Şimdi Ara

GIGABYTE G34WQC Monitör Ön İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
4
Favori
16.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuftikufti

    Açıkçası direk redditten aldım bu bilgiyi. Fakat 60+FPS'te de bu problemi yaşayanlar olmuş.

    Bu monitör çıkmadan önce gigabyte gsync ready olduğunu yazıyordu sitede, daha sonra bu ibareyi kaldırdılar. Bu bana biraz şüpheli geldi.

    Merhaba dostum Bende Bu Markanın 27" olanını GIGABYTE G27QC aldım.

    g-sync bende de uyumsuz 1660s ile özellikle g-sync açıkken diablo 3 de yükleme ekranında fps düştüğünden midir nedir yüklem ekranındaki resimde ışık artıp azalıyor renk patlaması mı desek tam bilemedim.


    Bende ekranda yatay anlık çizgi oluşup kaybolması oluyor bazen bu normalimdir sende de oluyor muydu? asıl canımı sıkan bu

  • kemalakd kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hayırlı olsun, bende dediğiniz şeyler olmuyor. Sadece yükleme ekranı gibi fps'nin 30un altına düştüğü zamanlarda flicker meydana geliyor. Sizinki kabloyla da ilgili olabilir, kablo değiştirmeyi denediniz mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuftikufti

    Merhaba, hayırlı olsun, bende dediğiniz şeyler olmuyor. Sadece yükleme ekranı gibi fps'nin 30un altına düştüğü zamanlarda flicker meydana geliyor. Sizinki kabloyla da ilgili olabilir, kablo değiştirmeyi denediniz mi?

    Diablo 3 de yaşadığım sorun flicker o zaman bendede 30 altına düştüğünde oluyor.

    Kablo olarak kutudan çıkanı kullanıyorum değiştirip birde öyle bakayım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalakd kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki şu an en iyi kablo paigge, ilk mesajda veya yukarılara bahsetmiştim, paraya kıyıp alın onu DisplayPort çıkışı kullanıyorsanız.

    Bu arada geçici çözüm olarak yine yukarılara bahsettiğim CRU'yu deneyebilirsiniz, redditte yazılanlara göre herkes bu şekilde çözmüş. Aşağıya fotosunu bırakıyorum. GIGABYTE G34WQC Monitör Ön İncelemesi
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bu monitörü satın almayı düşünüyorum ama stoklarda olmadığı için beklemek zorundayım. Genel anlamda memnun musunuz monitörden? Yada tavsiye edeceğiniz başka ultrawide monitör var mı? Şimdiden teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barannnnnn

    Merhaba arkadaşlar. Bende bu monitörü satın almayı düşünüyorum ama stoklarda olmadığı için beklemek zorundayım. Genel anlamda memnun musunuz monitörden? Yada tavsiye edeceğiniz başka ultrawide monitör var mı? Şimdiden teşekkür ederim

    Dostum ben iade ettim MSI Optix MAG272QP

    Almayı düşünüyorum. Kavisli den vazgeçtin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle güle güle kullanın çok güzel inceleme olmuş. Monitör ile ilgili son görüşünüz nedir? 2 aydır 32 - 34 inch monitör bakıyorum hala karar veremedim. AMD ekran kartım var ve bu monitörü genelde F1 oynamak için almak istiyorum. Ghosting sorununun olmadığını söylemişsiniz peki titreme sorunu hakkında son durum nedir acaba? Normalde MSI Optıx Mag322cqr almayı düşünüyordum ama bu incelemenizden sonra fikrim değişti. Eğer titreme sorunu da yoksa Gigabyte'ın monitörünü alacağım.

  • EnesKeser55 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, amd ekran kartlarında sorun olmadığını söylemişler yabancı forumlarda. Sadece nvidialarda yaşanıyor.
  • Teşekkür ederim cevabınız için. An itibariyle bende sipariş verdim webdenal sitesinden. Ölü piksel durumunda satıcı değil garantiyle uğraşıyoruz sanırım araştırdığım kadarıyla. Türkiye'de Gigabyte'ın monitör konusunda servisi kimdir bir bilgin var mı acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnesKeser55 E kullanıcısına yanıt
    Hiç bir fikrim yok ama webdenal iletişimi kuvvetli bir site. Yardımcı olacaktır. Zaten keyfi olarak 15 gün iade hakkınız var.
  • EnesKeser55 E kullanıcısına yanıt
    Elinize ulaştı mı? Bir kısa inceleme yazarsanız sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuftikufti

    Elinize ulaştı mı? Bir kısa inceleme yazarsanız sevinirim.

    Maalesef hala ürünü kargolamadılar. Cuma günü tedarikçiden tedarik edildi dedi ama kargolanmadı hala. En erken salı günü elimde olacağını düşünüyorum. Ürün elime geçince tabiki görüşlerimi paylaşırım.

  • Evet ürün bugün elime geçti. Aslında öğlen kargolandı diye mail gelmişti demek ki cumadan kargoya verildi. Ghosting ve ölü piksel testi yaptım ve birkaç oyunda denedim. Ufotest'de çok fazla ghosting olmadığını fark ettim keza oyunlarda da bir sorun yaşamadım. Ölü püksel durumunda ise ya ben göremedim ya da gerçekten yok. Şimdilik memnunum almayı düşünüp kararsız kalanlar gönül rahatlığıla alabilir bence. Size de teşekkür ediyorum incelemeniz olmasa 32'' bir monitör alacaktım.

  • EnesKeser55 E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, Freesync ile sorun yaşamadınız değil mi? HDR kapatmanızı öneriyorum zira o konuda iddialı değil. Bunun yanında mutlaka modlar arası geçiş yapın veya kendi renk ayaklarınızı oluşturun. Hayırlı olsun diliyorum
  • Hayır yaşamadım çok şükür. HDR'ı açmayın diye uyarılar görmüştüm diğer forumlarda. Denemek için açtım parlaklığı direkt kıstı hemen kapattım peşine :). Renk ayarı konusunda ise monitör incelemesi yapan siteden aldım. Şimdilik sorun yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesKeser55 -- 22 Şubat 2021; 21:3:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu monitörde displayhdr testi yaptığımda maksimum parlıklık hdr açık ve ya kapalı farketmez 428nit gözüküyor.. rtings sitesinde 498nit e kadar çıktığı söyleniyordu. acaba konuya ilişkin bilgisi olan var mı?


    4k 60hz Samsung Led Monitörden sonra bu monitör bana berbatın da ötesinde çöp geldi, ayarlarla da düzelecek gibi değil, iade ile uğraşmak istemiyorum maşallah 55"'lik tv kadar kutusu var, incehesaptan 4499TL ye aldım cuma indiriminden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 15 Eylül 2021; 17:3:26 >
  • arda505 kullanıcısına yanıt

    34 inç geniş ekran ve 1900r kavis var. Tasarım hatası bir monitör olmuş bence heves etmeyin. 1000R kavis 34 inç almanızı tavsiye ederim. Full ekran oyun oynanacaksa kafanızı saga sola çevirirken boynunuz agrır ve okadar para verip işkence çekersiniz. Çok uzaktan bakmak lazım o ekrana bu tarz saglık sıkıntıları yaşamamak için.

  • Bu model üzerine lg 34gp950g modelini çıkarttı,şöyle bir durumda var kavis arttıkça monitörün kenarları size doğru daha fazla geldiği için yani ekranın köşeleri daha önde duruyor bu da daha derin bir masa gerektiriyor aslında yani bir nevi ekrana bakma mesafeniz azalıyor eğer kavis derin olursa.1000r-1500r gibi kavisler köşeleri iyice öne çıkarttığından derinliği fazla bir masada kullanmak daha rahat ya da tabi ikinci bir alternatif çözüm yolu olarak monitör kolu alınabilir bazı monitörlerin kendi standları ileriye doğru fazla yer kaplıyor.Kavis tabi daha fazla olunca ekrana bakarken ekrana olan hakimiyetiniz artıyor orası da doğru daha kolay görüş alanınızın içerisine giriyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 16 Eylül 2021; 2:9:10 >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben tam ayar bulamadım. Rica etsem bu monitör için kullandığınız ayarları paylaşır mısınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebruguney E kullanıcısına yanıt

    Black Equalizer: 10

    Overdrive: Picture Quality

    Freesync Premium: On

    Refresh Rate: 144hz

    Super Resoluliton:0


    Picture: Custom1

    Brightness:100

    Contast:77

    Color Vibrance:11

    Sharpness:7

    Gamma: Gamma 3

    Color Tempature: User Define (Color Temperature: User, 48, 46, 47)

    Low Blue Light:0

    Dynamic Contrast:3



    Brightness'ı biraz düşürebilirsiniz, ben parlak sevdiğim için 100'de kullanıyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 15 Kasım 2021; 22:0:44 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.