Şimdi Ara

Ghostbusters : Afterlife 2021

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayalet Avcıları: Öteki Dünya, kasabayı büyük bir tehlikeden kurtarmaya çalışan bir grup gencin hikayesini konu ediyor.

    Bekar bir anne olan Callie, mali zorluklarla mücadele etmektedir. Geçimlerini sağlamakta zorlanan Callie, çocukları Trevor ve Phoebe ile birlikte

    ölen babasından kalan eski eve taşınmak zorunda kalır. Yeni hayatlarından pek memnun olmayan Trevor, çok geçmeden evde büyükbabasının

    mirasıyla ilgili büyük bir sırrı keşfeder. Büyükbabasının eşyalarının arasında onun Hayalet Avcıları’nın üyesi olduğunu gösteren

    ekipmanlar bulan Trevor, Phobe ve yeni arkadaşları ile birlikte bulduklarını kurcalarken kasabanın altında uyuyan bir tehlikenin ortaya çıkmasına neden olur.


    Ghostbusters : Afterlife 2021
    Ghostbusters : Afterlife 2021
    Ghostbusters : Afterlife 2021Sony Pictures Entertainmentyoutube
    Everything happens for a reason. Watch the new trailer for #Ghostbusters: Afterlife in theaters Fall 2021. Subscribe to Sony Pictures for exclusive content: http://bit.ly/SonyPicsSubscribe Follow Us On Social: https://www.ghostbusters.com/?hs308=youtubeorg https://www.facebook.com/Ghostbusters https://www.twitter.com/Ghostbusters https://www.instagram.com/Ghostbusters From director Jason Reitman and producer Ivan Reitman, comes the next chapter in the original Ghostbusters universe. In Ghostbusters: Afterlife, when a single mom and her two kids arrive in a small town, they begin to discover their connection to the original ghostbusters and the secret legacy their grandfather left behind. The film is written by Jason Reitman & Gil Kenan. Directed by: Jason Reitman Written by: Gil Kenan & Jason Reitman Based on the 1984 film “Ghostbusters” An Ivan Reitman film written by Dan Aykroyd and Harold Ramis Produced by: Ivan Reitman Executive Producers: Dan Aykroyd Gil Kenan Jason Blumenfeld Michael Beugg Cast: Carrie Coon Finn Wolfhard Mckenna Grace and Paul Rudd #OfficialTrailer #Sony #Ghostbusters #GhostbustersAfterlife #CarrieCoon FinnWolfhard #MckennaGrace #PaulRudd #Trailer
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DahZFCF--uRY&q=EgQuLZpEGMvoxo8GIhDJJcmwUpb0Aoz8Nw0wgpgtMgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 8 Ocak 2022; 2:51:48 >







  • Ben kadın versiyonu olan bölümü daha çok sevmiştim. Eski karakterleri görmek güzel ama yeni bir seri için adım atılmalı bence.

  • Banlanmış olmasaydım konusunu ben açacaktım ama açıldığı da iyi olmuş. Kesinlikle kadın versiyonlu olandan çok daha iyi. O SJW çöpüyle kıyaslanamaz bile. 2016'daki Ghostbusters saçmalığını yok sayabilirsiniz. Bunda da çocuklar var ama çocuklar kesinlikle çok daha iyi bir çıkarmış.


    Bu filme gelirsek fena değildi. Hatta tüm seriyi ele aldığımızda da film fena değil. Bence görselliğiyle, sinematografisiyle film kendini izletiyor. Şahsen 4K 10bit olarak izleyince o renklere filan hayran kaldım, bazı sahneleri tablo gibiydi. Yani bunlar filmde çok mu önemli demeyin, filmin seyir zevkini biraz daha arttıyor. İnsanın ekrana daha çok bakası geliyor, boş sahneler olsa bile kafaya çok takmıyorsun, kendini o görselliğe bırakıyorsun, sıkılmıyorsun, o yüzden önemli. Bu filmi izlerseniz de monitör ya da TV'nizin çözünürlüğüne göre 1080p ya da 4K'dan aşağısında izlemeyin.


    Görsel efektler fena değil ama 2021 yılı için daha iyisini beklerdim. Daha fazla hayalet türü ve sahnesi görmek isterdim. Bu da iyiydi tabi.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Minik Marşmelov Adamlar çok tatlıydı. Bunun dev halini de severdim buradakileri de sevdim. Ama şu markette kafasını cips paketine sokmuş olan yaratıkların görselleri 2021 yılına pek yakışmıyordu sanki.


    İlk filmleri uzun zamanlar önce izlediğim için nerdeyse tamamen unutmuşum ancak filmde eskilere de epey gönderme sahneler varmış. IMDB'de eski film sahnelerine bakınca fark ettim. Bir de Filmde After Credits olarak 2 sahne var orada da görmüştüm.


    Eskileri görmek güzeldi. Bu arada Dr. Egon Spengler karakterine can veren Harold Ramis'in 2014 yılında ölmüş olduğunu bilmiyordum.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Onu da senaryoya güzel bağlamışlar ve yâd etmişler.

    Özetle, yoklukta güzel gider. Sevenleri zaten izleyecektir.





  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Her açıdan güzeldi, aile ile izlenebilecek nostaljik bir film.


    Biraz çocuklar ve ergenler üzerinden gitmesi sıkıcıydı tabi.



    Spengler muhabbeti çok derinlik ve nostalji katmış çok güzeldi.


    Yaşımız 40'a yaklaşmış onları izleyince insan ah be aga diyor. Cgi da çok başarılıydı.



    Ben sjw kadınlar hayalet avcılarını izlemedim.

  • Rindaman kullanıcısına yanıt

    Aynen yani çocukların ana karakterler olmaları rahatsız etmedi, öff çocuk filmi ya dedirtmedi şahsen. Zaten ben çocukların olduğu her filme bu kafayla bakmam ama bazı filmler izletemiyor ne yazık ki. Neyseki bu onlardan değildi. Yani filmden bir şey götürmemişler ve bu benim için yeterliydi. Çok bir şey beklemedim ve beni hayal kırıklığına da uğratmadı.


    Dediğim gibi bu filmleri en yakın 15 sene önce filan izlemişimdir, hatırlamıyorum ayrıntılarını, isimlerini filan. Hayalet Avcıları çok aradığım bir yapım değildir ama nostaljidir en nihayetinde. Güzeldi. CGI iyiydi ama daha iyi olabilirdi. Neticede Transformers yapmıyorlar, üzerine daha fazla düşebilirlerdi ama benim için kabul edilebilir kalitede. Bir te işte şu Zuul mudur nedir onları pek beğenmedim.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Spengler hayeletinin CGI'ı güzeldi. Onu çok sevdim Marşmelov Adamcıklarından sonra tabi. Ghostbusters : Afterlife 2021 


    2016 yapımı çok tıraş, vakit kaybı. Ama yine de sen bilirsin, izlemek istersen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Ocak 2022; 9:35:42 >




  • Önceki filmleri izlemek gerekiyor mu acaba?

  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

    Birtakım göndermeler ve ufak bağlantılar var ama gerekli değil sanırım. Ben ilk 2 filmle ilgili çoğu şeyi hatırlamıyordum mesela. Bence ilk filmler hiç izlenmediyse izlendikten sonra bu film izlense yani iyi olur.

  • İlk 2 filmi kesinlikle izlemelisiniz ki filmlin göndermelerini ve duygusallığı kavramaniz için.

    Yaşı 40 lı yaşları geçmiş biriyseniz çok beğeneceksiniz filmi bir çok sahnede gözlerim doldu benim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukken 90 larda izledik bitti abicim birde çizgi dizisi vardı o kadar.

    Hayatında ilk defa tanışan yeni kuşak çocuklar izleyebilir, sevebilir doğaldır...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayağı tırt film neresini sevmişler bu kadar anlamadım. ilk 2 film göndermeleri hariç vasattı bence, hatta ilk yarısı uykum bile geldi diyebilirim.

  • Vakit varsa izlenebilinir, kadinlarin filminden cok daha iyi oldugu kesin. Hepsinin toplanmasi falan eskilere gittik
    Marshmellovlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saat civarı baydı kabak tadı verdi ne aksiyon ne tema ne sürükleyicilik , ama sonunda 12 den vurdu pez. ler . harold ın ölümüne herkes üzüldü gerçek hayatta ama anısına ve kendisine saygı adına çok iyi konuyu bağlamışlar ... tabii insan farklı birşeyler farklı bir senaryo aksiyon heyecan temaya bağlılık istiyor bekliyor ama fazla aksiyon olmamasına rağmen ekibi iyi toplamışlar ve bağdaştırmışlar sonuyla .. tabii 2. filmden sonra bir daha egonun olduğu bir film göremeyeceğiz . bu üzdü beni ... janine felaket olmuş ya gencecik kızdı 87 de , herkes yaşlanmış ... hayat çok tuhaf . 1987 de bu filmi bu adamlara gösterebilseydik şaşırıp kalırlardı , kalp krizi geçirirlerdi herhalde felaket olmuşuz diye .

  • 80 lerden beridir rambosundan rocky sine kadar bin tane film izledim hiç bu kadar bir filmin devamı için duygulandığımı hatırlamıyorum . aah ah insan nereye geliyor bir bakıyorsun gençliğinde sapasağlam pervasız hava ata ata ben gencim popülerim diye geziyorsun yıllar senden çok şey alıp götürüyor ve yaşlanıyorsun . hayat çok tuhaf . çok duygulandırdı sonu beni .

  • ailecek izlenebilir güzeldi

  • Filmi yeni izledim harika filmdi sonu beklediğim gibi güzeldi kesinlikle vay be çocukluğumuzda neydi eski anılar canlandı gözümde herşey eskiden güzelmiş :)

  • Tavsiye ederim,bir önceki film rezaletti ama bu film Hiç sıkmadan izletti.

  • Bu film bana fazla Amerikan çocuk-gençlik filmi gibi geldi. Hayaletleri biraz daha kötücül karanlık moda soksaydılar belki beni içine alırdı ama dediğim gibi ben filme kendimi veremedim.

  • John WICK kullanıcısına yanıt

    Ama Ghost Busters filmlerinin doğası gereği böyle. Hangi filminde hayaletler kötücül karanlık moddaydı ki?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk baş çoluk çocukla bu olay olur mu ? Saçma sapan iş yapacaklar gene derken hikayesi ve gidişatı kendini izlettirdi. En azindan sjw ghostbuster dan kat kat iyiydi. Çocuk karakterler olmasına rağmen filmi güzel yapmışlar.


    Muhtemelen begenmemin sebebi de eski filmlerini zamanında izlemiş ve eski filmlerine saygı olsun diye yapılan göndermeler ve eski karakterlerin üzerinden hikayeye gidilmesi olabilir. Nedense kadın ghostbusterlar çakma film gibi gelirken bu orjinal ghostbuster hissiyatını verdi bana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 1 Mart 2022; 0:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı, kesinlikle kötü değil. Mekan seçimi olsun eski oldschool tarzı mı diyorlar o tarzı falan başarılı olmuş. Kötü karakterin tasarımı iyiydi. İzlenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.