Şimdi Ara

GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.826
Cevap
144
Favori
631.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar:


    Değerli müşterimiz söz etmiş olduğunuz hizmetlerde firmadan kaynaklı serversel sorun görünüyor. Firmamız tarafından sorun görünmemektedir bilginize sunarız.


    İyi günler dileriz

  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    Serversal sorun felan yok. Bahsettiğimiz serverların sahibi milyon dolarlık Amazon. Global alanda milyonlarca insana aynı anda hizmet veriyor. Sıkıntıyı kabul edin ve çözün lütfen. Dayanılmayacak bir hal aldı. Sabrım tükendi.

  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    Herhalde tüm serverlarda aynı anda problem var yoksa bunun mantıklı bir açıklaması olamaz. Tövbe haşa Gıbırnet kaynaklı problem olacak değil ya! Her akşam aynı sıkıntı nüksediyor, pingte ciddi dalgalanmalar var ancak size ulaşıldığında dediğiniz tek şey "bizim tarafımızda bir sorun görünmüyor, kablolarınızı kontrol edin, denediğiniz server kaynaklı sorun var vs. vs."


    Not: Hattım fiber. Yani bağlı olduğunuz dolabın kapasitesi yetmiyor, iç tesisatınızda sorun vardır şu bu gibi bahaneler boşuna üretmeyin. Gıbırnet kullanan herkeste şuan durum aynı.


    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet




  • Senseight S kullanıcısına yanıt

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz söz etmiş olduğunuz milyon dolarlık sunucu olsa dahi elbette elektrik ile çalışan bir donanım olmasından dolayı sorun yaşanılması elbette söz konusudur. Bizler firma olarak elimizden geldiğince firmamızdan kaynaklanan sorun olması durumunda anlık olarak çözüme kavuşturmaktayız. Ancak üst kısımdada belirttiğimiz gibi firmamızdan kaynaklanan bir sorun görünmüyor.


    İyi günler dileriz.

  • Gökkubbe G kullanıcısına yanıt

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz iletmiş olduğunuz anlık ping yükselmelerinin bir sürü sebebi mevcuttur. Örneğin arka planda upload yapan uygulama iç tesisat kablolarınızın eski olması ve ekli olması hat kapasitesine yakın hız değeri kullanılması durumlarda ping değeri yüksek olmaktadır. Bu müşteri tarafından oluşabilecek durumlardır.


    Konuyla alakalı cloudflare sunucuları dünya genelinde bütün sunucularda anahtar kilit durumu oluşturduğu için bu firmanın anahtar sunucusundan kaynaklanan bir hata olması durumunda otomatikmen popüler sunucularda ping durumu kaçınılmazdır. Bu firmamız ile alakalı durum değildir. Tekrardan yinelemek isteriz ki firmamızdan kaynaklanan sorun olmayıp olup yapabileceğimiz bir işlem bulunmamaktadır.



    İyi günler dileriz.

  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    1.Arka planda bir upload-download söz konusu değil

    2.Yazılanları okumadan cevapladığınız o kadar belli ki özellikle hattım fiber yazdım sizin cevabını "iç tesisat kablolarınızın eski olması ve ekli olması" Bana fiberde bu nasıl mümkün oluyor açıklar mısınız?

    3.Görseli incelediyseniz cloudflare dışında 2 farklı sunucuya daha ping testi yaptım. Hepsi mi aynı anda kilitlenmiş?


    Konuyu okuyanlar elbet neyin ne olduğunu görüyor.


    Bende size iyi günler dilerim.

  • GİBİRNET ailesine geçmiş bulunuyorum.dsmart 16 megabit adls iden dsmart ta hız 11-12 alırken gibirnetten 14-14.5 hız alıyorum.uzun zamandır arastirdigim bir firmaydi birçok kurumsal şirketlere göre hizmet kalite müşteri memnuniyeti önceliği olan firma dsmart şuan sorun yaşıyorum evrak bize ulaşmadı yada gibirnet yeni üyelik açmış gibi saçma sapan akla ziyan bahaneler gibirnet müşteri hizmetleri WhatsApp hattı çalışan kişilere ne zaman derdimi anlatsam sabırlı çözüm odaklı yardımci oldular.basta operasyon bölümünde Çağatay bey'e onun nezlinde müşteri hizmetleri çalışan gibirnet çalışanlara teşekkür ederim.dsmart konusunda arkamda durmalari magduriyetimi gidermek için canla başla çalışmaları beni çok mutlu etti.btk dsmart konusunda şikayet ettiğimde bize evrak ulaşmadı yeni üyelik konusunda suçu gibirnete atması beni mağdur etmesi konusunda gibirnet operasyon bölümündeki Çağatay bey dokümanları tek tek bana iletmesi WhatsApp tek tek konuyu açıklaması gibirnetin ne kadar kurumsal bir firma olduğunu müşteri memnuniyeti odaklı müşterisinin yanında olan haksızlığa uğradığında x firmadan arkasında duran sağlam güvenilir profesyonel ve müşteri bazlı memnuyeti güvenirliği olan firmadır.her firmada olduğu gibi kusur neden aksaklık olacaktır bu gibirneti gelişiminde ilerlemesinde nerde aksaklık var çözümü için bir neden şanstır.musterisine daha hizmet mağdur etmemek için kendi içinde yenilenme gelişim için bir etkendir.suna kadar görüştüğüm gibirnet müşteri hizmetleri çalışanlarına ayrıca operasyon bölümünde Çağatay bey donanım forum nezlinde teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    Sayın yetkili,

    Gecen ay vdsl 35 megabite gecdim 10.15 gun kullandim tabi bu surede 34.35 megabit dogal olarak hiz aliyordum.(onceki tarifem ve hizim adsl 16mgbit) herneyse 10 gunden fazladir hizim 25.i gecmiyor kabloludan bahsediyorum kablosuz daha dusuk.bi anda bu kadar dusukluk fazla yetkililerinize telefon ile ilettim sorunu donus yapmadilar daha doğrusu santral turktelekom kisitlama yapmis neden boyle birsey var bu sorunumun duzeltilmesini istiyorum sonucda turktelekom ile 1.muattap ben değilim/olamiyorum.Mevcuttaki tarifemin ilk basdaki gbu hizini istiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ltrg kullanıcısına yanıt

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz yerleşik operatör altyapısını kullandığımız için saha dolabı fiziksel arıza durumlarında yerleşik operatöre ait olan saha ekipleri ilgilenmektedir. Ve aynı şekilde hane içerisindeki telefon kutusundan sonraki durumlarda daire içerisine giden iç tesisat kablonuz ve modem ilgili cihazlarınız müşteri sorumluluğunda olduğu için bizler müdahale etmemekteyiz.


    Arzu edersiniz ki bakır altyapı kullandığınız için saha dolabı uzaklığı yer altı kablo durumu iç tesisat durumu gibi nedenlerden dolayı hızınız düşük görünebilir. Paketlerimiz kadar ibareli olmak ile birlikte firmamız hız garantisi vermemektedir.


    Dilerseniz abonelik isim soyisim paylaşmanız durumunda hat değerlerinizi inceleyip sizlere özel mesaj üzerinden konuyla alakalı yardımcı olmak isteriz.


    İyi günler dileriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 12 Aralık 2021; 10:40:15 >
  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    Ben 35 megabite gectigimde 34.megabit cok rahat aliyordum.Suan 26 yi gecmiyor Sizle alakasi var demedim ama Turktelekom kisitlama yapmis ise de bunu cozmenizi rica ediyorum.Sonucda bulundugum lokasyon 70 megabite kadar destekliyor yaziyor altyapi sorgulamada paketim 35 ilk zaman aliyordum son 10 gun belki daha fazla alamiyorum turktelekoma sikayet acmanizi veya ariza bildirmenizi rica ediyorum ayrica saha dolabina 100 metre uzakliktayim.En basdada belirtitgim gbi sonradan dustu hiz sizden adsl den vdsl gecince pek ala 35 i aliyordum en kotu 34



    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ltrg -- 12 Aralık 2021; 11:46:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ltrg kullanıcısına yanıt

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz hattınızda hız kısıtlama söz konusu değildir. Şu anda hat değerlerinizi incelediğimde hat zayıflamanızın yüksek olduğunu görüntülemekteyim. Bu durum şunu özetletmektedir. Bina içi kablo tesisatı sorunu modeminizin arka tarafında bağlı olan dsl kablonuzun jak temassızlığı gibi durumlarda hız düşüklüğü yaşanabilir. Bunlar hane içerisindeki müşterinin kontrol etmesi gereken unsurlardır.



    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet

    Konuyla alakalı olarak talebinizi yerleşik operatör tarafına oluşturmuş olup konuyla alakalı detaylar sonuçlandığında sizlere iletişime geçilecektir bu süre zarfında modemi açık bulundurmanız yeterli olacaktır.


    İyi günler dileriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 12 Aralık 2021; 12:7:40 >




  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    Bekliyorum ve gelismeleri veya netlesmeyenleri buradan yazacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xDSL numarası nerede yazıyor bilen var mıdır?

  • ltrg kullanıcısına yanıt

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz yerleşik operatör tarafından ilgili hız sorununuz giderilmiş olup. 35 mbit paketiniz tarafınıza sorunsuz şekilde ulaştığını gözlemlemekteyiz. Bir problem yaşamanız durumunda iletişim numaramız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz




    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet



    İyi günler dileriz.

  • "Evraklariniz karsi hizmet saglayicisinda gorunmedigi icin basvurunuz hata aldi.
    Evraklarinizi tekrar karsi hizmet saglayicisina gonderdik ve basvurunuzu tekrar yaptik.
    48 saat icerisinde sonuclandirilacaktir.Iyi Gunler."

    Lütfen geçiş için onay verir misiniz?
    @GIBIRNET

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli abonemiz,


    Sisteme girilen her geçiş görüntülenir ve yüklenen her döküman FTP klasöründe görüntülenmektedir.

    Böyle bir durum olması söz konusu değildir.

    Mevcut firmanız başvurunuzu sağlaması halinde onay yasal süreç içerisinde kontroller yapılır ve onay sağlaması yapılmaktadır.


    İyi günler dileriz.

  • GIBIRNET kullanıcısına yanıt

    Hocam ben yine düşüş yaşıyorum.İnanin artik usandim sizle alakali deil bliyorum ama bu is bilmez tt ekiplerinden gina geldi Mahallemde herkes hizli griyor benimki yime yerlerde Allah aşkina şunlara sorunun tekrar ettiğini.., arizaya geldiklerinde sağlam bi sekilde yapmalari gerektiğini bildirin Valla usandim yeter yani.SİKAYET VAR ada yazacam.

    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • internetti taşımak için 3 ay mı 90 gün mü ? hangi süre gerekiyor ?


    Gibirde kullandıktan sonra ödüyoruz değil mi ? ekim ayına ait fatura kasımda kasım faturası aralık aralık fatura ocak da ?


    14 ekimde bağlattığım internetti 14 Ocak itibari ile mi taşıyabilirim ? yoksa 1 ocak itibari ile mi ? bilen varsa yanıtlayabilir mi?

  • ltrg kullanıcısına yanıt

    Merhabalar:


    Değerli müşterimiz hat değerlerinizde problem görünmediğini ve hat hızınızın sorunsuz ulaştığını belirtmek isteriz.


    Şu anda sizler wifi üzerinden kullanım sağladığınız için kablosuz ağlarda radyo dalgalarının sinyal yayma ortamı olarak kullanıldığı için, cihazların çalışması ve ağdaki veri iletiminin kablo bağlantıları kullanılmadan gerçekleştiğini bilmektesiniz. Sonuç olarak, kablosuz ağlar çeşitli girişim türlerinden etkilenir.


    Gerçek şu ki, Wi-Fi cihazları, aynı frekans bandında çalışan diğer cihazların yarattığı küçük parazitlere karşı bile savunmasızdır.


    Bu sorundan etkilenmemek için wifi kanal ayarı sağlayınız ve modeminizin yanında bulunana parazit yapan ev aletlerini uzak tutmanız gerekiyor. Çekim menzili olarakta evinizin ortasına konumlandırmanız yaşamış olduğunuz hız düşüklüğünü bir nebze olsun giderecektir.

    GIBIRNET [ANA KONU] - 220 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA- Sınırsız/Taahhütsüz/AKN'siz İnternet



    Üst kısımdaki fotografta hattınıza 35 mbit ulaştığını teyit edebilirsiniz. Kablolu olarak test sağladığınızda bunu teyit edebilirsiniz.


    Eğer hattınızda sorun olduğunu düşünüyor iseniz nperf.com üzerinden kablolu olarak hız testi sonuçlarınızı ilgili teknik destek hatlarımıza paylaşmanız durumunda hattınızı inceleyebiliriz.


    İyi günler dileriz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 16 Aralık 2021; 21:33:58 >




  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.