Şimdi Ara

Genç Tesettür Giyimin Yeni Adresi: Zülays

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni dönem tesettür giyimde salaş parçalar tercih ediliyor. Hem tesettüre uyumu açısından hem de rahat olması sebebiyle salaş tunikler genç yaşlı demeden tesettürlülerin önem verdiği önemli bir nokta. Salaş olması dışında kumaşın rahatlığı ve renkleri de tesettürlülerindikkat ettiği ikinci bir nokta. Doğal görünümlü sentetik içermeyen kumaşları ve soft göz yormayan renkleriyle zülays'ın salaş tesettür tunikleri ve diğer tüm tarzları sizi bekliyor. Zülays.com salaş tunik ihtiyacınızı ve salaş tesettür giyime dair her türlü ihtiyacınızı bunun dışında şıklık isteyenlerin tüm ihtiyacını indirimli fiyatlarıyla size sunmaya devam ediyor.


    DOĞAL KUMAŞ VE EŞSİZ PASTEL RENKLER

    Doğadan ilham alarak giriştiğimiz bu tonlarda ikinci bir ilham kaynağı olarak pantoneden etkilendik. pantone'nin her sene çıkardığı renklerle doğanın bize sunduğu renkleri harmanladık. Doğanın renkleri size her zaman ferah bir görünüm verir ve iyi hissetmenize olanak sağlar. Kendinizi yeşil ya da sarı giyerken oldukça enerjik hissediceksiniz, bu da size doğanın bir armağanıdır. Bu sezon sarı ve gri renk ön planda olacak, sarı yaratıcı bir renktir, özgün düşünce ve merak uyandırır. Sarı renk psikolojisi umut ve neşedir. Gri, gözün en rahat algıladığı renktir. Alçak gönüllülüğü ifade eder. Bu iki renk birbirini bir anlamda tamamlayıcı niteliktedir.

    Alçak gönüllülüğü ve mütevaziliği simgeleyen bir diğer çağrışım olan tesettürünüze gri tonlarını katarak hem simgenizde tatmin edici olmayı hem de grinin durağan huzurunu hissedebilirsiniz. Bunun yanında ufak sarı tonlar da gününüze ve psikolojinize mutluluk ve tazelenmiş hissi katacaktır.


    TAKIM VE ELBİSELERDE TONLAR VE DESENLER

    Koleksiyonlarımızda bulunan pantolon ceket takımları soft tonları içinde barındırıyor. İşyeri giyim kuşam kültürüne çağrışım yapan ciddiyet ve sadelik sembolü ceket pantolon takımlar, tesettür modasında da kendini belli eden sadelik, şıklık ve ciddiyet üçlemesini simgeliyor. Koleksiyonumuzdaki pantolon ceket takımlar kol detayıyla sadelik ve şıklığı harmanlıyor. Aynı zamanda desenli elbiseler de hiç modası geçmeyen ve her genç kız ve yaşlı kadının gardrobunda bulunması gereken kıyafet koleksiyonlarımızda çiçekli deseniyle yerini almış durumda.

    Çiçekli elbiselerde postal yahut spor ayakkabıyla grunge bir görünüm, zarif bir stiletto ve uygun çantayla ise özel bir şıklık elde edilebilir.

    Pastel tonlarıyla dikkat çeken düz desen gömleklerimizde yaka ve kol detayları ön planda, bu detayları isterseniz spor şıklığı isterseniz özel günler için uğraşılmış şıklığa çevirebilirsiniz. Bu sene oldukça moda olan oversize giyim için alternatiflerimiz mevcut. Kış ayı tercihlerinizde uygun fiyatıyla alıcısı yoğun olan tay tüyü kabanlarımız acı kahve ve vizon rengiyle oversize tanımını ve tesettür sadeliğini tamamlıyor. Salaş tanımıyla kendini bağdaştırmayan kadınlara ise çeşitli kap ve kabanlar, elbiseler ve tunikler sunan Zülays.com'da her tarz sahibini çeşitli renk ve desenlere sahip kıyafetler; indirimli uygun fiyatlarıyla bekliyor.


    Ürünleri incelemek ve sipariş oluşturmak için: https://www.zulays.com/








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.