Şimdi Ara

Genç çifte sokak ortasında şiddet: ‘’Şehir eşkiyaları karşısında susmayacağız’ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
5.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Onun için arabada muhakkak bir emanet bulunduracaksın. Arabamda her zaman emanet bulundururum. Allah kullanacak duruma getirmesin ama benim yada eşimin hayatına kastedecek bir durum olursa kullanmaktanda çekinmem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle daha önce polise şikayet eden de olmuştur, polis ne yapmıştır orası meçhul işte.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: UML

    Kesinlikle daha önce polise şikayet eden de olmuştur, polis ne yapmıştır orası meçhul işte.

    Polis ne yapacakki? Polis suçluyu yargıya teslim etmekle mükelleftir. Ötesi degil. Kendi mahkeme kurup ceza aldırtacak halleri yok herhalde. Yargı cezasını vermiyorsa polis ne yapsın...

  • Şimdi ırkçı diyeceksiniz, ama bunlar Kürt işte. Batıda hep yuvalandılar bunlar. Bunları iyisiyle kötüsüyle Doğuya geri sürsek bir daha hiç böyle sorunumuz olmaz. Benim oturduğum yerde bile aynı Kürt aile, her yerde dükkanları var. Yok biri onun kardeşi abisi falan filan.


    Biz Türklerde böyle bir şey görmezsiniz genelde. Aman diyene vurmayız, kaçana vurmayız. Ben Türküm, benim de sülalem kalabalık ama hiç böyle toplanıp kavga çıkarmayı düşünmeyiz. İyi amaçlar için toplanırız.


    İşte bu yüzden de Chp ye asla oy vermem, bu Kürdo tiplerle birlikte yürüyorlar. Batıdaki Kürtleri savunuyorlar. Bu millete ülkücüler şart.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 2 Ağustos 2020; 14:8:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Sorun da hiçbişey yapmamasında hocam anlamamışsın demek istediğimi. Eminönündeki balıkçı olayı vardı mesela, polisin yürüme mesafesi yere uzun süre gidemediği, geldiğinde tutanak tutmadan gittiği, bilmiyosanız araştırıverin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: UML

    Sorun da hiçbişey yapmamasında hocam anlamamışsın demek istediğimi. Eminönündeki balıkçı olayı vardı mesela, polisin yürüme mesafesi yere uzun süre gidemediği, geldiğinde tutanak tutmadan gittiği, bilmiyosanız araştırıverin.

    Biliyorum. 10 sabıkası bulunan adam 11. suçunu işlemek için salınırsa polislerde de bir isteksizlik oluşuyor bence. Dogru birşey degil ancak etki tepki meselesi. Forumun ikinci el bölümü var, orada sorunlu alışverişler bölümü var, 15-20 kişiyi tokatlayan adamlar tokatladıgı insanlarla dalga geçiyor bir konu vardı. Senelerdir haklarını aramaya çalışıyorlar.  





  • Ben size olayın analizini yapayım videonun tamamını izlemedim.

    Eli yüzü konuşması düzgün 2 insan görüyorum. Arkadaş gayet yakışıklı ve bir sevgilisi var. Bu 2 sebep bir araya geldiğinde, bu durumu doğru bir şekilde hiç yaşayamayan bazı erkeklerin içi böylesi şeyleri yaşayan erkeklere karşı kin dolu olabiliyor. Kavga aramalarının, sataşmalarının esas sebebi budur. İçlerinde ki öfkeyi salacak birilerini arıyorlar ki bu formatta ki bir adam en uygun tip öyleleri için. Muhtemelen tartışma esnasında arkadaşın medeni tepkileri karşıdakileri iyice cesaretlendirmiştir.

    Bütün bunları yaşadık hemde defalarca. Biliyoruz da konuşuyoruz. Biz boşuna cebimizde otomatik av bıçağı ve bagajımızda ruhsatlı şarjörlü av tüfeği taşımıyoruz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İAmSterdam06 İ kullanıcısına yanıt

    Maalesef haklısınız. Bunlar son medeni nesiller, artık yeni nesil gençler ve çocuklar medeniyetle beyefendilikle görgü ile sokakta sorunların çözülemediğini gördüğü için bahsettiğiniz yöntemleri benimsemek zorunda kalıyorlar.

  • İstanbul dünyanın en güzel şehri, istanbullular dünyanın en iğrenç topluluğu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elit aydın kesim için bu ülkede kendi kümelendiği yerler hariç cehennem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey olmadıysa bile bir seyler oldu ,bu ülke hep bu halde miydi yoksa biz mi bu hale getirdik


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Some guy S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum. İyileri yok mu? Tabi var. Ama çok az. Adamlar bomboş, kavgada ölseler bile kaybedecekleri bir şey yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 3 Ağustos 2020; 1:37:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kişiye 10 kişi saldırmak, Orta Doğu zihniyetidir ve bu zihniyette olanlar bellidir. Bunları yeryüzünden silmedikçe, huzur bulamayız.

  • Malum irk. %99’u bunlar.

  • Kadının konuşmasında içim parçalandı ya. Hele adamın halini düşünmek bile istemiyorum. Erkeklik gururu, nisanlisinı koruyamamasi gibi. Kesinlikle ici parçalanıyordur.

    "+Neye bakiyorsun?
    - ****lerine bakıyorum."

    Bu nedir ya? Bunu diyen ahlaksızın hakettiği şey nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Geçen telden arandım güya polismiş bir sürü bişeyler anlattı* ev aranacak altınlarınız var mı vs. Dolandırıcılar belli. Polisi aradım. (155) Maksimum 20 dakika sonra iki tane sivil polis geldi, genç temiz çocuklar, telefonuma baktılar numaraya vs. sorular sordular. Onlarda durumun farkında, yakalasak ne olacak diyorlar. Yinede beklediler bir süre bir daha ararlarsa diye.


    *dolandırıcılar tüm kişisel bilgileri eski adreslere kadar hepsini biliyorlar. Bu kimlik bilgilerimiz çalınmıştı yıllar önce internette paylaşılmıştı. Denemek için bende indirmiş ülkenin yarısının kimlik bilgisini elimde görünce dumur olmuştum. O yüzden telden polis olarak arayanlara kesinlikle güvenmeyin. Polis zaten telden aramaz, ya postayla yazılı gelir olay, ya polis memuru kapıya gelir neyse durum anlatır. Eskiden karakol bekçileri vardı onlar gelirdi.

  • Eğitim, eğitim ve eğitim.

  • Konuyu ekşiye taşımıştım ama fazla talep görmedi. Üyeliği olan uplasın.

    https://eksisozluk.com/genc-ciftin-sokak-ortasinda-dayak-yemesi--6618759



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Norton -- 3 Ağustos 2020; 8:42:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkenin cumhur başkanı siyasi birparti lideri olursa başı bozukluk olması normal. Bakın gezide polis yüzbinlerce kişiye kafa tuttu ortamı gerdi ama 30 tane şehir eşkiyasına gücü yetmiyor böyle saçmalık olamaz siyasi cumhur başkanı maalesef sadece kendi iktidarını koruyor gerisi umurunda değil. Halka gözünü kapattı emin olabilirsiniz.


    Çözüm sadece iktidarını değil halkıyla ilgilenen cumhur başkanı seçmek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: myfranco

    1 kişiye 10 kişi saldırmak, Orta Doğu zihniyetidir ve bu zihniyette olanlar bellidir. Bunları yeryüzünden silmedikçe, huzur bulamayız.

    katılıyorum bize Adolf Hitler lazımken başımızda arap seviciler var onlar bizim kardeşimizmiş kardeş 30 kişi 1 kişiye dalarmı kardeşin kafa sadece hırsızlığa adam soymaya çalışırmı memlekete faydaları nedir soran yok. Böyle kardeşlik olmaz Hay Hitler.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.