Şimdi Ara

General Mobile Gm 20 Pro Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
6
Favori
13.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bugrademirtaas kullanıcısına yanıt

    ben karar verip alana kadar satıştan kalmış telefon. artık gm 21 alacağım sanırım .

  • Gm20 pro android 11 ile bir bilgi var mı ? Ne zaman gelecek ?

  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt

    General Mobile yazdım bu soruyu cevap aşağıdaki gibidir.

    Merhaba, yazılım çalışmaları devam ediyor, henüz açıklama yapılmadı. Gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. facebook.com/GeneralMobile  twitter.com/Generalmobile instagram.com/GeneralMobile

  • FnT45K F kullanıcısına yanıt

    O zaman android 12 çıkınca bir ihtimal bizim cihazlara android 11 gelir :) Neyse sorunsuz çalışsın da android 10 da yeter.

  • Sorunsuz, takılmadan sıkılmadan çalışıyor, şarjıda güzel. Olmasın 11 :)

    Bence ciddi anlamda çalışmaları da var, çünkü bu piyasada kalmanın bir şartı da güncel kalmak. İhmal etmediklerini düşünüyorum.

  • Normal GM 20 kullanmıyorum. İki gün önce 11 aldı telefon. Sanki bana biraz kasıyor gibi geldi. Neyse WhatsApp sorunu vardı çözümü basitmiş onu yaptım. Telefonun güncelleme alması iyi bir şeydir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arka kapaktan yada teleronun kenarlarindan hafif bastirinca çıt çıt ses gelen varmi 21 plusta basladi biranda 20proda da ayni sikayetleri okudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuxeses kullanıcısına yanıt

    Dostum aynı whatsapp sorununu ben de yaşıyorum. Güncelleme yaptığıma pişman oldum. İlk buraya bakayım dedim.

    Sorunun çözümü nedir? Acil cevap 😔😔


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umitgnd U kullanıcısına yanıt

    Whatsapp uygulama bilgilerine gelin. Yedeğinizi kontrol edip önce durmaya zorlayın, daha sonra telefondaki Whatsapp verilerini tamamen silin ve uygulamayı kaldırın. Yeniden yüklediğinizde sorun ortadan kalkmış olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Android 11 güncellemesini iki gün gecikmeli olarak dün gerçekleştirdim. Genel anlamıyla arayüzdaki ufak değişiklikler güzel ancak ekran değişirken, yenilenirken titreme, çok çok ufak süreli takılmalar gibi ufak problemler başladı. animasyon ölçeklerini değiştirdim, bi tık düşürdüm ancak yine de sorunu tamamiyle ortadan kaldırmadı.


    Güncellemeyle alakalı başka bir problem gören ya da mevcuttaki sorunların çözümüne ulaşanlar, güncellemeden sonraki tecrübelerini paylaşmak isteyenler, desteklerini konudan esirgemezlere seviniriz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugrademirtaas kullanıcısına yanıt

    android 11de optimizasyon sorunu var bahsettigin sorunlar gm21 plustada var arkada calisan uygulamalari kapatirken falan ara sira kasiyor hatta iyilestirme guncellemesi vereceklermis plusa.. 4-5 ay sonrada bu modele iyilestirme verirler buyuk ihtimal. Bu arada 20pro da arka kapaktan bastirinca tikirtilar geliyormu bosluk varmis gibi ? Bu modeldede okudum sikayet.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 13 Aralık 2021; 8:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklicez o zaman yapcak bi şey yok. Yok hocam bende öyle bir sorun. Teyit amaçlı kılıfı çıkarıp denedim, herhangi bir ses yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugrademirtaas kullanıcısına yanıt

     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 11 deki sorunlar için herhangi bir güncelleme yada düzeltme geldi mi arkadaşlar güncellemedim cihazı daha soruları okuduktan sonra vazgeçmiştim. Son durum nedir acaba gelişme var mı ?

  • Android 11 gelmiş deyip araştırmadan güncelleyenlerden biri olarak PİŞMANIM.

    Neden mi? Her 4 tekeri olan araca 2.000 cc motor takılamazmış da ondan. Android 10 iken gayet başarılı çalışan GM 20 Pro telefon bir garip oldu.

    Olumsuzlukları sıralıyorum:

    • Ekran kararması otomatikte olmamasına rağmen, otomatik gibi çalışıyor. Ayarlardan kapalı; ama o yine de kafasına göre çalışıyor.
    • Telefonu yan çevirip oyun oynarken kare tuşuna basıp çalışan uygulamaları görmeye çalıştığınızda açık olan uygulamalar yan yana sıralanıyor; ama gereksiz olanı kapatmak istediğinizde sürükleyip atamıyorsunuz. Dik tutayım dediğinizde halen yan algılıyor. İllaki dikey konumda çalıştırdığım herhangi bir uygulamayı açıp; mesela whatsapp; o zaman çalışan uygulamaları sürükleyip atabiliyorum. Android 10'da bu sorun yoktu, yatay da olsa sürükleyip atabiliyordum.
    • Menü kullanımları pratik idi, yeni yeni onaylar çıkmış; Android 7 kullanıyorum sanki.
    • Telefon ana ekranda özel fotoğrafım var, doğal olarak da bir kaç tane olan uygulama kısayolunu fotoğrafın boş yerlerine serpiştiriyorum. Telefonu cebimden bir çıkartıyorum simgelerin hepsi ip gibi dizilmiş, tekrar dizmeye uğraş!!!
    • Ana menüden Kişiler''e girince herkes tek; ama Telefon(Arama) kısmında girince rehberdekilerin neredeyse yarısı 4 kez kayıtlı olarak görünüyor; evlere şenlik!!.


    General Mobile markasına düşman biri değilim; yıllarca GM 4G kullandım, bozulunca GM 20 Pro aldım. Eşimde GM 5 Plus var. Markadan, modellerinden memnunnum; ama GM 20 Pro'da korktuğum güncelleme sorunu başıma geldi.


    Varsın olsun GM 20 Pro'm Android 10 olarak devam etsin...


    Gün içinde Teknik Destek kısmına Whatsapp üzerinden ulaştım, yetkili arkadaş ilgilendi. Android 10'a nasıl dönebilirim dedim, Yedeklemenizi yapın, Telefonu fabrika ayarlarına döndürün dedi. Aklıma yattı, şuan yedekleme ile uğraşıyorum.


    Telefonu bilgisayarıma yedeklemek için uygulama önerisi olan varsa dinliyorum.





  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt

    Biraz daha bekle; hatta hiç güncelleme derim.

  • umitgnd U kullanıcısına yanıt

    Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Android 11 güncellemesi ile ilgili bir çok olumsuz yorum okudum. Güncellememeye karar verdim android 10 da yağ gibi akan cihazı android 11 resmen batırmışlar böyle güncelleme vereceklerine varsın daha geç gelsin ama düzgün olsun umarım cihazınız eski performansına döner.

  • Telefon gün içinde birçok kez yakınlık sensörü hatası veriyor. Görüşme esnasında ekranı kullanamıyorum. Mecburen karşı tarafın kapatmasını bekliyorum. Yakınlık sensörü kalibrasyonunu yapmak istediğimde "kalibrasyon başarısız" hatası alıyorum. Telefonu kapatıp açtığımda kalibrasyon yapılıyor ama gün içinde aynı sorun tekrar oluyor. Ekran filminden olabileceğini düşünerek söktüm olmadı, telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm yine çözülmedi. Android sürümü 11. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

    Sensör sorunu var; yüzünüze yapıştırmanız gerekiyor ya da kulaklık/hoparlör kullanımı. Android 11 güncellemesinden uzak durun.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.