu mu,ne oldu ona yata yata mı yol alıyor yoksa yakında görecek miyiz.

  • Quard kullanıcısına yanıt
    Koç yapamadı.

  • Emre Tuna Mirliva kullanıcısına yanıt

    Zırhının alaşımı hakkında hiçbirşey bilmediğiniz,hiçbir muharebede performansını görmediğiniz bir tank hakkında olumsuz görüş belirtiyorsanız buna "önyargı" denir."World of tanks" diye bir oyun var,eğer oynarsanız eğimli arazide yükseklik ayarlı süspansyon neler kazandırıyor görürsünüz.

  • pars.42 kullanıcısına yanıt

    Terminatör diye bir film var orada da robotların neler yapabildiğini görebilirsin....

  • celeroni kullanıcısına yanıt

    Terminatördeki robotlar gerçekte var olmayan hayal ürünü ve fantastik ,bahsettiğim oyun ise bir çeşit similasyon.Tankların olağanüstü silahları yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pars.42 -- 4 Şubat 2021; 10:2:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zildjiann

    Oo, Megadeth

    hehe

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.