Şimdi Ara

Gişelerde geri geri gittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    İstanbul havalimanı dönüşünde malum ücretli yol başlangıcında gişeye girdim, ogs hgs yazıyordu tabelada(gişe çalışıyor, aktif anlamında), fakat ben girip durduğumda (önümde 2 araç var) yazı kırmızı çarpı oldu (kapalı anlamında)


    Bende geri vitese takıp diğer gişeye geçmek istedim, dikiz aynama baktığımda 20 şeritinde boş olduğunu gördüm ve yavaş yavaş geri geliyordum ki, önümü tekrar kontrol ettiğimde çarpı işareti gitti, hgs ogs yazdı tekrar. maximum 3-4 metre geri geri gitmiştim ve 'gişelerde geri geri gitmek para cezasına tabiidir' tabelasını gördüm Gişelerde geri geri gittim Gişelerde geri geri gittim 


    Cezası ters yönde gitmek olarak mı değerlendirilir ve ceza gelir mi ?








  • Ceza konusunu bilmiyorum ama geri gittiğinde ekranda plakan kalkar. Önceden kalkmiyordu operatör kaldırmadan. Şimdi yeni yazılımlarla otomatik kalkar duruma geliyor. Ege tarafındayım burada geri gitmenin cezası yoktur. Böyle bir ceza olduğunu da düşünmüyorum. Tabi orada yaşayanlarda daha iyi bilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tsmsk

    Ceza konusunu bilmiyorum ama geri gittiğinde ekranda plakan kalkar. Önceden kalkmiyordu operatör kaldırmadan. Şimdi yeni yazılımlarla otomatik kalkar duruma geliyor. Ege tarafındayım burada geri gitmenin cezası yoktur. Böyle bir ceza olduğunu da düşünmüyorum. Tabi orada yaşayanlarda daha iyi bilir.

    Önümde iki araç vardı hocam, en öndekinin hgs okumamış demekki gişeye nakit ödeme yapiyordu, bende X isaretini gorunce, dortlumu yakip dusuk bir hizla geri geri gittim.


    Alttaki resimde genis arac tabelasinin yaninda okunmayan yazı benim bahsettiğim. Geri geri gitmenin yasak ve cezaya tabii olduğu yaziyordu.




    Gişelerde geri geri gittim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ceza geldiğinde itiraz dilekçemde sosyal mesafeyi korumak için geri gittim desem iptal olur mu cezam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birkuşgibi

    Ceza geldiğinde itiraz dilekçemde sosyal mesafeyi korumak için geri gittim desem iptal olur mu cezam?

    Çok mantıklı çözüm bi yazında sonucunu bizde öğrenelim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HondatugraL

    Çok mantıklı çözüm bi yazında sonucunu bizde öğrenelim



    Alıntıları Göster

    Dua ediyorum o noktaya gelmeyeyim diye hocam


    İnternette 10 gün içinde tebliğ edilmeyen cezaya yapılan itirazın kabul edildiğine dair bir çok karar var hocam, cezayı 10 gün içinde edevlette görmezsem ceza yememişim demek midir bu?

  • Arabayı ilk aldigim ve yeni yeni ogrendigim yıllarda bir uzun yol yapim dedim bebek de yeni doğmuş otobüs zor olur diye düşündüm neyse Bitlis civarı ters şerit yola girmişim tahmini bir 200 metre sonra baktım ki bir araç nasıl selektör yapıyor tabi farkına vardım geri geri gidip dörtlüyü de yaksam çıkacam da geri geri de zayıf yolun ortasından hızlı şekilde dönmem lazım bir iki ileri geri yapmam lzm ve çabuk olmam lazım karşıdan araba gelmeden velhasıli kelam şansım yaver gitti döndüm yoluma girdim eşim niye dönüyoruz ki deyince de ya uzun yola girmişiz yanlışlıkla dedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkenarjen -- 11 Mart 2021; 21:1:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cezayi nereden sorgulayabilirim? Arac benim uzerime değil , karakola gitsem sistemden kontrol edebilirler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.