Şimdi Ara

Gigabyte x470 G7 Anakart satın alan herkese 20 dolar değerinde RGB Şerit Led Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    12.05.2018 Tarihinde İnternet üzerinden Gigabyte X470 AORUS GAMING 7 WIFI anakart atın aldım. İnceleme Video'sunda Anakart'ı alan herkese 20 Dolar değerinde RGB şerit led verildiği söyleniyordu bende bunun doğru olup olmadğını teyit etmek için İletişim seçeneklerinden Facebbok üzerinden teyit etmek üzere sordum
    Gigabyte x470 G7 Anakart satın alan herkese 20 dolar değerinde RGB Şerit Led Hediye

    Gigabyte x470 G7 Anakart satın alan herkese 20 dolar değerinde RGB Şerit Led Hediye

    Ürünün faturası ile birlikte info@gigabyte.com.tr adresine kargo bilgilerinizi gönderirseniz led şerit hediyesi ediyoruz. aldığım cevap üzerine 14 Mayıs 2018 tarihin de mail attım

    16 Mayıs 2018 tarihinde facebook üzerinden hangi tarihde gönderilcek diye bilgi almak istediğimde en yakın zaman da denildi.

    https://i.hizliresim.com/1Em9Qp.jpg

    Daha 22 Mayıs 2018 Tarihinde kargom geldi Kargo bilgilerinden göderen kişinin isim soy isim ve iletişim bilgileri yazılı paketi açtım içinden 20 Dolar değerinde RGB şerit ledim çıktı

    Gigabyte x470 G7 Anakart satın alan herkese 20 dolar değerinde RGB Şerit Led Hediye

    Gigabyte x470 G7 Anakart satın alan herkese 20 dolar değerinde RGB Şerit Led Hediye

    Gigabyte x470 G7 Anakart satın alan herkese 20 dolar değerinde RGB Şerit Led Hediye

    Gigabyte x470 G7 Anakart satın alan herkese 20 dolar değerinde RGB Şerit Led Hediye


    Bknz burda inceleme videosundahttps://youtu.be/bLDYrBxmldQ?t=1m5s
    1 dk 5 sn 'ye sonra gösterilen şerit led ile

    Gigabyte firmasına ait ürün tanıtımı video'sunda gösterilen şerit ile Gönderdiği ürün birbirine benzemıyor.
    bildiğiniz elektrçiden 1m şerit led'i kargolamışlar

    Ne yapılması gerekiyor?
    Resimlerde ki ürünü gönderen Gigabyte türkiye'dir.



    Bunun ardından Facebook üzerinden tekrar iletişime geçtim lakin cevap alamadım bunu üzerine konuyu açamaya karar verdim.


    EK : konu içeriğini yazarken facebook tan cevap verdiler; ''Merhaba bu ürünler direkt yurtdışından gelmektedir.'' yazıldı ardından tanıtım videosu vs gösterdim. ''İyi günlerden denildi'' başka cevapta alamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 22 Mayıs 2018; 14:33:14 >







  • Harbi çakma şerit göndermiş adamlar..Beende 17'sinde attım maili senle konuştugumuz gibi halen bekliyorum ne gelen ne giden nede maile dönüş yapan var..
  • Eski kasamda kullandığım magnetik 2 led seritimi ihtiyacım olmayacağı için kasami sattigim arkadaşıma hediye ettim.o yüzden düne kadar mail atmamistim ihtiyaç olmadığı için.dün bu ürün kutu içeriğinde varsa aldığım firmadan gelirken niye yok diye mail attım.böyle birşey gelecekse kötü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 22 Mayıs 2018; 14:37:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gigabyte türkiye atılan maillere tenezzül edip cevap bile yollamıyor. gigabyte global'a ingilizce mail attım sonuç alamazsam da gigabyte'ın ayıbır aldığım anakartın 1 hafta daha iade süresi var kutusu açılmadı bile .direk iade eder başka markalara yönelirim bida gigabyte marka almam kendileri kaybeder .
  • Gigabyte temsilcisi vardı buralarda ne oldu ona?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay1074

    gigabyte türkiye atılan maillere tenezzül edip cevap bile yollamıyor. gigabyte global'a ingilizce mail attım sonuç alamazsam da gigabyte'ın ayıbır aldığım anakartın 1 hafta daha iade süresi var kutusu açılmadı bile .direk iade eder başka markalara yönelirim bida gigabyte marka almam kendileri kaybeder .
    Gigabyte kötü RMA'sı ile ünlüdür boşuna ümitlenmeyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum.. Adamlara 1 sene önce bir soru sormuştum tenezzül edip onu bile cevaplamamışlardı..bu yüzden giga mı uzak dursun benden..

    Biostar firmasına bile attıgım mail lere 2 gün içinde cevap verirken.. gigabyte yetkilileri cevap vermeye tenezzül dahi etmiyor.
  • Gigabyte global'e mail attım bana gigabyte türkiye yetkilisinin mailini verdiler Problemi tekrar açıkladım, yetkili arkadaştan sanki 1m şerit istemişim de onlarda gönderip hiç bir problem yok gibi normal karşıladı. Diğer müşterilerine de aynısı yolladıklarını açıkca belirtti arkadaşş. ayrıca bu ürün Orjinal diye teyit etti kendisi.Facebook üzerinden konuştuğumuz arkadaş da bu ürünler bize böyle geliyor demişti.
    Kampanya da gösterilen kutulu ürünün 40 cm olduğunu açıkladı lakin inceleme videoların da 60cm olduğunu dile getirdim. müşteri memnuniyeti adına videolarda gösterilen ancak daha kısa olan led şeridi göndereceğiz diye açıklama yaptılar.Ardından 1 adet daha mail geldi beni 8 defa aradıkları dile getirdiler lakin en son 25 mayıs cuma günü gigabyte yetkilisi arkadaş beni 2 kere aramış müsait olmadığım için de bakamadım. açıklama da aradık ulaşamadık normal şartlarda telefon bilgisi olmadan kargo dahi çıkarılmamaktadır dedi arkadaş lakin bana bu ledi gönderdiklerin de tarafıma gelen herhangi bi arama olmamıştı :D müsait olursanız akşam 20:00'den sonra arayabilirsiniz diye belirttim..

    . Ayrıca ilgili arkadaşa yolladığınız sahte ürünü mümkün olduğunca teknoloji forumlarında paylaşıcağımı belirttim bunu da tehditvari olarak görmüşler. Yanlış anlaşılma olduğunu ortada tehditlik bi durum olmadığını düzgün bir dille açıkladım. Şunu şunu yapmazsınız rezil ederim demedim başıma gelen olayı paylaşıcağım ki diğer kullanıcılar bilgilensin anlamadın da söylemiştim.

    Son olarak ben kendileriden 1m veya 40 cm şerit led istemedim kendilerinden hakkım olan Gigabyt Aorus markasına ait kutulu rgb ledi istedim. Kullanırım kullanmam buna bana kalmış birşey. Ama bana bize böyle geliyor, diğer müşterilere de bunlardan veriyoruz demeleri ardından konunun üstüne gidince orjinal kutulu ürünü göndercez demeleri tam bir fiyasko bence..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 25 Mayıs 2018; 16:8:52 >




  • Serefsizler benim maillere halen donmedilee bile..

    Biraz bosa cikayim yurtdisi ile maillesip gerekeni yapacagim , rezil adamlar..

    Sana gene iyi cakma makma gonderdiler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gune bir rezillik ile baaliyorum burasi turkiye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte kendi helvasını kendi karıyor uluslararası desteği de yurtiçi desteği de leş gibi yurt dışında o kadar ışıldak koyup diğer firmalarla aynı kalitede yada daha kaliteli ürün yapsa da tüketici diğer firmaları tercih ediyor. Gigabyte uluslararasına anakart yazılımsal sorunu için ingilizce mail atmıştım adamlar bildiğin mandarince cevap yolladı bir tane mi ingilizce bilen yok ofiste mübarekler yazacaktım. Kesinlikle övmüyorum hatta yurtiçi desteği leş gibi olan bir firma daha olan Samsung'un güney kore ofisine mail atmıştım ingilizce adamlar Türkiye ofisine zılgıtı çekmişlerdi Samsung Türkiye evime gelip arızalı televizyonu yenisiyle değiştirmişti teknik servis çalışanları aralarında konuşurken Kore'den destek isteyen müşteri bu mu demişti bende buyurun benim demiştim. Türkiye'de normal artık bu satış sonrası vasat hizmet arkadaşlar alışın artık yüzünüzü avrupadan orta doğuya dönerseniz satıcılarda size ortadoğulu muamelesi yapıyor alacaksanız bilgisayar bileşeni evga,corsair gibi uluslararası garantisi olan ürünler alın sonra canınız sıkılmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 31 Mayıs 2018; 18:9:2 >




  • en son güncellemeyi 25 mayıs 2018 tarihinde aldım. Bugün de 31.05.2018 tarihinde orjinal kutulu ürünü gönderdik diye mail ve facebook üzerinden bildirdiler :D

    Gigabyte global'e başka mail ile bu ürünler orjinal mı diye sordugumde direk gigabtye türkiyenin iletişim bilgilerini veriyorlar :D

    daha sonra bir arkadaş bilgilendirme yaptıhttps://www.youtube.com/watch?v=GQAOnMjIEmk şu video'nun 19. dk'sında bana gönderdikleri rgb şerit'in aynısı lakin inceleme yapılan anakart farklı Gigabyte Z370 Aorus Ultra Gaming :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 1 Haziran 2018; 0:10:44 >
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    iyi yurtiçi desteği insafa gelmiş inşallah doğru düzgün birşey yollarlar bu sefer uluslararası destekden benimde ümidim yoktu zaten.
  • wolwes kullanıcısına yanıt
    x470 anakartlarda verilen rgb şerit ile z370 anakartlarda verilen şerit led farklı lakin türkiye ekibi z370 anakartların rgb'sin gönderiyor tahminen..
  • bu fiyattaki ürünlerde standart olması gereken parçaları nimetmiş gibi lanse eden firmalara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    Gune bir rezillik ile baaliyorum burasi turkiye
    Gigabyte uluslararası rezalet bir satış sonrası hizmete sahip Türkiye'ye özgü değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte yetkilisinin deyimiyle 40 cm olan ama 60 cm cıkan RGB şerit led bugün elime ulaştı Teşekkürler Gigabyte.

    Dipnot : bana ilk gönderilen rgb şerit led daha çnceki anakartlarda verilmiş. 1m uzunluğunda
    Aorus marka kutulu şerit led ise x470 anakart modellerinde veriliyor 60cm.
    Gigabyte Türkiye herkese 1m şerit led yolluyor, lakin kutulu olan 60 cm şerit ledi isterseniz mailde belirtiniz.

    Gigabyte x470 G7 Anakart satın alan herkese 20 dolar değerinde RGB Şerit Led HediyeGigabyte x470 G7 Anakart satın alan herkese 20 dolar değerinde RGB Şerit Led HediyeGigabyte x470 G7 Anakart satın alan herkese 20 dolar değerinde RGB Şerit Led Hediye




  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay1074

    Gigabyte yetkilisinin deyimiyle 40 cm olan ama 60 cm cıkan RGB şerit led bugün elime ulaştı Teşekkürler Gigabyte.

    Dipnot : bana ilk gönderilen rgb şerit led daha çnceki anakartlarda verilmiş. 1m uzunluğunda
    Aorus marka kutulu şerit led ise x470 anakart modellerinde veriliyor 60cm.
    Gigabyte Türkiye herkese 1m şerit led yolluyor, lakin kutulu olan 60 cm şerit ledi isterseniz mailde belirtiniz.

    Hadi fozun aydin..

    Benim maillere inatla donmuyolar bende hergun forward ediyorum ayni maili..

    Sen mail uzerindenmi halketrin facebooktanmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mgurgen M kullanıcısına yanıt
    mail üzerindem .
    https://esupport.gigabyte.com/ adresine ingilizce olarak yaz ertesi gün arıyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay1074

    Gigabyte yetkilisinin deyimiyle 40 cm olan ama 60 cm cıkan RGB şerit led bugün elime ulaştı Teşekkürler Gigabyte.

    Dipnot : bana ilk gönderilen rgb şerit led daha çnceki anakartlarda verilmiş. 1m uzunluğunda
    Aorus marka kutulu şerit led ise x470 anakart modellerinde veriliyor 60cm.
    Gigabyte Türkiye herkese 1m şerit led yolluyor, lakin kutulu olan 60 cm şerit ledi isterseniz mailde belirtiniz.

    Hocam ben bu yaz X470 Aorus Ultra Gaming, yani wifi olmayan modelden aldım.http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/x470_aorus_ultra_gamingrev_10#kf
    Bunun içinden led çıkmadı. N11 satıcısından almıştım. Led i sonradan mı istiyoruz mial yolu ile? Eğer bu ana kartta da veriliyor ise, kimden istemem lazım, satıcıdan mı, yoksa gigabyte firmasından mı?




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.