Şimdi Ara

General lastik kullanan var mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
32.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Continentalin olduğu söylenen ve ısrarla tavsiye edilen bu lastiği kullanan varmı dunlop falken petlas gibi markalar yerine tercih edilirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Cipsi markası gibi markalar türedi. Yakında reis lastik çıkarsa şaşırmam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etıkete bak ıslakta a sınıfı etıket varsa al gec
  • Hocam bende ucuz lastik arıyorum cok markayi aradim sorguladim ama en uygunu ve kendini kanitlamisi Petlas. O tip markalar pek duyulmamis kendini kanitlamamis kullanan deneyimleyen de pek yok. Ben Petlas alacağım en azindan içime siniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir buçuk yıl önce petlasın milestone indento aldım yazlık çok memnunum.paramda memlekette kaldı..
  • Petlas yerine falken alsam daha iyi olmaz mı etiket değerleri daha iyi ve petlas fabrikada üretiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun üzerinden bilmem kaç ay geçmiş ama konuyu açan arkadaşı aydınlatmak isterim.

    Bende daha iki gün önce 4X4 duster aracıma yazlık lastik arıyordum. Aracın 4X4 neden dört mevsim almadın diye diye sormayın kimseyede tavsiye etmem neyse gelelim konumuza. Daha önce adını şanını hiç duymadığım general lastik denk geldi. Model olarak ise general tires grabber gt diye geçiyor. (GT=grand tour) adından da anlaşılacağı üzere suv lastiği. Üzerinde m+s işareti bulunan yaz lastiği. Ama dört mevsim lastik değil. Sadece yağmur ve çamurda ise yarar karda yol tutmaz. Lastik genel olarak çok yumuşak ve XL yanaklı. Yanakları çok kalın ama çok yumuşak. Deseni zaten efsane. Neyse cuma günü taktım arabaya kesinlikle yol sesi uğultu gürültü yok. Viraj kalkış fren defalarca denedim. Araba duster olduğu için lastik sesi olsa hemen alırdım sesi içeriye. Tavsiye eder miyim kesinlikle evet. Ben ikinci el aldım. 2017 45 hafta sadece 2 ay kullanıldı sıfır sayılır. Sıfır fiyatını bilmiyorum. Daha önce kullandığım continental Michelin falan emin olun hiç farkı yok. Biri tane 500 biri 250. Babam 7 sene Marshall diye ne idü belirsiz bir lastik almıştı hala kullanıyor hala muayeneden geçiyor ve hala sessiz ve fren mesafesi çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yan markalardan alacağım bende

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatma zamanı gelmiş. Malum şu zamanda lastik fiyatları çok yüksek. Bende bu markayı aldım yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Görüşlerimi yazayım dedim belki birilerinin işine yarar.
    Ben 2021 6. Üretim olan general tire Altımax 215 50 17 kışlık lastik aldım sıfır olarak. Astra j aracım için. Continental bayisinden aldım geçen sene de yine continental üretimi olan matador marka yazlık almıştım ondan da memnun kaldığım için yine continental alt üretim marka tercih ettim. Bence Petlas gibi markalardan çok daha iyi. Hem matador hemde bu general İki lastikde beni hiç üzmedi hele bu kışlık olanından böyle güzel yol tutuşu bukadar beklemiyordum. Bu kış şartlarında hız yapamadığım için malum ses için bişey diyemem ama çok yapacağını sanmıyorum çok da önemli değil önemli olan yol tutuşu.
    Fiyata gelecek olursa internette daha pahalıydı burda bayiye gittim sağolsun adeti 900 TL den aldım aslında yine çek pahalı ama günümüz şartlarında malesef ideal fiyat sayılıyor. Size tavsiyem bayiden her zaman fiyat alın yazlık olanı da internete göre daha uygun vermişti bu kışlık olanı da. Üstelik sökme takma da onlara ait
    Neyse umarım yardımcı olmuşumdur. Alana şimdiden hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir kez daha hortlatalım. Ben de bu yüksek piyasada biraz daha uygun fiyatlı olan general taktırdım. 205/55/16. Hangi model olduğunu da araca bakınca ayrıca editlerim. Buradan kullanım tecrübelerimi aktaracağım ben de.

    General Altimax one s.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomax13 -- 13 Haziran 2022; 12:55:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.