Şimdi Ara

General Mobile Gm 20 Pro Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
6
Favori
13.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • A11 güncellesini halen yapmadım A11 kullanan arkadaşlar sorunlar düzeldi mi geçmeye değer mi ? Güncellemeyi erteleyip duruyorum olmazsa güncelle uyarısı çıkmasını engellemenin bir yolu var mı ?

  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt

    Sorunlar düzelmedi; öyle mal mal devam ediyor.

    Ekran ışığı kafasına göre takılıyor.

    Görüşme bitince telefon ekran açılsın diye yalvarasın geliyor. Arka planda ister tek uygulama olsun ister bir çok uygulama olsun, fark etmiyor.

    Sakın haa, uzak dur gm'de android 11'den...

  • Bugün yeter artık dedim; müşteri hizmetlerinin dediği gibi fabrika ayarlarına geri yükleme yapayım ve android 10'a kavuşayım dedim. Yedeklememi yaptım, telefonu sıfırladım ve karşıma bilin bakalım ne çıktı?! android 11 !!! Ölür müsün öldürür müsün? Anlaşılan telefon kalıcı sistemi olmuş, sıfırlasan da 11 kalıyor. Bana whatsapp destek hattında bu akılı veren müşteri temsilcisi çok bilgili(!) Arızalar devam edecek mi bakalım? Devam ederse garantisi varken servisi görür bu telefon. Hayırlısı bakalım...

  • UGUR19 U kullanıcısına yanıt

    Telefonu 2 senedır kullanıyorum toplamda 3 defa telefonu tamıre verdım. garantıye gonderınce sana kullanıcı hatası dıyorlar genelde ve gerı yolluyorlar. sarj soketı kendı kendıne sorun yaratıyor herhangı bır mudehale olmadan telefonun kendı sarj soket ıcı arızalanıyor. bugun 4. defa tamıre verdım ve ınanın ucretler bu kadar pahalı olmasa hemen degıstırırdım. kısacası onermıyorum ve oppo her daım daha ıyıdır ...

  • arkadaşlar acil şekilde kasa ve ekran lazım elinde anakart arızalı vs cihazı olanlar iletişime geçerse memnun olurm

  • Android 11 güncellemesinden sonra cihazda sadece wifi kopma sorunu vardı oda son gelen güncelleme ile ortadan kalktı stabil bir hale geldi cihaz diyebilirim. Wifi kopma sorunu yaşayanlar için güncellemeleri kontrol edip kurmasını tavsiye ederim. 3 gündür herhangi bir kasma donma wifi kopması yaşamadım.

  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt

    Banada aynı güncelleme geldi telefon GM 20 pro ama güncelleme yüklenip telefonu yeniden başlattığında recovery tarzı bir ekran çıkıyor hata yazıyor güncelleme yüklenmiyor sonra her gün aynı güncellemeyi indirip duruyor ama kurulum başarısız oluyor varmı benzer sorunu yaşayan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kılıç86 K kullanıcısına yanıt

    Bende herhangi bir sorun olmadı hocam normal ota üzerinden güncelledim cihazı yeniden başlattım kurulması biraz uzun sürdü ama herhangi bir sorun olmadı. 10 gündür herhangi bir wifi kopması yada herhangi bir sorun yaşamadım.

  • Olmadı müşteri hizmetlerine bi mail atacaz bakalım bende parmak izi okuyucu harici problem yoktu sadece parmak izi okumuyordu daha doğrusu tanımladıktan sonra ilk bir kaç gün okuyordu sonra okumuyordu şu an sorun yok ama düzelmesi güncelleme ilemi alakalı onu bilmiyorum. Birde otg den bajsetmissin ne için direk otomatik indirip kurmak yerine flasha atıp otg ile kurdun?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arıza makinesi bu uyuz cihazı eşim kullanıyor. Bugün şarjı bitmiş. Telefonu açtığında açılış ekranında kalmış. Ben de az önce baktım. "General Mobile" yazısı yanıp sönüyor fakat daha ileriye gitmiyor. Başına gelen ve çözen var mı yoksa her halta kullanıcı hatası diyen servise gitmek zorunda mıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu markanın cihazları kullanılmaz, daha önce bu markanin modellerini kullanan biri olarak yazıyorum biraz daha fazla para verip kendini kanıtlamış markaların cihazlarını tercih edin. 2 yıl boyunca gps, konuşma, fotoğraf çekmede sorun var diye palavracı müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede de sorunun bende olduğunu belirten ama sorumluluk kabul etmeyen narsist bir kişilik yapısı ile teknoloji üreten firma olmaz, ürünleri kullanılmaz. Yazılımda sorunlar olur fakat temel iletişimde kullanılan fonksiyonlarda olmaz. Bunlarin yazılım falan yaptığı yok vukuatlı firma bunlar başkasına ait custom romları alıp merdiven altı yazılımı yaptırıp kullanıcılara sunuyorlar. Siz siz olun üç kuruş paranızı gm gibi ne olduğu belli olmayan markaları alıp pişman olmayın. Bazı arkadaşlar şimdi kizacaktir onlarda telefon kullanmasını bilmedikleri için birşey diyemiyorum. Yerli malı hepsi hikâye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.