Şimdi Ara

Genç Yazar ve E-Kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, genç bir yazarımızın yeni çıkan kitabını tanıtmak istiyorum. Yazar hem yazdıklarıyla, olaylara bakış açısıyla hem de oluşturduğu sistemle en baştan aykırı ve farklı olduğunu ortaya koyup sizi şaşırtıyor.

    Genç yazarımız, bu kadar teknolojik imkan varken okurlarıyla arasına yayın evi, basım evi, reklam ve pr ajansları gibi kurumların girmesini gereksiz görüyor. Hem ağaçlar kesilmesin hem de okurlar aynı fikirlere, düşüncelere, tecrübelere daha kolay ve ucuz bir şekilde ulaşsın diye e-kitap formatında, sitesinde yayınlıyor kitabını.

    En bomba kısım ise şurası. Ajanslara vereceğim parayı, kitabımın okunmasına gerçekten katkısı olan okurlarıma vererek onlara daha fazla faydalı olurum diyor. Ve bu amaçla, kitabını, çevresine önerip satılmasını sağlayan okurlarına komisyon veriyor. Okurlarının hayatına sadece yazdıklarıyla değil, maddi olarak kazandırdıklarıyla da dokunmak istediğini söylüyor. İhtiyaç duyan okurlarına, maddi olarak bir çıkış noktası yaratmak istediğini söylüyor.

    Şahsen ben gerek kitapta yazdıklarını gerekse pazarlama mantalitesini çok beğendim. Normalde de çevremle paylaşırdım bu kitabı fakat yazar böyle bir imkan sağlayınca biraz daha sıkı tutmak istedim işi. Çünkü istediğim arabayı almama vesile olacak muhtemelen kendisi. Size de şiddetle öneririm. Para kazanmak meselesi bir kenara kitabın kendisi de gerçekten çok iyi. Mevcut sistemle de tadından yenmiyor tabii. Ben linkimi şuraya bırakayım, ilgilenen arkadaşlar girip inceleyebilirler.
    www.ibrahimyazlak.com?ref=SEN5DEE6CA







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.