Şimdi Ara

Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
4
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PC & XBOX | ÇAPRAZ ANA KONU

    Steam Linki:
    https://store.steampowered.com/app/1475810/

    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]

    Tür: Aksiyon/Macera/Korku/Doğaüstü
    Çıkış tarihi: 25 Mart 2022
    Dağıtıcı: Bethesda Softworks
    Geliştirici: Tango Gameworks





    "Garip bir şekilde gerçekleşen kaybolmaların Tokyo nüfusunu vurmasından sonra, kaynağı ortaya çıkarmak ve şehri kötülükten temizlemek size kalmış. Gizemli spektral yetenekler ile donanmış bir şekilde komplo teorilerini çözecek ve daha önce hiç olmadığı gibi şehir efsanelerini deneyimleyeceksiniz. Bilinmeyenden korkma. Saldır."

    The Evil Within ve Resident Evil serilerinden tanıdığımız Shinji Mikami'nin yeni oyunu GhostWire: Tokyo'dan ilk oyun içi görüntüler yayınlandı. GhostWire: Tokyo beklediğimizden biraz daha farklı bir oyun olacak gibi. 2021'de çıkış yapacak olan GhostWire: Tokyo, sınırlı bir süre için PS5 özel olacak ancak daha sonra PC için de yayınlanacak.

    ---

    "2021 yılında PS5 için yayınlanacak olan Ghostwire: Tokyo için ilk resmi oyun içi görüntüleri yayınlandı. Yaratılan atmosferiyle de içeriğiyle olduğu kadar ilgi çeken oyun, doğaüstü güçlere sahip ruhlarla gireceğimiz zorlu bir mücadele üzerine kurulu.

    PS5 haberleri yalnızca tasarımı, teknik özellikleri gibi hepimizi heyecanlandıran başlıklarla değil aynı zamanda gelecek oyunlarla da kalp atışlarımızı hızlandırdı. Bu oyunlar arasında en çok merak uyandıranlardan bir tanesi de Ghostwire: Tokyo oldu. 2021 yılında PS5 için yayınlanacak olan Ghostwire: Tokyo, bizi ruhlarla ve doğaüstü olaylarla dolu Tokyo sokaklarında ürkütücü ve aksiyon dolu bir maceraya çıkaracak. Oyun boyunca bazı ruhlarla yüz yüze geleceğiz ve onlarla mücadele etmemiz gerekecek.

    Bu ruhlardan bir tanesi Amewarashi adında sarı yağmurluk içinde dolaşan ufak bir çocuk. Masum ama haylaz görünen bu ruh, ebeveynlerinden uzakta kalmış olmanın verdiği derin bir üzüntü içinde ancak eğer kendini tehdit altında hissederse diğer ruhlara çağrıda bulunarak yardım isteyebilecek ve onları ortaya çıkaracak bir güce sahip. Shiromuku ise geleneksek beyaz bir kimono içinde görünen ve büyük pişmanlıkları olan bir varlık. Güçlü ve yoğun duyguları temsil eden Shiromuku, bir gelin gibi görünse de karakteri oldukça tedirgin edici.

    Oyunun belki de en ürkütücü varlıklarından biri ise Kushisake isimli ruh. Keskin bıçaklarıyla dehşet saçan ve size ulaşabilmek için uzun mesafeleri hızla aşan Kushisake, mücadele ederken sizi oldukça zorlayacak rakiplerden biri olacak.

    Yayınlanan yeni oyun içi görüntüler, bize bu içerik detayları dışında oyunun grafikleri ve genel tasarımı hakkında keyifli detaylar sunuyor. Kendi doğaüstü güçlerimizi kullanarak Tokyo sokaklarında hüküm süren gizemin sebebini anlamaya çalışacağımız Ghostwire: Tokyo, FPP (birinci şahıs görüş açısı) ile bizi oyunun hikayesine güçlü bir şekilde bağlayacak gibi görünüyor. Aynı zamanda oyunun sunduğu harika atmosfer oldukça etkileyici görünüyor.

    Gelecek yeni detaylar ise şimdiden merak konusu ve gözler oyunun yaratıcısı olan Shinji Mikami ve Tango Gameworks ekibine çevrilmiş durumda."

    https://www.webtekno.com/ps5-ghostwire-tokyo-oyun-ici-goruntuleri-h94768.html


    ---



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 4 Ağustos 2022; 3:18:24 >







  • 4 saatten fazla oynadım çok iyi olmuş sadece yan görevler beni sarmadı ana görev baya sardı bıraktım yan görevleri, gizemi sevdim. Binaların tepesine çıkarak o Japonya'yı izlemek harika Tokyo Tower'ı gördüm. Oynanış iyi, yeni beceriler ve skiller açıldıkça daha çok keyifli hale geliyor.


    Death Stranding+ Silent Hill+ Evil Within+ Observer havası aldım hepsinden bir şeyler alınmış. Death Stranding'in gizemi ve o bağlanma muhabbeti burada da var. Silent Hill'de ki hastane ve o sis vs. Evil Within'in o baş döndüren tasarımları bunda da var. Observer'ın renk paleti ve tıpkı Evil Within gibi baş döndüren tasarımları çok beğendim.


    Kimlere tavsiye edilir? Japonya aşığı birisi varsa tavsiye edilir, Asya kültürünü sevenler oynasın. Japon kafası ve farklı tecrübe edinmek isteyenler, gizemli hikaye severlere. Ama öyle muhteşem bir şey beklemeyin üstte dört oyunun harmanlanmasından oluşmuş bir oyun diyebilirim o oyunları sevenler varsa bunu da kesin sever. Aldığı 75 puanı kesinlikle hak ediyor.  


    PC tarafında Yakuza dışında Japonya'da geçen oyun yok bildiğim kadarıyla. Sleeping Dogs vardı eskiden o Hong Kong / Çin'de geçiyordu diye hatırlıyorum.

    aha dayanamamış kral  


    Dost Kayaoğluyoutube
    Asus ROG Strix Scar G733ZX-LL009W Ürün Linki: https://tr.rog.gg/g733Dost Email: dostkayaoglu@gmail.com Instagram: https://www.instagram.com/kayaogludost Twitch: https://www.twitch.tv/dostkayaoglu Discord: https://discord.gg/dostkayaoglu Twitter: https://twitter.com/dostkayaoglu
    https://www.youtube.com/watch?v=iiZ_b31bhWI
  • Sağlam bir oyun olacağından şüphem yok fakat keşke Evil Within'in devamını yapsalar. İkinci oyun ile ilk oyunun bütün hatalarını düzeltmiş, seriyi ileri taşımışlardı.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Evil Within 2 gerçekten çok iyi bir oyundu ben ilk oyundan daha çok sevmiştim devamını bende isterim ama geliştirici firma farklı yeni IP'ler de yapmasının taraftarayım. Belki de şu gelecek oyun şahaser ötesi bir şey olucak ben kötü olacağını düşünmüyorum zaten Mikami başkan oyunun başında olması tüm beklentimi en üst seviyeye çıkarıyor. Bu E3 2020'de Bethesda veya Microsoft konferasında çıkış tarihi kesin gelir.
  • Oyun E3 2020'de olucakmış.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonların hayal gücüne hayranım , ama daha önemlisi hayal ettikleri şeyleri gerçekleştirmek için sonuna kadar mücade ediyorlar bu daha saygı gösterilmesi gereken birşey.
  • Yapacağınız oyuna tüküreyim.

    The evil within 2 gibi efsane bir oyunu yapan firma yapa yapa steamda milyon tane benzeri bulunan 3-5 liralık oyunlardan mı yapmış? O tanıtım videosundan çıka çıka bu çöp mü çıktı şimdi? Vay arkadaş.

    Nerde ulan tokyo atmosferinde geçecek efsane korku oyunu? Bi The Evil Within 2nin atmosferine bakın birde bu çöpe bakın. Sanki steamda indirim dönemlerinde 1,5 tlye düşen, kimsenin yüzüne bakmadığı osuruktan indie oyunlara benziyor. Böyle oyunları steamda kiloyla satıyorlar zaten. Bu kafayla yapacaksanız Evil Within 3ü hiç yapmayın bence.
  • ilk mesaj ve başlık güncellendi.
  • Hocam PS bölümüne yansıtmışsınız ama PS'nin konusu önceden vardı. Bu durumda nasıl olacak? Çakıştı sanırım. Ana konu sistemi değişiyor mu?

    https://forum.donanimhaber.com/ghostwire-tokyo-playstation-5-shinji-mikami--138617062



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 16 Haziran 2020; 0:38:42 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam iyi yakaldın, gözden kaçmış. Yansımayı PS'den geri aldım.
  • İnanılmaz hayal kırıklığı ne bekliyorduk ne çıktı rezalet gözüküyor oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Aynı hayal kırıklığını bende yaşadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    İnanılmaz hayal kırıklığı ne bekliyorduk ne çıktı rezalet gözüküyor oyun.
    Evil within 2 ağır ve güzel bir AAA oyun bekliyordum ben. Bildiğin steamdaki 3-5 tllik dandirik indie oyunlar gibi birşey çıktı.


  • Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştiriçi Tango GameWorks, Ghostwire: Tokyo'da karşınıza çıkan her köpeği sevebileceğinizi duyurdu.

    Oyun hakkında:

    Şehirde dehşet verici bir olay gerçekleşti ve nüfusun %99'u ortadan kayboldu. Sebebi belli olmayan bu olaydan sonra karanlık, kötücül bir grup şehirde cirit atmaya başladı ve şehrin sessiz sokaklarında niyeti bilinmeyen ruhlar gezinmeye başladı. Gizemli ama çok kuvvetli doğaüstü güçlerle bu ruhları dünyadan göndermek, kaybolma olayının ardındaki gizemi çözmek ve Tokyo'yu kurtarmak senin ellerinde.

    Tango Gameworks, PlayStation 5'in gücünü ve hızını kullanarak Tokyo'nun daha önce görülmemiş türden, son derece güzel ve doğaüstü öğelerle dolu bir versiyonunu inşa etti. Üstelik gelişmiş 3D uzamsal seslendirme ve DualSense Kablosuz Kontrol Cihazı sayesinde, tüm yetenek ve karakter eylemleri için daha önce benzeri görülmemiş dokunmatik geribildirim özellikleri, oyuncuları her köşesinde tehlikeler barındıran tekinsiz şehrin tam anlamıyla içine çekiyor.




  • Oyun tanıtımı efsane(!)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar benim için hayal kırıklığı bir oyun olsa da Asya'ya olan ilgim son zamanlar da arttığı için Tokyo'da geçmesi beni içine çekiyor. Shinji Mikami'den en azından daha iyi bir oyun beklerdim, farklı bir şeyler yapmaya çalışmış umarım başarılı olur. Evil Within gibi ses getirir mi onu artık çıktığı dönem görücez.
  • Çöp suyu resmen leş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022'ye ertelendi.


    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]
    Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]Ghostwire: Tokyotwitter
    “An update on Ghostwire: Tokyo from @TangoGameworks:”
    https://twitter.com/playGhostwire/status/1414947726731751443
  • Ne bekledik, ne çıktı.Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU] 

  • Ghostwire: Tokyo (Çıktı) [ANA KONU]PlayStationyoutube
    Tokyo is overrun by deadly supernatural forces, perpetrated by a dangerous occultist known as Hannya, causing Tokyo’s population to vanish in an instant. Ally with a powerful spectral entity on their quest for vengeance and master a powerful arsenal of abilities to unravel the dark truth behind the disappearance as you FACE THE UNKNOWN in Ghostwire: Tokyo. Ghostwire: Tokyo arrives on PlayStation 5 in Spring 2022.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DXWpsAKYa7NQ&q=EgQuLZpEGI6U74kGIhBxuakjzc8CzB7prqA1_J_JMgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 11 Eylül 2021; 0:11:41 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.