Şimdi Ara

Gergi Tavan, germe tavan, barisol tavan nedir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gergi tavan denildiğinde ilk akla gelen gerilerek yapılan bir tavan sistemi. Aslına bakarsanız bu düşünce bir yandan doğru. Çünkü bu tür tavan dekorasyonu gerçekten gerilerek yapılıyormuş. Bu tavan dekorunda olan ana malzeme yani gerilen malzeme gergi tavan kumaşı. Bu kumaş pvc içerikli bir malzemedir. Gergi tavan kumaşının hafif ısıtılarak tavana uygulanmasına verilen ada gergi tavan veya germe tavan deniliyor.

    Gergi Tavan, germe  tavan, barisol tavan nedir.

    Peki bu tavan sistemi nasıl yapılıyor. ( Donanım haber üyesi olarak sevgili okuyucular için bu konuyu aydınlatmak istedim. )

    İşte bu sorunun cevabı; Gergi tavan kumaşı önceden duvarlara veya tavan monte edilmiş profillerine geçirilerek yapılmaktadır. Bu oluşum sonunda ortaya muhteşem bir tavan dekorasyonu ortaya çıkıyor. Bu konuda internette araştırma yaparken gergi tavan sistemlerinin web sitesini ziyaret etmiş bulundum Gergi tavan kumaşı ısıtılıp bu profillere spatula yardımı ile takılmaktadır. Bu tavan sisteminde bir çok model vardır. Bu modeller ise tamamen evinizin veya iş yerinizin dekoruna göre seçilebilir. Örnek verecek olursak ışıklı gergi tavan ile hem aydınlatma hem de tavan dekoru sağlanmaktadır. Bu sayede iki işi bir ürün ile görebiliyorsunuz.

    Sizde artık normal tavan dekorundan sıkılmadınız mı. Klasik asma tavan veya kartonpiyer uygulamalarından sıkıldıysanız kesinlikle böyle bir tavana bakmalısınız. Çalışma alanlarınıza gelen müşterileriniz veya misafirleriniz de, olumlu etki bırakmak ve onların işinize hayran olmalarını sağlamak germe tavan sistemi ile çok kolay.

    Barisol Tavan sistemleri bununla da sınırlı kalmıyor, alışveriş mekanların da, spor salonlarında, otellerde, kapalı havuzlarda, konferans salonlarında, düğün veya nişan organizasyonlarının yapıldığı kapalı alanlarda, toplulukların kapalı toplanma veya karşılanma ortamlarında rahatlıkla uygulaması yapılmaktadır. Bu ortamların lüks bir ortama dönüşmesi ve daha kaliteli bir dekora sahip olması ve uygun bir aydınlatmaya sahip olması için gerekli şartları germe tavan sistemleri karşılamaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t2haber -- 21 Ocak 2019; 21:25:51 >







  • Gergi Tavan

    Gergi tavan , farklı renk ile tasarımların bir araya getirilmesi ile hazırlanan ve alüminyum profil ile ısıtılarak tavanlara uygulanan tekniklerdir. Modelleri ister dairesel isterse düz olarak tercih edilebilir. Tercihe göre özel geometrik şekiller ile de uygulanabilir. Hemen her alanda kullanılabilen modellerimiz uygulandığı her projede alanları çok farklı bir tasarıma kavuşturur. Modellerinin üzerine tercihe göre aydınlatma armatürleri ile de dizayn edilebilir.


    Modellerimiz

    Gergi tavan modelleri , istenilen her tür ortamda tercih edilebilir. Dayanıklı koşulları ile salonlarda, antrelerde, mutfaklarda, banyo ve tuvaletlerde, ofislerde, sergi ve konferans alanlarında, okullarda ve diğer eğitim kuruluşlarında ve daha birçok tavan modelinde kullanıma uygundur. Tavan dekorasyonu olarak ön plana çıkan modellerimiz 2022 yılında da kullanıcılarına birçok farklı seçenek sunar. Kullanılacak alan özelliklerine ve ölçülerine göre tercih edilecek olan modeller son derece basit uygulamalar ile tavana yerleştirilir ve uzun süreli olarak kullanılabilir.


    Gergi tavan modelleri 2022 yılında özellikle firmaların logolarının basılı olduğu şablonlar ile de oldukça tercih edilir hale gelmiştir. İstenilen he modeli kolayca tasarıma yansıtmak ve istenilen ölçülerde tavana uygulamak mümkündür.


    Ürün Özellikleri

    Ürünlerimiz sudan etkilenmeyen özel bir sisteme sahiptir. Bu nedenle hemen her ortamda neme karşı koyma özelliği gösterir. Sadece salonlarda değil, suyun yüksek olduğu birçok alanda da uygulamalarımız tercih edilebilir.


    Modellerimiz son derece hafif bir yapıya sahiptir ve bu nedenle tavanlardan düşme ya da dökülme yapmaz. Kullanım süresi boyunca çatlama ya da dökülme sorunu da bulunmayan modellerimiz tercihe göre tekrar sökülüp yer değiştirme seçeneğine de sahiptir. Montajı son derece kolay olan modellerimiz kolay temizlenebilir olması nedeni ile de tercih edilebilir.


    Salon Gergi Tavan Modelleri

    Modellerimiz arasında en sık tercih edilen modeller altın işlemeli ve motifli olan gergi tasarım modelleridir. Bununla birlikte tavana ek olarak televizyon ünitesine de gergi tavan eklemesi yapılabilir. Yeşili simgeleyen orman manzaraları ve gökyüzü manzaraları ile salonları istenilen şık ve hareketli görünüme kavuşturmak mümkün olur. Her alana yapılan modellerimiz birbirinden farklı bağlantılara sahiptir ve aydınlatma sistemi ile salonlarda görsel bir şölen oluşturulabilir.


    Modellerimiz tercih halinde çocuk odası, misafir odası ve yatak odası için de özel tasarım modellerine sahiptir. Zevke göre tercih edilecek tasarımlar ile istenilen yaşam alanlarında istenilen tavan görünümlerine sahip olunabilir.


    3D Gergi Tavan Modelleri

    3D gergi tavan modelleri ortama sunduğu gerçekçi tasarım ile diğer tasarım modellerinden bir adım öndedir. Özellikle okyanus tasarımları ile istenilen 3D görüntü en iyi şekilde salonlara yansıtılır. Koridor için tercih edilecek olan çöl ve piramit tasarımları ile antrelerde de iç açıcı bir tasarım yaratmak mümkün olur.


    Tüm tasarımlarımız tavanlarda oldukça şık bir görünüm oluşturur. İstanbul genelinde güvenilir hizmet koşulları ile istenilen gergi tavan modelleri satın alınabilir.


    Gergi Tavan Fiyatları

    2022 yılının en yeni tasarımlarının yer aldığı kataloglarda en uygun fiyat seçenekleri ile müşterilere sunulur. Tercih edilecek modelin ve alan genişliğini ölçülmesi ile ürün fiyatlarımız hakkında bilgi almak mümkün olur. En uygun ödeme seçeneklerine sahip olan 2022 ürün listesi içerisinden her zevke uygun tasarımlar bulmak ve sipariş vermek mümkündür.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grpcoolingtower -- 18 Mart 2022; 20:18:17 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.