Şimdi Ara

Genç ölümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eğer medyadan bilgi almak yerine kendi araştırmanızı kendiniz yapıyorsanız kaynaklara baktığınızda çok enteresan şeyler görebilirsiniz.


    Bunu sağda solda duymak yerine kendiniz bakın ve görün, kaynak açık :

    Genç ölümler
    Genç ölümlerEUROMOMO
    Graphs and maps from EUROMOMO
    https://euromomo.eu/graphs-and-maps

    Bu sitede Avrupa'nın 27 ülkesindeki ölüm rakamlarına bakar. 2022 yılında, son 5 yılda en yüksek ölüm seviyesine ulaştı toplam yıllık ölümler.


    Ve daha bombası : 2020 yılı ve 2021'in ilk başlarında önceki yıllara göre düşük giden 0-14 yaş arası ölümler 2021'in 2. yarısından sonra artışa geçmiş. Şu 2022 yılında ise son 5 yılın ortalamalarının üstüne çıkmış!



    Eski Pfizer yöneticisi Dr. Mike Yeadon boşuna aşı üreticileri yöneticileri istifa etmeli demiyor sanıyorum.



    Genç ölümler







  • Yeadon'ın mesajı :

    Genç ölümler
    Genç ölümler..twitter
    “ICYMI: Dr. Mike Yeadon — Former Pfizer VP NAMES NAMES of his ex-Big Pharma colleagues + calls for accountability for those directly responsible for crimes against humanity”
    https://twitter.com/Xx17965797N/status/1588238140862496769
  • Ne işle meşgulsun ?

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Neden sordun?


    Yazılanları anlamakla ilgili bir sorun mu oldu? Anlamadığın bir nokta vrasa açıkça yaz, yardımcı olurum anlamanda.

  • nucro kullanıcısına yanıt

    Boş işlerle uğraştığın için.

  • Milleti medyaya çıkardıkları kandırdılar ilaç firması reprezantlarıyla ( uzman veya doktor demek bu mesleklere hakaret olur) kandırdılar, ilaç firmalarının sorumluluk almadığı sıvıları enjekte ettirdiler şimdi bu sorumluluk alınmayan aşılardan sonra ölümler daha fazla arttı ve millet sesini buna çıkarmıyor. Ve bununla ilgili yazmak boş iş mi?


    Bana göre değil. Buradan 1 kişinin bile hayatı kurtulacak olsa bana yeter. Çünkü bu oyunun benzerini bir daha yapacaklar, millet uyanmazsa yine kanacak.

  • nucro kullanıcısına yanıt

    boş iş, insanların ölümünü sorgulamak, milletin telef edildiğini göstermek.

    büyük ihtimal kripto.

    dolu bunlardan.

  • nucro kullanıcısına yanıt

    solcularla uğraşılmaz. bildiklerini okurlar.


    Almanya şu anda bitmiş durumda. solcu liberaller yanlarına da çocuklarını aldıklarından 3 4 aşı vurdurup "bir moderniz" algısı ile dolaşıyorlardı.


    önceki hafta eşimin sınıfında 3 defa aşı yaptırmış yunan kalp krizi geçirdiği için okulu bırakmış.


    önceki gün alman medyaları aslında hasarın aşırı büyük olduğunu yazmaya başladılar. fakat büyük medyalar, devlet medyaları yahudilerin elinde olduğundan kitlelere ulaşamıyor.


    Türkiye'de mrna yüzünden ölen iki komşum var. biri gece kalp krizi diğeri gece beyinde pıhtı yüzünden uykuda...


    şu anda ise RSV adında bir virüs var. akciğerleri seviyor. 3 hafta önce kızıma bulaştı. 10 gün kadar önce bana. bizde sorun yok. aşısızız. yani aşı dediğim MRNA. bu nrw de arap ve afrikalı olduğundan kızımın okulunda da ilk sınıflarda 80 öğrenciden 10 tanesi alman 2 türk birkaç doğu avrupalı slav var. bu yüzden çeşitli hastalıkları yakalanmaya başladık. mesela bu bademcikte olan vardı. dizanteri mi birşeydi adını unuttum. bademcik ağrısı yanması ama halsizlik ara ara ateş. Türkiye'de yakalanmadığım hastalıklara burada yakalanmaya başladım. (mülti külti etkisi) de ...


    işte akılsız göç, çeşitli hastalıkları getirirken, bu mrna'lı çocuklar ve yaşlılarda bu sefer ağır geçirmeler oluyor gibi geliyor bana.



    Genç ölümlerOktan Erdikmenyoutube
    6 Aralık 2022 @AVRUPADAN haberler: 📌 14 yaşındaki Ece, Ulm'daki saldırıda hayatını kaybetti 📌 Almanya'da çocuk salgını kritik seviyede 📌 Sağlık Bakanı: Gereksiz ameliyatlar yapılıyor 📌 Büyük bir hastane reformu yapılacak 📌 10 kişiden 1'i kaloriferi açmıyor 📌 İngiltere'de haftada 4 gün çalışma başarılı Abone olmak için: https://www.youtube.com/oktanerdikmen/?sub_confirmation=1 Avrupa ile ilgili diğer her şey @Avrupadan YouTube Kanalında: Avrupadan kanalına abone olmak için: https://www.youtube.com/avrupadan/?sub_confirmation=1
    https://www.youtube.com/watch?v=-23NFq8Gh88

    çünkü bu RSV den çocuklar ve yaşlılar ölüyor. ama tam olarak hangi durumdan öldükleri belirtilmiyor. nefes yetmezliğine bağlı organ yetmezliği mi yoksa kalp krizi mi yoksa beyin kanaması mı? çocuklar patır patır ölüyorlar. işte bu durumu solculara anlamatazsın. adamlar yahudiler ne derse medyalarında, Allah sözü gibi kabul ediyorlar. adına da bilim dediler mi? hopppaaa... tamam işte. tartışmaya kapandı bir DOGMA oldu onlar için.



    unutmadan. doktora gittim. bana uydurduğu bahane "işte 3 yıldır maske ile gezdik. sadece korona olduk. o yüzden vücut diğer virüslere karşı direnç geliştirmedi. bunun sonucunda bu hastalık öldürücü oluyor" ... bahaneye bak be Genç ölümler  antibiyotik vermedi. çünkü tükendi. rusya'ya ambargo koyduklarından ruslardan ham madde alamıyorlar. 14 aydır sol liberal koalisyonun yönettiği ülkenin geldiği durum bu işte. siyaset bulaştırma deniyor ama bu yaşananların en temel sebebi yapılan yalnış siyaset...





  • pskillercheto kullanıcısına yanıt
    Sinovac aşısını oldun mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsan kullanıcısına yanıt

    hayır. ben aşı olmadım. lakin aşıya karşı değilim. ben sadece bu MRNA denilen sonuçları belli olmayan, ama batılı liberal asalak politikacıların popülerlik uğruna, sonuçları daha analiz edilmeden halka sunulan zehre karşıyım. ne oldu o kadar mrnalı ? almanya'da şimdi çocuklar bile acayip hastalıklarla uğraşıyorlar. cahil liberal solcu velilerinin aptallığından hayat boyu çekecekler.

  • Gene istatistik ile yalanlar başlamış.


    0-14 yaş arasına bakarsanız tam tersine ölümlerde azalmaya gidiş görülüyor.


    Ha bu veriler ne yazık ki sadece gelişmiş ülkelerden alınmış dolayısı ile genç nüfusun ölümünün azalması gayet normal. Sağlık sistemi geliştikçe çocuk ölümleri azalır. İsteyen gitsin anneanne'sine dede'sine sorsun kaç kardeşin gençken veya doğumda öldü diye.


    Afrika'nın genç ölümlerine baksanız büyük ihtimal yükseliş görürsünüz.

    Genç ölümler
    Genç ölümlerEUROMOMO
    Graphs and maps from EUROMOMO
    https://euromomo.eu/graphs-and-maps


    Genç ölümler




  • xentios kullanıcısına yanıt

    Euromomo'dan herkes benim gibi ekran görüntüsü alıyor. Yalan ve örtbas denemesi insanların gözünden kaçmadı.


    Acı olan tarafı aşağıdaki linkte de görebileceğin üzere euromomo'daki kayıtlardan 200 bin ölüm silindi!


    Ancak ekran görüntüsü ( ilk mesajımda var ve aşağıdaki tartışmada da bu konu gündeme gelmiş) silinmeden önceki görüntüyü veriyor.



    Genç ölümlerRobert W Malone, MDtwitter
    “Jeremy Poole: BREAKING!!!Over 200,000 excess deaths removed. Europe Ignores mass slaughter! https://t.co/ODnXsDHtpb”
    https://twitter.com/RWMaloneMD/status/1603654023076347905
  • pskillercheto kullanıcısına yanıt
    hocam güzel mesaj. özellikle doktora gittiğinde doktorun uydurdugu virüs öyküsü çok iyi :)

    Ancak hocam, aşıyı en çok solcular oluyor derken gördüm seni. Bu oldukça yanlış. Sağ-sol ayrımı baştan yanlış. Ancak sen bi kez ayırdığına göre, konuyu netleştirmek için ben de oradan ilerlemek zorundayım.

    1- solcularla uğraşılmaz. bildiklerini okurlar, demişsin. Özdeş durum sağcılar için de geçerli değil mi? Benim sağcı bi arkadaş var. 12 yıl önce, (2010) her konuda solcu Ecevit'i sürekli yerin dibine sokarak sağcı söylemleri ile sivrilirdi. Haziran 2013 gezi olaylarında "3-5 çapulcu milletin seçtiği partiyi yerinden etmeye mi çalışıyor" diye başlayarak sağcılık dolu kükremişti. Ben sonra ona ek olarak başka nedenlerden dolayı arkadaşlığı bıraktım, geçenlerde onun yakın arkadaşı ile görüştüm "hala Tayyipçi mi" diye sordum, "evet hala öyle" dedi. Tanıdıgım bildiğim öteki sağcılar da onun gibi. ilerleyen yaşlarına karşın yine sağcılar. Buradan çıkan sonuç, senin solcu için çıkardığın sonuçla birebir özdeş: sağcılarla uğraşılmaz, bildiklerini okurlar.

    2- bu durumu solculara anlamatazsın. adamlar yahudiler ne derse medyalarında, Allah sözü gibi kabul ediyorlar. adına da bilim dediler mi? hopppaaa...

    sagcılar için da "adam", özellikle "devlet adamı" vardır. O devleet adamı ne derse hopppaaa... yapıyorlar. Çok yaşadım. Arkadaşın aşırı sağcı (= Uzun Adamcı) babası var. Covid aşıları ıslara yapılmaya başlandığı sırada arkadaşa uğradıgımda babası da oradaydı. Aşıları eleştirdim. Aşılara yaptığım her eleştiriyi "Uzun Adam" a yapılmış gibi görüyordu, arkadaşın babası :) En sonunda dayanamadı şöyle dedi: "Tayyip istesin 10 doz aşı olurum, tamam mı" dedi :) Birebir özdeş durumu başka bir sağcı (= Uzun adamcı) biriyle de yaşadım. Cevremdeki sağcı kişiler arasında aşıyı sorduklarımın tümü gönüllü (işleri gerektirmese de) covid aşısı oldugunu söyledi. Bir tanesi evli 2 cocuklu, sokağa cıkma yasagı sırasında, eve sağlık ekipleri gelip "covid testi yapacağız" demiş. Önce korkup kapıyı açmamış, ancak sonra testi onaylayıp 5-6 yaşındaki 2 kız cocuğu, karısı, kendisine Covid testi yaptırmış ki orada kendisinden cok küçük kız cocuklarına acıdım.

    Burada amacım politika yapmak değil. Aşılar konusunda solcu-sağcı biçiminde ayrım yaptığın için konuyu netleştirmek için zoraki olarak kişilerin politik görüşleri açısını katmak zorunda kaldım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3 yıldır dilimizde tüy bitti. karakola mı götürülmedik, otobüse mi alınmadık, otobüsten mi atılmadık.

    şimdi patır patır dökülüyorlar, 16-18 yaşında gençler kalp krizi geçiriyor. bu yaşta kalp krizimi olur? demiyor kimse. çünkü paranın köpekleri, yemleri kesilir.

    herkes ölsün ama yemleri kesilmesin.

    millete mi ne diyelim? damarlarından çıkarılan para lastiği gibi madde yine gözlerini açmıyor.


    açmaz da, neyse biraz dengleme olur. bill'in de dediği gibi, bu kadar ahmak fazla zaten..

  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    bilinçsiz kişilerin de kendi yöntemleri var. TV'de medyada "aşı, covidin çok ağır geçmesini önler" dediği için 4-5 doz aşı olurlar. aralarında kimisi 1-2 dozdan sonraki 3. 4. dozu bıraktı. kimisi 7 doza dek çıktı :) değişen düzeyde bilinçleri var :) bırakın onları kendilerince , ben çoktan bıraktım :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuğkan-0153 kullanıcısına yanıt

    bugün sağlık ocağına gittim,babamın ilaçlarını yazdırmak için.

    ilk kattaki doktorlar maskesiz hasta kabul etmiyordu.

    okumuşu bile cahil.

    cahili zaten koyun sürüsü gibi yine ağzında maske.

  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    ilaç kullanmak, yarardan çok yıkın verir.

    ilaç kullanıp ta fizyolojik yada psikolojik olarak sağlıklı kişi görmedim.

    hayvansal yağlı diyet, uzun dönemde tüm hastalıkları yok eder.

    maske, sağlık sektörünün yeni gözdesi oldu. mardinli bir girişimci maske üreten makina işinden milyonlarca dolar kaldırdı. bu işin bu denli kazançlı olması için doktor takımının da yardım etmesi gerekiyordu, nitekim ediyorlar da :) doktor, ilaç, aşı, maske, medikal zımbırtı üreten takıma, ancak onlara yardım eder :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun Burhan Cacan kalp krizinden rahmetli oldu ayni gun Merak Aksener kalp krizi sebebiyle hastaneye kaldirildi. Hergun kalp krizinden bircok tanidik isim gazeteleri suslemeye basladi. Eskiden bu kadar yoktu. Bircok genc insan ani sekilde hayatini kaybetmeye basladi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.