Şimdi Ara

George Soros'tan İdlib yorumu: Avrupa, Putin'in savaş suçlarına karşı Türkiye'nin yanında durmalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • George Soros ayrıca, "Moskova'nın oynadığı rolü reddetmesine karşın, Rus uçaklarının bombardımanı sonucu 34 Türk askerinin hayatını kaybettiğini" belirtiyor.

    Soros şöyle devam ediyor;

    "Ancak Türkiye, doğrudan Rusya'ya saldırmaya cesaret edemedi, çünkü Rus hava gücü Türkiye'ninkinden güçlü, Rusya'nın nükleer silahları var, Türkiye'nin yok. Türkiye bunun yerine askeri İHA'larla Esad güçlerine karşı misillemede bulundu. Putin böylece cinayetten ceza almadan kurtuldu. Bir başka bağlam ve coğrafyada olsa da, 2014'te Rusya'nın stratejik çıkarlarına yönelttiği tehdit konusunda Avrupa'yı uyarmıştım. Rusya, Avrupa'nın Moskova'yla herhangi bir çatışmadan kaçınacağını bilerek Ukrayna'yı işgal etti. İdlib'de olanlar da benzer bir şablonu izliyor. Avrupa, karşı çıkması gerekirken, Suriye politikasında Rusya'yla çatışmaktan k açınıyor. Rusya'nın yarattığı mülteci krizine odaklanarak, hastalığın sebebine değil, belirtilerine odaklanıyorlar."

    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-51749813

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bu abd liler provokosyandan başka birşey yapmıyor.

    abd bm temsilcisi gelmiş hatay da hava atıyor.

    sopayı alcan kafa göz indircen.
  • Bakın bunlar türkiyeyi yaptırım manyağı yapacağım diyen kişiler nedense konu idlib olunca arka çıkıyor bu noktada bir durup düşünmek lazım bu iş kime kazanç sağlıyor.

    Abd ve israil kendine yararı olmadığı takdirde böyle keskin dönüş yapmaz.

    Bak adamlar hataya kadar geliyor sen patriot istiyorsun adam diyor cık olmaz ama silah tedarik ederiz ne şiş yansın ne kebap amaçları belli.

    İdlib meselesindeki gidişat abdnin emelleri üzerine.Olaki idlib bir tülü boş bir safa gelirse bu sefer abd ve israil çökecek ülkeye bakın deyim.Bunların niyeti hiç iyi değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 5 Mart 2020; 21:3:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.