Şimdi Ara

Gişelerde yaşanan feci kaza güvenlik kameralarına böyle yansıdı...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İzmir-Çeşme otoyolu Narlıdere gişelerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen üniversiteli gencin otomobilin altında kalması MOBESE kameralarına yansıdı.

    Edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 10.00 sularında İzmir Narlıdere Şehitlik Gişeleri'nde meydana geldi. 9 Eylül Üniversitesi öğrencisi Sercan Otçu, sabah saatlerinde Çeşme'ye gitmek üzere İzmir'den arkadaşlarıyla yola çıktı. Otoyolun Narlıdere gişelerine geldiğinde KGS kartını almak için araçtan inen Otçu, Karayolları Müdürlüğü binasında kartını doldurduktan sonra geri dönerken İzmir'den Çeşme yönüne giden Yunus S. yönetimindeki 35 RC 059 plakalı otomobilin çarpması sonucu havada defalarca takla

    atarak yere düştü. Kaza olduğunu fark eden sürücülerin durumu polis ve 112 ekiplerine bildirmesi sonucu kısa sürede olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede üniversite öğrencisi Sercan Otçu'nun hayatını kaybettiğini tespit etti.

    Genç üniversitelinin ölüm anı otoyolda bulunan MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Alkollü olmadığı belirlenen Yunus S. çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


    Video için tıkla.. Kaza anı : 4:29







  • Hic yola bakmadan atlamis. Allah rahmet eylesin.
  • otoyola girerken değilde çıkarken doldurma işlemi yapılsa böle bi kaza olmazdı...allah rahmet eylesin...daha öncede fiş almak isteyen bi sürücü böle bi kazaya karışmıştı
  • sevenlerine sabir diliyorum yazik olmuş gercekten .. keşke daha dikkatli olabilseymiş
  • Burada hayatını kaybeden kişli tamamen suçlu.Ancak gişelerde ki ogs bölümünde 30 km diye hız sınırını belirten tabela var.Eğer o kurallara uyulsaydı belkide hayatta kalabilirdi.

    Ogs den olması gerektiğinden çok hızlı geçmiş.Çünkü araç çarptığında ölen kişi havaya sıçrayıp defalarca takla atıyor.


    Allah ailesine sabır versin ve allah rahmet eylesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 5 Haziran 2011; 12:35:16 >
  • Hayatını kaybeden genç büyük oranda kusurlu ama gişe ogs yani otomatik geçiş sistemi var ama dikkat edin oshgs değil yani otomatik süper hızlı geçiş sistemi. Adam 100 le falan giriyor sanırım gişeye hadi yayaya çarpmadın diyelim daracık yerden geçerken direksiyon hakimiyetini kaybetsen gişe duvarına 100 le çarptığında o altındaki dacia kağıt olur içindekilerde allaha emanet.
  • Üzülerek söylüyorum yola bakmadan yola atlamış hemen 3-5 sn öncesin de Hyundia kamyonet kıl payı çarpmaktan kurtulmuş.
    Allah rahmet eylesin.
  • Ogs ler artık normal bariyerli olmalı.Araba yaklaştıgı zaman kendi açılır ve arabadan inmek zorunda kalmassın.O da yeterli gelsin artık.

    İlla 90 la geçmeye ne gerek var OGS den.Ben 110 la otobusun o daracık yerden geçtiğine şahitim.En onde oturuyordum.
  • Allah rahmet eylesin, yola bakmadan çıkmış ama aracında bu kadar hızlı gitmemesi gerekirdi. Aracın hızını en azından 30-50 km gibi düşürmesi gerekir.
  • yazık ki ne yazık..
  • yaklaşık 10 yıl kadar önce karayollarında çalışırken bir arkadaşımı bu şekilde kaybettim.

    O yıllarda , bilet almadığın ya da kaybettiğin zaman en uzak mesafeden öderdin.
    Edirneye giden otobüslerde Mahmutbeyden girdiklerinde hiç yavaşlamazlardı , bilet gişesinden OGS'den geçer gibi geçerlerdi.
    Arkadaşım da otobüs ile gişenin duvarları arasında sıkışarak vefat etti.

    Ben olayı kameradan izleyememiş , ertesi gün istifa etmiştim.

    (Gişeci değildim , elektrik alt yapısı işlerini yapıyorduk o zamanlar)
  • adam top gibi sekmiş resmen.çok kötü bir ölüm,allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin...
    Normalde OGS gişelerinden geçiş hızı 30km ama kimse o kadar yavaşlamıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankay2

    Allah rahmet eylesin...
    Normalde OGS gişelerinden geçiş hızı 30km ama kimse o kadar yavaşlamıyor.



    yavaşlıyoruz ama arkadan dat dat dat korna çalınca öküz inip onu öldürmek istiyor insan
  • Videoyu izleyemedim, birinin saniye saniye ölümünü izlemek hoş degil. Burada hata aslında karayollarında, kgs dolumunu izmir içinde hepimiz otoyol içerisindeki dolum gişelerinden yaptırıyoruz ve dolum gişelerinin büyük bir kısmı araçlı geçişlerin yapıldıgı alanların ortasında kalıyor.

    KGS ve OGS öncesinde demode denilen nakit geçiş dönemlerinde bile bu kazalar olmuyordu. aracınızla yavaşlayıp yerinizden kalkmadan otomattan bilet alıyor ve çıkarken yine aracınızdan cıkmadan gişe görevlisine ödeme yapıyordunuz. Şehir içerisinde kentkart dolumu yapan gişeler kgs yüklemesi de yapmalılar.
  • Mevcut kamera kaydına rağmen araç sürücüsünün tutuksuz yargılaması çok vahim. Sürücü gişeden bodoslama ve çok yüksek süratle geçiyor.
  • allah rahmet eylesin baya kötü olmuş

    ama bu gişelerde gezenlerede uyuz oluyorum

    ankara girişinde her seferinde gezen birilerini görüyorum aralarda, ogs ile geçiyorum müthiş tedirgin oluyorum .
  • merak ettiğim konu kart almak için veya kartında parası bitenler sağa çekip taa ilk gişeye kadar mı gidiyor. eğer öyleyse ölüme davetiye başka birşey değil. geçenlerde gene böyle bir video izlemiştim bir adam ogs den geçiyordu sanırım fiş almamış fiş almak için gişelere yürürken araba çarpıyordu. içim acıdı videoyu izlerken o çarpan bende olabilirdim çok kötü bir durum çarpan araç içinde allah rahmet eylesin
  • Rahmetlinin kafası karışmış, arabanın çarptığı yoluda ilk önce soluna bakarak kontrol etmiş orayıda gidiş sanmış... Allah rahmet eylesin, annesine babasına sabır versin...

    imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abzurt Teori -- 6 Haziran 2011; 3:38:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abzurt Teori

    Rahmetlinin kafası karışmış, arabanın çarptığı yoluda ilk önce soluna bakarak kontrol etmiş orayıda gidiş sanmış... Allah rahmet eylesin, annesine babasına sabır versin...

    imla


    Evet durum bundan ibaret.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.