Şimdi Ara

gigatek dumuru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kesinlikle haklısın. Bizim piyasanın genel hastalığı bu! "Bilmiyorum" ve "Stokta yok" demek insanlara zor geliyor. 17 Yıllık donanımcıyım bilmiyorsam "bilmiyorum" derim. Ve bir insan eğer ben x yazılımın herşeyini (a'dan z'ye) bilirim derse inanırım ama "ben donanımın herşeyini bilirim" derse palavra atıyorsun veya megalomansın diyebilirim ancak. Her gün binlerce donanımın piyasaya girdiği bir dünyada kim donanımı a'dan z'ye bilebilir? Ama ukalalığa fatura kesilmiyor dolayısıyla vergi iadesi de yok. İsteyen istediği gibi atıp tutar, ob VGA'ya 128 MB RAM de koyar, Soltek'i piyasanın bir numarası da yapar... Kim yargılayacak?
  • Eleştirilerin bir bölümüne katılıyorum; elimizde var deyipte gittiğimizde ellerinde olmamaları..Ellerindeki malı en iyiymiş gibi gösterip satmaya çalışmaları,..Bir de en son kredi kartı problemi yaşadık bir kredi kartı 3 hafta nasıl düzelmez arkadas?
    20 milyon daha pahalı idi ama maviden aldık.Ancak Gigatek gibi firmalar olmasa Mavinin Ankara piyasasında neler yapabilecegini dusundugumde insan ürküyor.Şimdi bile 1 sistemde 50-60 dolar(sistemine göre bu 100 dolara kadar cıkabilir) gibi buyuk fiyat farkları var Mavi ile Giatek arasında.
    Ayrıca Güneş Abinin bilgisiz oldugu iddasına da katılmıyorum.Gayet zeki ve bilgili ancak dediğim gibi kimse kendi malını kötülemez;yalnış bir davranış ama gercek ne yazık ki...
    Su ana kadar Gigatek'ten 6 sistem topladık ayrıca bircok parca satın aldık,sanslıyız ki herhangi gibi bir sorun yaşamadık.Ama onlardan almadıgımız parcaların sorunlarında dahi yardımlarını esirgemediler.
    Giga sonucta bir aile sirketi,belli bir kapasite de...
    Webten anlayan bir tek Güneş Abi var onunda işi başından aşkın,Mavi gibi webin günlük hatta saatlik güncellemesi zor, stok tutması ise ayrı bir iş.Kısaca eleman sorunları var(kalifiye)
    Demek değillerki onlar hatasız ama Mavinin yüksek kar marjı karsısında bizim lehimize bir yer bence..
    Bu arada Soltek niye bu kadar konuşuldu O/C Performansı tartışmasız zaten bunun için dizayn edilmiş.
    Sorun yaşıyan arkadaş sorununu belirtirse bizde bilgilenmiş oluruz.
    Eleştirmek güzel ama yapıcı olmak herkesin yararına diye düşünüyorum.




  • "Gigatek kesinlikle sipariş üzerine çalışan bir firma"
    Gigatek'ten birçok kez alış-veriş yaptım. Evet, internet sitelerinde var olan birçok donanım bulunmuyor. Bununla beraber 'Telefon' ile yapılan tüm görüşmelerde neyin var olup olmadığını hemen söylüyorlar. Ben bir anakart aratmıştım. Ana firmaya kadar ulaştılar ve zaman bildirdiler. İsim ve telefon bildirip 'alacağım' dedikten sonra..İstediğim her şeyi buldular ve aldım.
    Tabi listelerinde Ankara'da bulunmayan birçok donanım bulunuyor, ana firmadan geliyor ki bu İstanbul oluyor. Bununla beraber listelerinde olmayan birçok donanım da var. (En azından bir ara Thermalright SK/SLK lar vardı.)
    Bununla beraber Gigatek'i kötülemeden önce (ki MSI almasaydım SOLTEK alırdım) biraz sakin olmayı önerirdim. Size zorla birşey satmıyorlar. Ama ne istediğinizi bilmiyorsanız kendi önerilerini yapıyorlar, eğer emin değilseniz alır ve çıkarsınız. Bu her mağazada başınıza gelebilir. En azından AMD konusunda Mavi Bilgisayar ile birlikte Ankara'da güvenebileceğiniz bir firma. Gigatek küçük, Mavi büyük. Stok var, stok yok. Bu kadar..




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.